Fragrancedirect.co.uk- 9!

• 48 707
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
От кои дати получавате, че аз вчера поръчах парфюм за подарък за РД, който е на 16.06. и още не ми е шипната поръчката. Дали ще дойде навреме?

# 256
  • София-Лагера
Получих си и трите поръчки.
31.5 и 1.6
Чантата на Ел.Арден е разкошна.
Благодаря на момичета ,които я препоръчаха.
Много луксозни палитри.Всичко е СУПЕР.
  bouquet

# 257
  • в града на атомното слънце :)
Най-сетне си получих нещата и съм много доволна от всичко  Party.

# 258
Получих си и трите поръчки.
31.5 и 1.6
Чантата на Ел.Арден е разкошна.
Благодаря на момичета ,които я препоръчаха.
Много луксозни палитри.Всичко е СУПЕР.
  bouquet
Кажи колко е голяма чантата. Как изглежда? Може ли да се ползва като дамска чанта? Ти от коя точно поръча , ако етази с парфюма кажи как е ?

# 259
  • София-Лагера
С гримовете.
Лачена ,черна.
Според мен може да се ползва.

# 260
  • София
Добро утро,момичета!
Моля ,ако някой от София скоро пуска поръчка да ми пише на ЛС.Искам само две парфюмчета.Хубав ден на всички !!!

# 261
Аз пък още чакам шипната на 25,05 поръчка,но честно казано не ми се вярва да дойде Cry. В понеделник и днес ходих да търся в пощата-няма нищо и преди малко писах на фрагранса.Отговориха ми че до  1 работен ден ще се свържат с мен...Голямо чакане падна,добре че поръчах само 2 парфюма,че не се налапотих като за първи път Mr. Green

# 262
И на колежката й забавиха една поръчка, може би от същата дата(ориентировъчно), вчера я получи, не се шашкай, явно и те са чакали доставка от другаде Peace

# 263
Като завалят и към този сайт оплаквания за забавяне... ще ни резнат за доставки както cheapsmels... Confused и ще увиснем!
Напоследък чета все за писали с оплакване за забавени пратки...

Последна редакция: ср, 09 юни 2010, 13:13 от Бижy

# 264
  • София
Не са ни резнали от feelunique.  Naughty Вчера си взех пратка от там, дойде за една седмица. Всичко си е наред.   Peace А и от фрагранса си получих спиралките за 3-4 дена дойдоха.  Peace

# 265
  • In The Middle Of Nowhere
Бижу сигурно има предвид чийпсмелс  Peace
На мен пък не ми шипват пратката от вчера на обях.. дали е защото за пръв път пращам на англ адрес... не знам. Но не ме и питат нищо. Само получих мейл, че ми благодарят за дето съм си 'ъпдейтнала' данните в акаунта/ако правилно съм разбрала/ това пък защо  Tired
"Dear  /edi koq si/
Thank you for updating your details for your Fragrance Direct account.

Kind regards,"

# 266
Бижу сигурно има предвид чийпсмелс  Peace
Да Embarassed поправих се. Peace

# 267
  • София
Здравейте,

някой ползвал ли е кремът от този сет: http://www.fragrancedirect.co.uk/RoC/RoC-Hydra+-Gift-Bag-Normal- … 40ml/invt/0025060
Интерсувам се има ли някъкъв сл. защитен фактор, как е като плътност..И за другия продукт също ми е любопитно. До сега съм ползвала този вариант , само че на Гарние, ако направите и сравнение, цена няма да имате.   bouquet

Лек ден!

# 268
Аз пък още чакам шипната на 25,05 поръчка,но честно казано не ми се вярва да дойде Cry. В понеделник и днес ходих да търся в пощата-няма нищо и преди малко писах на фрагранса.Отговориха ми че до  1 работен ден ще се свържат с мен...Голямо чакане падна,добре че поръчах само 2 парфюма,че не се налапотих като за първи път Mr. Green

И аз все още чакам поръчка шипната на същата дата. Че и хич не е за малко пари.  Cry На мейла ни отговориха, че стандартния срок бил 14 дни, да сме чакали още.
Добре, че е платено през Пей Пал.

# 269
И да не беше през Пейпал - тези връщат пари без пазарлъци и разправии.

Общи условия

Активация на акаунт