Йоана на мама Петя от МАЙската ни тема нейде отлетя!

• 37 300
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
Аз мислех, че до белег няма да се стигне но стана мехур с дължина  3 см и ширина 5-8 мм,мехура се пукна и сега е нещо като обелено,розово и грапаво и сигурно ще има белег явно е било по-дълбоко от това което мислех.  Sad

# 661
Мимозка,ако не е много сериозно изгарянето,те съветвам да мажеш с "Дефламол" или направо бих ти препоръчала моя любим крем/универсален в нашата къща-мажем наред белези от операции,ожулвания,натъртвания,ухапвания......и т.н/-Асептичен крем от серията "Хималая/-има го и по здравословните магазини освен по аптеките,струва два и нещо/....,но при всички случаи е хубаво да го омазнявате с нещо мястото....Дано да мине,аз доста добри изгаряния съм заличила така/ама пусто нали съм все около печката/...дано и при Жули да не остане белег.Бих ти препоръчала и т.нар. Родопско чудо/и то е крем с билки/-мисля,че "Витасин" се водеше в аптеката...,ама на мен ми мирише на гадно/на свинска мас/ и го мажа само в по-сериозни случаи,но опредлено помага.

# 662
  • Русе
   Мимозка, аз след раждането мазах белега със крем SODERMIX. Добре подейства, но май за вашия случай по-подхдящ е Дефламола. Баща ми наскоро си беше изгорил пръстите(хванал гореща тенджера) и ходи на бегом до най-близката аптека, там му казаха, че най-добре е Дефламола. Дано Жули да не я боли много Praynig
   Ръш, пиши ни пак по-скоро и покажи снимки на юнаците! Hug
   Аз съм изпуснала това, че Сисината Божа искала да стане мъж, но Дарито също ме пита наскоро защо не се е родила мъж ooooh! Сега е в някакъв период дето все иска нещо, което не може да стане и прави всичко наопаки...
   Като четох сега как водите децата на кино тъкмо се засилих към кухнята - таткото гледа мач там - да му кажа да заведе Дарито на Шрек и се сетих, че в нашия град, дето е била първата кино прожекция нямаме кино, събориха го да построят там МОЛ #Cussing out А на другите кина отдавна им видяха сметката... Сега чакаме новостроящите се 4 МОЛа, поне в единия са обещали киносалон Crossing Arms А хората, на които много им се гледа филм на голям екран ходят до Велико Търново...

# 663
Аз мисля да поизчакам с воденето на кино. Мисля, че няма да успея да задържа Криси да седи повече от 10-20 мин на едно място.

Още миналия месец смених резервацията от Мура на Вита парк. Трябваше да е супер хубаво, но беше ужасно.
Както и да е. Чудя се дали ще успея да не резервирам следващото лято. Много се съмнявам.
Днес ми беше първия работен ден след почивката. Много трудно. В 17 часа вече бях ужасно уморена.

Ани, много ще се радвам да се похвалиш скоро с новина за бебе.

# 664
Благодаря   bouquet
Жули вече не я боли,само стои като обелено от кора на рана...Мажа с дефламол,ще търся Хималая и Витасин и ще питам за най-доброто за белези.  PraynigМилото....
Страйпър кой е Витапарк тоя май нямаше добри отзиви  newsm78

# 665
Аз четох хубави отзиви преди да отидем. Точно до Ралица е. Прилича на нея. Ползват една анимация, нощното хранене е в Ралица. Бяхме в едни къщички. Условията са хубави и за семейство с малки деца беше добре, че сме сами и на земята. Така не се притеснявах, че някой ще падне от балкона.
Само, че като има епидемия, трябваше да предприемат нещо.
Аз убеждавах мъжа ми, че трябва да отидем на море, за да закалим децата за зимата. А ние ги разболяхме с тази почивка.

# 666
Здравейте и от мен!
Много време не съм се вясвала насам, но това не значи, че не чета. Признавам си, че поне веднъж дневно чета темата. Просто няма какво ново да пиша покрай нас. Ходихме на море с Георги и както разбрахте от Сиска се видяхме с нея и Божи. Изкарахме страхотно с тях, за което им благодаря! Накрая видяхме и хубавица Мина, която довърши нервите на майка си и се разделихме по живо, по здраво. Понеже говорите за море, това лято с Георги бяхме на Албена - не бях ходила до сега на северното черноморие на почивка -  много ми хареса. Най-много ме впечатли това, че няма свръх застрояване, както на южното. Иначе аз съм се захванала с едни ремонти и боядисвам ли, боядисвам. Сега даже чакам да дръпне боята на тавана в едната стая, та да видя какви съм ги натворила.  Crazy Това лято и аз организирах на Георги натоварена програма и почти всеки уикенд сме по нашите баири на преходи и пикници /то затова и боядисвам през седмицата/. Общо взето е пренаситен от емоции това лято и каза, че ще тръгне спокойно на ДГ. А аз чакам да тръгна на работа, че да си почина /физически/.
В кратце това е за нас!

Мимозка, както са писали момичетата, Жули е още малка и белега ще се заличи скоро, по-скоро мажи с нещо за омазняване и облекчаване на болката. Аз имах белег от изгорено, доста дълбок и много голям, бях и по-големичка от нея, за година-две избледня и изчезна напълно.

Поздрави от нас с Георги и целувки на дечицата!
П.П Ето и малко снимки от нас: http://www.facebook.com/album.php?aid=29348&id=100000057230635&saved

Последна редакция: пт, 27 авг 2010, 13:38 от Лони

# 667
Лони  Hug Трябваше да пишеш,че си на Албена,плажуваме там поне събота и неделя и щяха да поиграят  Peace

# 668
Лони, Гого колко е пораснал!

# 669
 Да взема да се разпиша и аз че, направо ме е хвана срам като видях кога съм писала за последно  ooooh!  Embarassed
И аз ви чета редовно, но все не ми стига времето да пиша. Гледам Ралица и Стефан сама и рядко имам свободно време.
Сега използвам, че мъж ми е отпуска и ги гледа и са навън на басейна и къщата е спокойна и тиха.

Ралица ходи на море на Албена с баба си и дядо си. Върна се много доволна и щастлива от там. Снимки от там нямам, че забравиха фотоапарата.
Ние с мъжо пък си направихме втори меден месец и пообиколихме Европа. Ако искате ще пусна снимки, но са доста.

Стефан вече иска да ходи, обикаля навсякъде пълзешком и се набира и изправя по мебелите. Обезопасихме къщата и сега на дневен ред е детската, трябва да прегледам играчките на Ралица и да изхвърля всички опасни за него.
Много ми се иска вече да го преместя да спи при кака си, но тя е толкова непредсказуема и груба в обичта си, че ме е страх да не му направи нещо.

Иначе брат и сестра се разбират горе-долу добре. Ралица е много груба с него, изобщо не го пази, има го за плюшена играчка и е много опасна. За секунда не мога да ги оставя сами, все трябва да ги гледам и да притичвам да го спасявам.

Сега лятото за да ми е по-лесно излизаме на басейна пред блока и тя си играе по цял ден с децата и водата и забравя за Стефан.  А ние с Стефан си седим на сянка под чадъра и си говорим с другите майки или пък чета книга и пийвам бяло вино.

Ралица сега се учи да кара колело без помощни колела и доста пада. Цялата е в рани, а при едно от паданията и се е забил педала отзад в кракът. Има ужасна и много дълбока рана, но тя нали си е мъжкарана изобщо не и прави впечатление, а аз само като я видя и ми прилошава.
И с ролковите кънки засега е до никъде, нещо не може да се отпусне и да ги подкара, само ходи с тях и се засилва само когато я държа

За кино с Ралица още не съм се престрашила. Моето диване мирно вътре няма да стои, или поне така си мисля. Но като я гледам в къщи как гледа последната си страст - WINX , ми тя едно филм-че от 30мин., не може да изгледа без да не стане поне 5-10 пъти и да претича из хола.

Мимоза, и аз мисля че не би трябвало да остане белег. Дано на Жули да и мине по-бързо.

Ох Стефан се събуди и плаче за следобедната си закуска.
Лек ден  bouquet

Последна редакция: пт, 27 авг 2010, 16:56 от Una

# 670
Уна, неблагородно ти заведях за къща с басейн. А и за обиколката на Европа също...ще се радвам да разглеждам снимки, предполагам и другите няма да имат против, че напоследък темичката ни по замря и ще има с какво да убивам работното си време  Mr. Green.

Днес сме на Шрек още не съм й казала, сега като  я взема от детска ще я изненадам с новината...макар че и спомен няма какво точно е това чудо, но нищо важното е че на мен ми е кеф, че мога да й предложа разнообразие.

Радвам се че се пораздвижихте, Лони снимките ви са много хубави!

Слънчев уикенд на всички!  bouquet

# 671
Хип, хип урааа. Успях да ви изчета Heart Eyes
Сега снимки не мога да пусна, но като кача ще ви се покажем. Изстрих временно всички снимки във фейсбук, дори обмислях и целия профил да изстрия, но няма.
Люба, предай положителна енергия на майчето и от мен, дано скоро всичко е лош спомен.
Мимозка дано малката принцеска е добре и да няма никакви белези.
Миме много гадно, че малката душица са я хоспитализирали, но се радвам, че сте добре и да няма вече повторения.
Люба, и вие сте едно екстремнно семейство. Май и аз е добре да си нося лепенки и т.н., но дано не се налага да се ползват. А като четох, че сте изгубили Дивчо, представям си какво ти е минало през главата.
Уна, и при нас обичта се изразява в мечешки прегръдки. Например седнали на спалнята баткото решава да лягат и го катурва назад, малкото се мъчи да стане, но баткото не му дава и това е всеки ден. Дава му играчки засега, но общо взето всеки се занимава сам. И всеки иска мама да е до него. Кой е бил със Стефан, докато сте имали "меден месец"?
Галя и аз мисля да организирам едно посещение до софийския зоопарк, какви програми има в събота, че не разбрах Blush Дано навия и мъжа да ни заведе Whistling
Честити годишнини на Руми , Сиска и Ани. Честити рожденни дни на патерици на всички дето съм пропуснала  bouquet

# 672
  • София
Привет и от мен.
Нещо недосмогвам да пиша, покрай новостите  Confused Отбих Ида миналата седмица, разказва ми играта да я нося на ръце. Буди се и нощем и почва да сочи неопределено из въздуха и да иска "Таммммм!", 'ай не стана, 'ай е пробудила и съседите от 1-я етаж. Заспива към 12 -1 часа след поне час и половина носене на ръце и маршируване из апартамента. Ужасно ми се спи  Tired
Иначе нямаше драми за самото сучене, за един ден й светна, че сме приключили. На мен ми се пръскаше сърцето (и не само, какво цедене падна 4 дни  Rolling Eyes ако знаех, че имам толкова кърма, щях да се подвоумя дали да я отбивам още).
Но... станалото станало! Почерпете ме по една Маргарита по случая Simple Smile (от 5 години не съм пила нищо по-силно от бяло вино и повече от 1 чаша, време е да наваксам  Sunglasses )

Следващата седмица имаме дълъг уикенд, какво сте планирали?

Последна редакция: нд, 29 авг 2010, 18:20 от Rumya

# 673
  • София
Eeeй, стипци! Ще си пия сама:

# 674
 Joy

Да ти е сладко Simple Smile Заслужаваш го Simple Smile

Почерпете се всички за здравето на Ема. Вчера стана на 2 год.

Не мога да стигна до компютъра, за да кача снимки или да напиша нещо.

Общи условия

Активация на акаунт