Fragrancedirect.co.uk- 9!

• 48 606
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
Моята е 586408, но още не са я шипнали...

Lodsi , провери си статуса на поръчката в order history  Peace

При мен една поръчка от събота си стоеше със статус "Released for Dispatch" до вчера, когато  разменихме по 2 писъмца с отдел "Продажби" и следобед вече беше  шипната. Та погледни - може и твоят случай да е такъв.

# 436
Искам да поръчам 3 парфюма и 2 крема-наведнъж ли да поръчам или да разделя поръчката на две?Има ли значение?Или да си поръчам наведнъж,пък ако трябва те ще разделят нещата   Thinking

Сиренке, опаковат ги в кашончета до 2 кг. Не мисля, че ще я разделят твоята. Ако я разделят, обикновено получаваш фактурата във втория. Бележат ги така 1/2 и 2/2. Други индикации няма. Вторият пакет можееее да се забааави баяяя. Да си знаеш.

# 437
  • София

При мен една поръчка от събота си стоеше със статус "Released for Dispatch" до вчера, когато  разменихме по 2 писъмца с отдел "Продажби" и следобед вече беше  шипната. Та погледни - може и твоят случай да е такъв.
Проверих, пише "in progress". Тази сутрин пуснах друга поръчка и статуса е "released for dispatch"....много странно....

# 438

Проверих, пише "in progress". Тази сутрин пуснах друга поръчка и статуса е "released for dispatch"....много странно....

Относно първата ти поръчка - абсолютно същия случай като моя- Два дни "in progress" , после още 2 "released for dispatch"......
Пиши им  Peace

Втората най-вероятно ще я обработят още днес .

# 439
  • София
Относно първата ти поръчка - абсолютно същия случай като моя- Два дни "in progress" , после още 2 "released for dispatch"......
Пиши им  Peace

Втората най-вероятно ще я обработят още днес .
Ми от вчера три мейла им написах, не отговарят...

# 440
Цитат
Ми от вчера три мейла им написах, не отговарят...

Не е възможно... Пращат един почти автоматично , в който ти обясняват, че ще те информират за движението на поръчката ти в рамките на работния ден. Едва след първия мейл, получаваш съществения отговор.

Р.Р. Опитай и от формата за контакти в сайта  Peace

# 441
На 21-ви платих, на 22-ри след обяд беше Dispatched.
Order Number: 587130

Някой пита преди време дали се водят регистрирани поръчките, т.е не да са с тракинг, а да се дават само срещу подпис.
Дали се изясни дали може и да се вземе без подпис?
В нашата поща е изключено да вземеш пакет без данни от личната карта и подпис!

# 442
  • София
Не е възможно... Пращат един почти автоматично , в който ти обясняват, че ще те информират за движението на поръчката ти в рамките на работния ден. Едва след първия мейл, получаваш съществения отговор.
Р.Р. Опитай и от формата за контакти в сайта  Peace
Да, да, аз автоматичните отговори ги получавам, но съществен мейл след това няма.

# 443
Да се разпиша в новата тема, получих това:
http://www.fragrancedirect.co.uk/Elizabeth-Arden/Elizabeth-Arden … 00ml/invt/0024072
Без опаковка и капачка, както е отбелязано, но е приятен летен аромат, абсолютно си заслужава за тези пари  Peace

# 444
От 2-3 поръчки насам (до англ. адрес са) забелязвам, че се бавят с по няколко дни със шипването. Тъкмо им пиша запитване и докато ми пуснат авт. отговор, дойде потвърждението за шипване...пък после даже ми отговарят на мейла...Сякаш си пиша с 2 отделни фирми, ама явно всеки отдел си е за себе си...Все едно де, искам да кажа, че се бавят с изпращането.
Чакам една поръчка следващата седмица, надявам се да мога да се отчета тогава  Wink

# 445
Аз направих първита си поръчка на 23.06 и още същия ден беше dispatched . Сега остава само да си я получа! Praynig

# 446
Здравейте,искам да си поръчам гланц за устни за 1паунд,има ли някакъв минимум за поръчките при който ги отказват?

# 447
Да се разпиша в новата тема, получих това:
http://www.fragrancedirect.co.uk/Elizabeth-Arden/Elizabeth-Arden … 00ml/invt/0024072
Без опаковка и капачка, както е отбелязано, но е приятен летен аромат, абсолютно си заслужава за тези пари  Peace
еи това е мн хубав парфюм, аз го имах за подарък и много си го харесвах. колко излиза с доставката?

# 448
  • София
Нещо странно става - влизам в сайта - пълня в кошницата и след малко автоматично ми изхвърля регистрацията... newsm78
трябва да влизам преди всеки продукт..
Преди няколко дена не беше така - даже от дадени линкове тук директно си влизах в кошницата и нещата си ми стояха там
Н някой да му се е случвало и как да реша проблема?

# 449
Нещо... повредата е в твоя телевизор! Всичко си е наред с кошницата и сайта. Рестартирай си компа или браузъра. Понякога стават бъгове. Peace

Общи условия

Активация на акаунт