"Четвъртокласници Успех -29"

• 38 245
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Бърди, специално по ЧО първо гледам прелестите в учебника и тогава налитам да бия детето  Joy!

# 511
  • София
Бърди, специално по ЧО първо гледам прелестите в учебника и тогава налитам да бия детето  Joy!

Joy Joy Joy
Добра забележка, дам  Laughing

# 512
 Joy И аз съм съгласна със забележката  Hug Аз от 18.30 съм на родителска. После ще споделя впечатления  Peace

# 513
Нямаме проекти ние  Rolling Eyes

Днес бяха в екопарка,аз също ги придружих с малката.Забавляха се децата и се възползваха от последните слънчеви дни сред природата.Много се радвам,че им  организират дни извън училище.

Изходящи нива и при нас предстоят.

# 514
На нас ни остана само входното по ЧО.

В екопарка ви е много хубаво, лятото го посетихме.

Последна редакция: ср, 29 сеп 2010, 20:34 от Люлин

# 515
Люлин,усети ме  Blush Екопарка наистина е чудесен.

Катето освен трите оценки има и забележка  Crazy Не внимава в час !

# 516
Родителската среща мина. Беше за общи неща - дати на входящите, четене на правилника, общо съдържание на учебния материал. Много съм доволна от нашата класна. Много е грижовна, но и строга. Наистина ги научава децата. Страхотен професионалист  Hug Ужасно ми е мъчно, че след тази година няма да сме с нея...

# 517
Моят юнак си е вкъщи днес. Повръща снощи и през ноща, сега е по-добре, но е доста отпаднал.

# 518
Коте, стискам палци бързо да се оправяте  spoko

# 519
  • дядовата ръкавичка
Коте, бързо оздравяваване и от нас  Hug

Вчера бях на една дълга и напоителна родителска среща - от 18.30 до към 21.00. Масово недоволни родители, че децата са натоварени с твърде много домашни. Класната се опита да направи анкета, в която трябваше да посочим по колко часа отделя детето за подготовка на домашни  и колко допълнителни задачи смятаме за нормално да им дава /освен попълването на задачите от учебните тетрадки, тя задължително им дава и по 4-5 от Помагалата по български и математика/.

Та, да си сверя часовника, по колко часа горе-долу отделят вашите деца за подготовка и колко домашни имат? Според класната, по някакви нормативни уредби, в ІV клас времето за самоподготовка било около 2.5 - 3 часа  ooooh! - това означава, че децата трябва да учат по около 8 часа дневно - не е нормално за мен това  Naughty

# 520
  • Варна
Моят юнак си е вкъщи днес. Повръща снощи и през ноща, сега е по-добре, но е доста отпаднал.

Милото. Да се възстановява бързо, че майките са все едно болни с децата си...

За домашните - по математика са средно 3-4 задачи. БЕЛ - 2-3 упражнения. За мен е нужно поне по още 1-2. Моите ученици ги товаря повече. Не за да съм гадна, а именно чрез упражнения могат да затвърдят новото. Не прекалявам естествено и се съобразявам с натовареността за целия ден, за който се подготвят. Моето лично дете трудно мотивирам да работи допълнително. Никакви нормативни уредби не могат да ме убедят, че децата работя за еднакво време. Всяко си е със своя темп. Моят син може 3 часа да пише 2 задачи...

# 521
Та, да си сверя часовника, по колко часа горе-долу отделят вашите деца за подготовка и колко домашни имат?
Вероятно е по-удачно по-нататък да споделя, защото все още не са много натоварени децата.
Някои от домашните Цвети си ги пише още в клас.
Не си спомням да е учила по 3 часа някога. Thinking
Миналата година госпожата им даваше задачи за домашно за уикенда от сборник и тогава й отнемаше повече време.
Всяко дете се справя с домашното за различно време. Моята не се помотва и гледа да свърши бързо, за да може после да играе.

Котка, бързо оздравяване на детето.

# 522
  • Варна
Фран, браво. При нас е абсурд да напише нещо в училище например. Както сме с храненето, така и с домашните. Да не драматизирам, ама ако не ръчкам...

# 523
  • София
Ако няма размотаване - за час, час и половина е свършила с домашните.

Когато имат проекти - се занимава повече време, но това е защото тя се престарава - рисува, търси в интернет, мисли как да го направи. Но това не я натоварва, според мен се забавлява.

Въпреки, че самите домашни не са много, реално е доста натоварена, защото в останалото време ходи на Алианс, на приложни, на рисуване и вокална група.

# 524
  • София
Моя е туткав  ooooh!. Не мисля, че домашните им са много, просто си зависи от организацията на детето.

Да не драматизирам, ама ако не ръчкам...
Същия филм. Понякога има проблясъци, дано станат по-чести, че иначе...

Общи условия

Активация на акаунт