Абе въобще аз повече няма да стъпя на това наше черноморие, особено през август. Намразих го много. То напрежение, коли, жега, болести - еми мерси. Съседите ни предлагат къде къде по-добри и нормални условия.
На всичко отгоре и с Истанбул се разминахме и сега ме е много яд, ама някой друг път ще идем.

Вие на концерт ли щяхте да ходите в Истанбул?
Като си представя,че сте 5 пловдивчанки на кръст и ...........Още веднъж много,много сили им желая
и вярвам в добрия изход!

казах му,че така не е хубаво,а дядото ме скастри да не правя забележка,защото тя така си вадела "пилетата"Замислих се,че това дете от сега ще реши,че това са нормални неща и така ще прави и по нататък.За мен това не е нормално.Вярно е,че аз правя малко по-вече забележки и постоянно обяснявам кое,как и защо е,но смятам,че за де разбере,че в този живот има правила и без значение на нея дали й харесва или не те се спазват.
) 

Голям инат...чудо. Научил се е да бяга от мен, преди няколко дни го загубих в тъмното /изфиряса с колелото напред и до като стигна беше вече зачезнал...а той се върнал да ме търси...аз чакам на друго, доста отдалечено място... като по чудо една жена ми го доведе-играеше с нейното дете и тя ме е запомнила...Излишно е да казвам какво изживях/

а пък си честа посетителка и на парфюмната тема,а аз и там се подвизавам 

Мен най ме е яд,че я помолих да я бута по леко,абе както и да е ще мъча да я занеса някъде да я оправят.
ама не мога да ви спестя невероятното си ежедневие
Писна ми да кърмя и чакам още 8 зъба и отбивам без да ми мигне окото
На последната снимка тая какичка до Антон да не си ти 
Все нещо ни суца на нас -я обслужване ,я хигиена.....
И лека работа след толкова дълго отсъствие със сигурност ще ти е криво в началото.

Препоръчани теми