"Четвъртокласници Успех -29"

• 37 863
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
 Маргало , smile3501

Питам госпожицата дали си е научила.Отговора е твърдо "да",резултата тройка по Ч и О   Close

# 646
мо0мичета, минахте ли урока по литература със стихотворението на андрей германов

# 647
Маргало, чудесна новина! Поздравления!

# 648
  • София
Малгало, поздравления! Разбира се, че трябва да си много горда!

Вчера детето учи едно стихотворение на Валери Петров - честно казано, много тъпо ми се стори(може би, защото съм изключително непоетичен и рационален индивид).
Обаче то няма рима, то едни думи свят да ти се завие, то едни запетайки, удивителни, кавички, тирета...А госпожата ще ги изпитва за пунктуацията му.

# 649
Славче,  Вени*** ти е казала верния начин  Peace
Колкото до знака, той нали е съставен от клечки, "-" е една хоризонтално поставена, а "+" са 2 кръстосани, така че премествайки вертикалната от "+", знака става "-" и обратно добавяйки към "-" една вертикална става "+". Просто трябва да си представим че равенствата са изписани само с цели клечки.

Малко със закъснение, но все пак.Задачата сте я решили правилно.Благодаря на всички,  които ми отговориха. Hug

# 650
Днес децата от класа на девойката ще прекарат деня в с. Войнягоцви, където ще се обучават и забавляват по програма „Европа и аз” на Джуниър Ачийвмънт.

В понеделник заминават на зелено училище в Хисаря.
 Hug

# 651
  • Варна
Фран, благородно ви завиждам. Класът на сина ми никъде не са ходили. За целите 4 години. Само на летни лагери. Но там не съм го пускала.

Аз пък си водих класа на Плиска и Преслав, а вчера в нашия Археологически музей. Не знам някой ходил ли е с детето си на такива места, но от моите 19 само 1  вдигна ръка,че е ходило с мама и татко. Много им се дивее и щурее на такива места, а култура се гради трудно. Изпених се да говоря и обяснявам. Ще се радвам поне половината, ако се научат.

# 652
Фран, супер за Хисаря! На нас ни е любимо място.

sea woman, ние много обикаляме с децата, това лято на път за морето разгледахме Плиска. Имаше доста тийнейджъри с учителите си. Толкова тъпо гледаха, но затова пък всички момчета бяха с оскубани вежди. Sick Sick Sick

# 653
 Hug къде се загуби, кажи впечатления от новото у-ще

# 654
Аз съм тук, домъчняло ми е за теб, чудех се защо ни забрави. Simple Smile
Впечатленията са отлични по всички показатели.

Маргало, ти какво реши за училището?

# 655
  • София
Ние не сме водили Марти на всички места, на които ми се иска... Мъжът ми много работи и все пътува, но по работа, а ние с детето си висим тук  Confused.
А му е интересно! Беше впечатлен в Троянския манастир от тайната стаичка на В. Левски. В Хисаря страшно много хареса римските стени, разположени в града и гробницата в Старосел. С огромен интерес изслуша разпоредителката, която ни разказваше историческите факти, даже й зададе няколко въпроса. Той е ужасно срамежлив и факта, че си надви характера, за да попита нещо, говореше много! Съжалявам, че сме били в Троян по празници и не работеха музеите...

# 656
Тук съм и аз чета редовно, но нещо не ми остава време да пиша Wink
И ние сме добре, тази година, като че ли, дребната си е събрала акъла и се справя много добре
Дано продължи така Praynig
Правим контролни, изпитвания и т.н.

# 657
my mom got, браво на вас!

Вени, имам нужда от препарат против петна! Нали ти беше писала?
От Германия си донесох пролетта един "Персил", ама все едно е правен в някое бг мазе.  Sad Направо ми съсипа сума дрехи, не вади и елементарни петна. Вчера си купих от обичаната марка на моята пералня. Ами чудно стана. Явно просто тя си пере само с един препарат и въобще повече експерименти няма да правя.  Crossing Arms

# 658
  • София
Люлин, аз съм с петната... нали отглеждам прасе у дома  Mr. Green! Ама ще разпитам първо моята приятелка, защото точно този препарат, с който снабдих половината тема май беше на привършване и не съм сигурна дали са правили внос. Като разбера какво що е положението, ще ти пусна едно ЛС  Peace. Аз трябва да ходя днес при нея, тя ме снабдява и с прах за пране, така че се надявам до довечера да дам инфо  Peace.

# 659
  • някъде ... тук ...
Стараем се да ходим, Морска. За срам и резил не сме ги водили точно в Плиска и Преслав, а все се каним от Шумен съм. Когато пътуваме на някъде, се набелязват обектите по пътя. Което можем и имаме време - посещаваме. Събират и печати.

Радо беше на екскурзия с класа в сряда - Батак и Велинград. Класната ги беше предупредила, че може да им е малко страшно в Батак. Обаче колко впечатлени се върнаха.... Цяла вечер обясняваха какво са видели, какво са им разказали.

Общи условия

Активация на акаунт