Йоана на мама Петя от МАЙската ни тема нейде отлетя!

• 37 298
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Честити 2 годинки на Ема! Жива и здрава да е!
Руми, дано да е отминало трудното по отбиването, а ти как реши да я отбиеш, кърмата ли намаля?
За дългия уикенд сме планирали преместването, така че на мен май пак няма да ми стигне Rolling Eyes
Нещо и ни е много натоварена програмата напоследък, въпреки че Румен е при нашите. След две седмици ще ставаме кръстници и нищо още не съм купила, та ще трябва да се действа по-бързичко вече.

Лека вечер!

# 676
Честит рожден ден и от мен на Ема! Да е жива и здрава!   bouquet

Ние през изминалия уикенд пак бяхме по морето. Ходихме малко на Ирка на гости в Поморие. Най-после се видяхме на живо със сем Деневи.  Grinning Много са готини. Само децата липсваха, но пък на Иван не му беше скучно, защото компанията им беше пълна с деца. Ходихме на азиатски ресторант и за първи път ядох суши. От кога все се каня и с тях направих сефтето.  Mr. Green На следващата вечер имахме уговорка да ходим на диско, но Ивко вдигна температура и ни се размина диското. Дори Ники ми се обажда да ходим на плаж с тях и Миленка в Равда, но отказах. Макар че в неделя вече нямаше температура, но все пак деца са - не не предадем нещо! Ирка, като ти прочетох смса и много мъчно ми стана, че не успяхме да дойдем поне за малко в Койоти.

Ръш, защо се налага да си триеш профила във фейса?

# 677
Здравейте момичета днес е хладно и приятно, а?
Нашия уикенд по спокойно от предишния, в събота преди обяд в Борисовата градина, да кара колело и бях чула че има конна база, но не успях да я намеря  Embarassed (или вече няма или аз не съм я видяла), а след сън си игра в кварталната градинка, в неделя следобяд ходихме да видим новата инициатива София диша, беше такава навалица (както и очаквах), но пък е страхотна идея.

Сега цяла седмица ще събирам идеи за предстоящия по дълъг уикенд! Вие какво ще правите тогава?

# 678
Е Страйпър кога станаха 2 годинки  Shocked да е жива и здрава Ема   bouquet  bouquet
Уна-браво за обиколката,непременно пусни снимки и разказ,ще е интересно ,а и полезно за идеи  Hug И на мен ми е интересно кой гледа децата.
Нашия батко ,както е голям така и той понякога така я действа сестра си,овиква я,строява я ,рязък е..Понякога пък се грижи и занимава добре..Оф абе не е лесно хич.
Ръш, защо да триеш,като те притеснява някой игнор или прави списъци и ограничения...Аз още не съм наясно с всички оции..
Руми от мен наздраве  Wine Glass

Да се похваля ,нашия батко нали е спортист ,беше пак на съзтезание и спечели бронзов медал  Crazy Много го похвалиха "морските вълци " бил много добър.... Heart Eyes Второ място в старша възраст и трето в генералното класиране- нашата гордост  Heart Eyes beer да почерпя с по една биричка.

# 679
Mimoz, честито на Митко! Да ти е жив и здрав и още медали да ти носи!  Grinning

# 680
# 681
  • София
Stryper, колко е порастнала Ема и колко прилича на Криси, като по - малък... Shocked
А самия него едва го познах. Shocked
Да са ти живи и здрави и те, и Макси (той ми е персонална слабост от край време), разкошни деца! Heart Eyes
На рожденичката много специални целувки и поздрави, да порасте щастлива и голяма, мамина отмяна! Hug

мимоз, браво на голямото ти момче! Още повече поводи за радост да ти създава.   bouquet

галче, за уикенда да ти дам идея... но предвид това, че от толкова седмици умувам и планувам такъв БЕЗ ДЕЦА Mr. Green, а плановете ми отидоха "по  Twisted Evil", ще се въздържа от предложения... Rolling Eyes

Любче, как е болното майче?

Руми, аз по отколешен фирмен обичай Blush да се посреща втората половина от дена с бира в ръката Blush, ти казвам НАЗДРАВЕ и хич не ми е трудно! Mr. Green Поздравления за дългото кърмене и дано скоро ти даде принцесата да се наспиш!

Честит имен ден на нашите Александровци и Александри (повечето от години не са се вясвали насам! Crossing Arms)
Портокалке, да ти е жив и здрав Алекс и да сте оставили болестите в миналото, ви пожелавам!

Последна редакция: пн, 30 авг 2010, 15:09 от ღолчеღ

# 682
  • Велико Търново
Наздраве и от мен /пия ледена Болярка/ и се наслаждавам на тишината Crazy

# 683
да ми е живо и здраво детето Simple Smile

Засрамих се и влязох да почерпя  Embarassed
Да е жива и здрава Ема-да расте безгрижна и весела!
Честито и на адашите ни-да си носят гордо прекрасното име и да им носи само положителни емоции!
Мимоза,браво на твоето момче(може и снимчици да пуснеш,май беше пускала от миналото състезание)-нека стане не само твоята,а и гордост на цяла България-дано ни прослави!  Heart Eyes

# 684
Честито на Ема да расте послушна и засмяна!

Браво на Митко, голямо гордост ви е сигурна съм! И аз чакам снимки!
Страйпър разгледах и твойте, много сте сладки, баткото ми изглежда много по голям така като са един до друг.

Аз да кажа, че водих Мариса на 3Д и нямаше за какво да се притеснявам, имаше си детски очила, Мариса беше много впечатлена в началото протягаше ръка да ги пипне, пазеше се от летящи към нея предмети, много беше сладка, на тръгнане не искаше да остави очилата искала и в къщи да си гледа детското с тях, че така било по Красиво (нейни думи)... Laughing
Така че вече смело ще я водя рекламираха Рапунцел и рекламата беше много добра, аз се разтоварвам, филмчетата са леки и супер забавни, а и мога да ям пуканки до.--
Ако има и други с притеснения относно 3д- то да ги разсея.

Олче приемам и идей с деца и без все още мама е при нас и да използвам, ако има оферти разбира се!

# 685
Честит рожден ден на Ема!
Честита победа и на Митко! Браво, все по-добър да става и само радост да ви носи.
Честито и на днешните именници! Да са живи и здрави.

За екскурзията дадохме децата на майка ми. Тя живее до парка Заимов и има да пресече само една квартална улица широка около 2м. и са в парка. Така че повечето време са прекарвали в парка, а там забавления много, а и приятели си има Ралица още от като бях бременна и не можех да я гледам. Не се оплака жената, така че май не е било много трудно.  Mr. Green

Снимки и разказа ще пусна скоро, че ние за 10-на дни обиколихме седем държави и ако не надпиша и подредя снимките нищо няма да се разбере. Пътувахме с нашата си кола и бяхме на свободна програма. Гледахме само столиците, защото мъж ми не беше пътувал и трябваше да ги види, а за мен беше интересно да вида как са се променили различните държави за тези 12-14год.  И за жалост трябва да кажа, че преди беше по-добре. Преди години не се пътуваше толкова много, а сега всичко е насочено към туриста, имаше места на които се чувствах все едно съм в Несебър - не можеш да видиш, сградите, статуите и другите красоти, закрити от разни боклуци за продаване. Хубавото е че като залезе слънцето всичко се прибира и изчезват натурите и доста голяма част от туристите, тогава вече си личи старият град и красотата му. 

А констатацията е ясна и всеки си я знае. От нас по-назад и по-зле в Европа няма. Както казах на мъж ми ние сме клоаката на Европа. Тъжно... много тъжно  Cry
Видях млади хора да стават и отстъпват място на по-стари в трамвая, метрото и автобуса. И това е навсякъде освен във Великата България. Тукашните деца са по-велики от европейските.  Cry   Ох.. не знам много много сме далеч от белия свят. Вече поколения ни делят от там и не знам дали може скоро да ги настигнем поне по отношение на отношенията между хората.  Sad
В метрото не видяхме една девойка със силикон, екстеншън, устни и т.н., всички бяха естествено красиви, една нямаше на висок ток и облекло като за........ и аз не знам за къде... Високите токове и предизвикателното облекло се появяваше към 10-11ч. вечерта, когато отиваха на дискотеки, клубове и т.н.

Не знам хора, аз пак се отчаях, както всеки път когато изляза от тази държава, е после ми минава  Simple Smile

Галя, благодаря че сподели за 3Д-то, замислям се дали все пак да не тестваме и да заведем Ралица. Че тя има разни Шрек играчки, има и Шрек бебе и ще и е интересно.
А идеи за уикенда засега нямаме, освен че ще ходим с братовчедките ми и децата на Милка празника. Току що получихме покана да ходим на вила в Гърция за почивните дни, обаче нямаме паспорт за Стефан, май ще вадим по бързата процедура. Дали ще стане? Нашето районно не е от проблемните, опашки там не съм видяла.  Ако решим да ходим ще разказвам като се върна. 

Аз мисля да приключвам, че това го пиша цял ден а и Стефан нещо се ядоса и плаче мила ми.

# 686
Уна ако това е първи паспорт и сигурно е на Стефан,не може бърза поръчка.Първи документ за самоличност на дете не е разрешено да е бърза поръчка,освен ако нямате сериозни връзки  Simple Smile
7 държави за 10 дни е било доста екстремно  Shocked Нямам търпение за разказ и програмата да напишеш,че и на мен ми се иска с кола из Европа  Peace

Момичета благодаря за милите думи,направо се "разтопявам " от похвали и пожелания.Да ви се връща многократно  Hug
Този път не успях да го снимам на награждаването,защото бяхме в Албена и не ми стигна времето да се прибера навреме,но ще го щракна с медала  Laughing Купихме му табло от корк да ги закача,дано да го напълни  Heart Eyes
Велиса-да ти е жив и здрав именика и много щастлив!!   bouquet
Страйпър толкова е пораснала Ема  Shocked и как прилича на батко си почти като близнаци...

Гале-мерси за идеите ще заведа Жули на 3Д като захладнее и няма вече плаж.  Grinning

# 687
Здравейте!
Да кажа и аз "Честито!" и "Наздраве!" за РД на Ема,за успехите на Митко,за годишнините на милите ни съфорумки и за днешния имен ден/и ако нещо съм пропуснала,ще ме прощавате,ама пуста старост-нерадост/.Да са живи и здрави,да имат много успехи в живота,да са обичани и обичащи и всичко подобно в тоя дух и порядък им пожелавам....  bouquet
Олче,с мамчето нямам връзка  и се надявам тия дни да имам,за да имам и новини/и се надявам да са добри Praynig/...но аз лично наскоро се убедих,че вярата прави чудеса и може да помогне невероятно много дори и в много безнадеждни ситуации...така,че се надявам чудото да стане и при нея!
Аз,за уикендите не мога да разказвам/или поне не за децата/,щото се върнах на работа и  Praynigскъботите и неделите ми отново са изключително динамични и изпълнени с емоции...къде  положителни,къде отрицателни...ама поне не е скучно Naughty....
Иначе и аз си мечтая за почивка/в смисъл някъде далеч от къщи,че това лято  бяхме като вързани в града/ и почвам вече да визуализирам в тая насока/да видим дали ще ми проработи пак силата на духа Mr. Green/А,дотогава,чакам вашите снимки и разкази......да знаете,че ми действат много освежаващо.....

Руми,да знаеш,че те чакам вече за вечерните "Наздравици" в ФБ-ка....тамън една от редовните ми дружки по чашка излезе в непиещ отпуск/поради много хубав повод/

Сисе,при теб що е толкова тихо?

# 688
Добро утро,

Ели, да ти е жива и здрава Ема и много радост да ти носи!   bouquet Порастнали са ужасно двамата с Криси и са страшно чаровни.
Вели,  Hug да е здравичък Алекс, послушен и скоро да решите проблемите със сливиците!
На мен не ми остава време да пиша от много скиторене, но се надявам като се поразхлади да се позадържим из къщи и да кача и малко снимки. За съжаление не успяхме да се видим с Ани, нито с Миленка, която беше буквално на една ръка разстояние от мястото, където ходихме, но ... пак ще го направим някой ден.
Мимоз второ и трето място са много добри постижения. Чакаме снимки с трофеите (както казва Сиси).

Усмихнат ден на всички!

# 689
Niki, защо не успяхте да се видите? Като ми се обади, мислех че имате твърда уговорка.

Общи условия

Активация на акаунт