Fragrancedirect.co.uk- 9!

• 48 364
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
Искам да попитам получилите сета със синята чанта на Бритни Спиърс как получихте парфюма? Вчера го получих и парфюма просто беше увит с бяла хартия , от шумящата и поставен вътре в чантата . Т. е не беше поставен в кутия . Вие как го получихте?

Лео Вита, да, така се получава. Кутията е с чантата и парфюма вътре в нея.

# 61
Aз искам да попитам получилите този сет http://www.fragrancedirect.co.uk/Elizabeth-Arden/Elizabeth-Arden … -Set/invt/0011347 ,как е чантата хубава ли е,сенките и пудрата в кутийки ли са?

# 62
  • Бургас
Вчера и на мен ми пратиха мейл да се свържа с тях относно поръчката си, платена с  бг-карта до английски адрес. Естествено, писах им пак контролното обяснение, че "Да, аз съм направила поръчката, платила съм я с моята карта и я пращам при приятели в Лондон" и получих по-късно отговор, че всичко е наред и че ще придвижат поръчката. Ама не мога да им схвана логиката, защо го правят това newsm78 Да се уверят, че не съм спала и попълнила по случайност друг адрес за получаване ли Rolling Eyes

# 63
  • Варна
Сега се поразрових(за да потърся дали го има в БГ подаръчния сет на Бритни) и виждам , че българските интернет магазини предлагат парфюми на изключително ниски цени. Чудя се какви ли са им парфюмите и как е възможно да има такива цени.
За справка http://www.perfumbg.com/index.php?main_&gclid=CL7Pwr_n3aECFUqU3wodShsyIw и този http://parfiumite.com/index.html.

# 64
  • София
Това са 100 % ментета, по мое мнение!  Simple Smile
Имаше някъде тема в "на пазар" за БГ магазините.  Peace

# 65
Аз никога не бих си купила от БГ сайт парфюм,не че претендирам да съм разбирач в тази област,просто не ми вдъхват никакво доверие! Peace

# 66
Момичета препоръчаите ми шампоан да матира , руси кичури   Hug

# 67
  • Варна
bradata, искат ти обяснение, за да са сигурни, че някой не ти е откраднал картата и си поръчва с нея Peace

И аз много се съмнявам в бг магазините, например Hugo Boss Baldessarini Del Mar за мъже 90ml не може да е 23 лв, при положение, че никъде го няма по-евтин от 20 евро... А за менте и 23 лв са много.

# 68
Всички сайтове, които предлагат само стотици или цените на всички парфюми са еднакви са 100% ментета. Но има и БГ сайтове с редовни парфюми.
Относно сета на Бритни, мисля че в сетове парфюмите никога не са в отделна кутия. Кутията е обща за сета, а самия парфюм е без кутия.

# 69
  • Бургас
bradata, искат ти обяснение, за да са сигурни, че някой не ти е откраднал картата и си поръчва с нея Peace

А бе то хубаво, ама ако приемем, че някой ми е откраднал картата и си поръчва на своя адрес с нея от даден акаунт в сайта, то пишейки на мейла в този акаунт, англичаните се свързват точно с крадеца, тъй като той би сложил своя мейл за връзка. И ефектът е точно нулев, тъй като той би могъл да им каже това, което и аз им казах Mr. Green Както и да е, важното е, че обяснението хвана дикиш и поръчката ми вече е шипната Party

# 70
# 71
Днес си получих поръчка от 28.04,на калвин клайн,много съм доволна.От две поръчки две изпълнени перфектно,със сигурност ще има и още,само да влязат малко парички в картата.

# 72
Записвам се да следя предложенията ви.
Колежката си получи доставката до Чехия за 2 работни дни, много са бързи и смятам да опитам скоро.  Hug

# 73
момичета, отваря ли ви се сайта? от вчера не мога да вляза Shocked
и още нещо - дайте идеи за подаръци за  г-жите и лелите от градината  - общо 4 броя, търся някакви парфюмчета с ниски цени или нещо друго подходящо

Последна редакция: чт, 20 май 2010, 14:16 от Niniel

# 74
  • Варна
момичета, отваря ли ви се сайта? от вчера не мога да вляза Shocked

Да, никакъв проблем. Peace

Общи условия

Активация на акаунт