"Четвъртокласници Успех -29"

• 37 873
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
  • Русе
божеее, като ви чета се плаша и успокоявам едновременно. Не бях влизала до сега с такъв форум, но реших да си сверя часовника и май май е верен Laughing Shocked. И моята кукла - така - първата четири и половина по бел и 5.50 по математика - грешките от недочитане на условието - къде е бляла не знам. акъла и изобщо не си е на мястото. не ме е яд за оценките , ами за тъпите грешки от недоглеждане. решава супер сложни задачи по математика, а на контролното 4*7=27, на последния ред от задачата, да го убие човек и ми се хили - иде ми да и извия врата. Не е ли рано да тоз пусти пубертет още  Rolling Eyes - ще ми се Laughing

# 631

Привет и от мен!
Ние дружно взехме решение Иван да не посещава занималня тази година. Понеделни, сряда и петък има футбол и това обезсмисля посещаването на занималня. Баща му успява да го прибере в обедната почивка и в три от дните прекарва следобедите сам. Освен подготовката му оставяме и понякое домашно задължение колкото за проява на отговорност. Учи си усърдно човека, прилежен е с домашните, че и допълнително чете при това много. Изкарал е шестици на всички входни тестове, които са правили. А днес дори сам е ходил на тренировка. Чуства се добре когато е самостоятелен и нещата му зависят от него. Преди няколко дни каза "Мамо, ами то било много хубаво като свърша с домашните да си пусна филм, дори да не го гледам или да си чета и да не бързам за никъде ". Колко ли му е тежало това тичане досега и този ежедневен маратон от 7,30-18,30ч вън от къщи.

# 632
  • Варна
Мечтая си за такава отговорност у моя син. При него се говори за такава, саво когато става въпрос за игра. Откъм домашни, трабва все побутване.

# 633
Преди няколко дни каза "Мамо, ами то било много хубаво като свърша с домашните да си пусна филм, дори да не го гледам или да си чета и да не бързам за никъде ". Колко ли му е тежало това тичане досега и този ежедневен маратон от 7,30-18,30ч вън от къщи.
Подкрепям! Peace
Девойката никога не е ходила на занималня и от първи клас е самостоятелна./Е, да не забравяме, че момичетата по-добре се справят в тази възраст от момчетата, а и училището ни е наблизо/
Но действително...и двете  ми дъщери обожават да са си сами вкъщи,/аз да отсъствам/ да си подготвят самостоятелно уроците и домашните за следващия учебен ден и после да правят каквото си искат.
Тази учебна година ще им осигуря това удоволствие отвсякъде. Laughing

# 634
  • дядовата ръкавичка
Браво на Ванката!

При нас ходенето на занималня, за съжаление, е необходимост. Няма кой да го води на училище на обяд, а живеем доста далеч. Иначе,  и аз с удоволствие бих го оставила да се подготвя сам в къщи. Тази година сме на вариант домашно обучение - в апартамента на едно от неговите приятелчета се събират 4 деца и идва учителка да ги "занимава".

# 635
Ние май сме на крачка от пубертета  ooooh! Тук времето е кофти напоследък, всяка сутрин вали. Предлагам постоянно на Габи да го караме поне сутрин, защото до училище вече е целия мокър - около 3-4 км. са и той ги минава пеш, вместо да се качва за 2 спирки на тролей. Отговора е: "Дъжд ли е, градушка ли или земетресение - аз отивам на училище сам" Laughing.

Относно домашните, не мога да го убедя първо тях да напише и после да си е свободен. Мотае се до 3-4 часа, отива на спорт, като се върне, ги пише в последния момент. Надявам се сам да реши да промени тактиката постепенно...

Поздрави на всички  Simple Smile

# 636
Вчера се обадиха от Училището по Изкуствата , където ходи на пиано и искат да го вземат там, имал огромен талант и не искали да го изпускат  Hug
Стана ми много хубаво и усмихнато!

# 637
Маргало, браво на вас, много се радвам!

# 638
Маргало, браво на вас, много се радвам!

Heart Eyes

# 639
  • Русе
браво Маргало, талантите трябва да се поощряват. Късмет   newsm10 Peace

# 640
Маргало, поздравления и от мен  Simple Smile

# 641
Благодаря ви момичета от сърце!   Heart Eyes
Отдавна го бях забелязала че е  дете, което твори и измисля страхотни фантастични светове, правят го щастливи красивите неща.

Неправдата и сивотата го нараняват...

# 642
  • София
Вчера се обадиха от Училището по Изкуствата , където ходи на пиано и искат да го вземат там, имал огромен талант и не искали да го изпускат  Hug

Сигурно си и много горда  Hug! Поздравления и от мен   bouquet!

# 643

Сигурно си и много горда  Hug! Поздравления и от мен   bouquet!

Много  Hug

# 644
Маргало, поздравления и от мен!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт