"Четвъртокласници Успех -29"

• 38 244
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
Нашата родителска среща беше на 16.09.
Имаме вече всички пособия, събираха по 80 лева.
Май догодина ще го изместя, откога се каня  ooooh!

# 496
  • София
Здравейте, извинявам се, че нахрувам в темичката ви,  Embarassed но искам да попитам, ако някоя мама ими четвъртокласниче в 20-то ОУ, кои са учителките, които водят четвъртите класове през тази учебна година?

# 497
  • гр. София

Що за нахалство? Та това е голяма сума,поне за мен. Close
Тази вечер беше нашата  РД и както обикновено се събираха по 10 лева на срок,дарителски за училището.В първи клас поставиха щори,а в 2-3 клас подновиха маси и столове.Сега ни информираха,че трябва да се поднови пода на 4 класни стаи.

# 498
  • София
Ооооооооооооооооо, Етиа не сте единствените. Моите девойки по английски са при Госпожа Басарева и всички проекти по предмета са на големи кадастрони.Само дето аз наистина съм дежурна в близката книжарница...Че и претенции имат моите девойки, картоните на двете да не били в еднакъв цвят. Първоначално (при каката) аз недоволствах, ама с времето установих, че греша. Жената се съобразява и дава подобни задания за уикенда, тоест децата  имат достатъчно време да се справят, без да омаловажават подготовката си по другите предмети. Peace Отделно от това, големият картон предполага изписването на повечко текст,  в смисъл, че  не може да бъде изпълнен единствено и само със снимки. Mr. Green А това неусетно води до активното използване на повече словесен багаж и упражняването на повече граматични конструкции..Стените на втория етаж, в близост до кабинета на въпросната преподавателка, са  украсени през цялата учебна година  с текущите проекти на децата. Grinning А това определено ги стимулира.Като заимат подобна задача за домашно, близначките са доста ентусиазирани.
За ежегодната такса при нас споделих в някой от предишните си постове.Тази година доброволното дарение е 40 лева за дете.Иначе и аз не съм разбрала дали вече са правили входящите тестове. ThinkingПоне не ми е дадено нищо за разписване под формата на тест или оценка в бележника. Simple Smile

# 499
  • София
Тюх, завиждам ви на амбициозните девойки! Моят Убавец на последния такъв проект не само, че взе най-прост лист А4, ми даже го сгъна и на две, за да е по-малко и писането, и рисуването ooooh!!
Аз питах класната и Марти - тестовете им ще са другата и (или) по-другата седмица; явно ще минат някакъв преговор преди това.

# 500
  • Sofia
              .....80лв...за какво.. newsm78 при нас се купиха само помагала по математика,бълг.ез.,англ.ез. и информатика,всяко едно по 7-8лв.

# 501
  • Sofia
И мен ми е чудно за какво, при нас събраха по 30лв, а 80 дадох в градината за малката ама те са за играчки, при вас да не са на градински режим или от сега им събират пари и за куверта послучай завършването.

# 502
  • в страната на абсурдите
Наистина,80 лв.са много.Ние дадохме 40 лв.за атлас по ЧО,два сборника по БЕЛ и математика и тестове по БЕЛ,математика,ЧО и ЧП.
Нашата програма вече я уточниха окончателно.Входни започват да правят от тази седмица-първото е по БЕЛ.Страшно много неща е забравил.

# 503
Ние събрахме по 55 лв.
35 лв. за помагала и сборници.
20 лв.-ежегодната сума за подобряване на материалната база.

Имаме и "униформа", състояща се от един суичър. Laughing
И за нея ни искат по 17 лв.

# 504
  • Карлово
Вчера бях на родителска среща. Относно  входните нива ни казаха, че до 6.10 всички трябва да са минали и да се изпратят в министерството. Така че тези, които ще се правят по-късно няма да се изпращат за подпис на родителите поради липса на време.

# 505
  • дядовата ръкавичка
Относно  входните нива ни казаха, че до 6.10 всички трябва да са минали и да се изпратят в министерството.

За първи път чувам, че се изпращат в министерството Thinking. Не се ли изпращат само т.нар. "миниматури".

# 506
  • София
Ох, хора, помагам тука по ЧО и се нервя - били сме на кръстопът между Азия и Африка.
Аз ли хептен нищо не помня от едно време и не разбирам от карти и атласи, или сме връзката между Европа и Азия, пък Африка е нерде Ямбол, нерде Стамбул?

# 507
  • Карлово
Нищо чудно да съм блуждала и да съм разбрала погрешно къде се изпращат, но си мисля, че няма кой друг да се интересува от резултатите на децата ни. Статистическия институт или Галъп интернешънъл ги изключвам. Mr. Green Но няколко пъти ни се обясни, че по ЧП  в часа ще правят преговор, а в  един от часовете по рисуване входящото ниво по изброените горе причини Embarassed

Последна редакция: ср, 29 сеп 2010, 12:01 от chanoir

# 508
  • София
Ох, хора, помагам тука по ЧО и се нервя - били сме на кръстопът между Азия и Африка.
Аз ли хептен нищо не помня от едно време и не разбирам от карти и атласи, или сме връзката между Европа и Азия, пък Африка е нерде Ямбол, нерде Стамбул?

Бърди, принципно е така - ние сме връзка между Европа и Азия. Предполагам, обаче, че Африканския кръстопът се споменава и заради близостта ни с протока Дарданели, който свързва Азия и Африка; следователно ние можем да вържем Европа с Азия и Африка. Сега, това само си го предполагам, защото географията определено не ми е силна страна  Blush. Дано не те объркам  Hug.

# 509
  • София
Ох, Вени, ами освен това да са имали предвид, ама направо се втрещих с тая Африка, като му прочетох домашното, викам сине, ти къде пак си блял, каква е тая Африка  ooooh! Пък то и в учебника така.

Общи условия

Активация на акаунт