Fragrancedirect.co.uk- 9!

• 48 376
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Да добавя, че Soleil ми е адски нетраен  Confused Жалко, защото ароматът много ми харесва...

За съжаление и при мен е така, иначе наистина много ми допада.

Не съм единствена, значи...А пък ми се стори траен при пробата тук  Rolling Eyes

Днес поръчах за рождения ден на мъж ми любимия му Eternity  Simple Smile Откога ме трови за този парфюм, ама все послъгвам, че го няма; нали съм го замислила за изненада  Laughing Чаках, чаках да се появи 100 мл, ама нъцки, пък не остана време - другия четвъртък е рожденик  Simple Smile Дано дойде навреме  Praynig

# 661
Днес си поръчах това http://www.fragrancedirect.co.uk/neutrogena/neutrogena-pure-glow … set/invt/0016141/
Надявам се да има ефекта, който се постига с подобен уред и такъв пилинг, направен от козметичка. Simple Smile

# 662
Днес си поръчах това http://www.fragrancedirect.co.uk/neutrogena/neutrogena-pure-glow … set/invt/0016141/
Надявам се да има ефекта, който се постига с подобен уред и такъв пилинг, направен от козметичка. Simple Smile
Имам такъв на РОК не е като четковия а един диск ,който вибрира мен ме заболява главата от него.

# 663
Пуснаха кодче за -5%! Peace
FBFD01 -  9/7/10 and 16/7/10

# 664
Цялото ли трябва да се напише, за кода за намалението питам, мерси! Hug  bouquet

# 665
  • София
Това : FBFD01 , но и 117 си работи.  Peace Аз пуснах едно фон дьо тенче СК.  Whistling

# 666
Аз използвах това кодче  229    Peace, намаля 5 %

# 667
... Аз пуснах едно фон дьо тенче СК.  Whistling
Ще чакаме отзиви и аз съм ги нацелила,но се чудя много какъв цвят да си поръчам! Rolling Eyes

# 668
  • София
 Laughing Абе то ще видим и аз к'во съм поръчала.  hahaha Уж четох някакви ревюта.  Crazy Ще дам отзиви.  Peace

# 669
Момичета, нямам как да преровя всички предишни теми и затова ще питам направо (дано не се сърдите  Embarassed ) ...

Та поръчката която бях направила преди доста време (22.06) и не ми пристигаше, днес е била върната обратно на fragrancedirect и те ми съобщиха, че са ми върнали и парите. Явно е имало проблем с пощите и се чудех какво следва да направя? Тъй като не съм я върнала по собствено желание дали могат да ми я пратят наново без пак да плащам пощенски? Или просто трябва да си я поръчам отначало? Ако някой има опит с подобна ситуация моля да сподели как е процедирал bouquet

# 670
Момичета ,току що поръчах това парфюмче,но първо го душнах в една парфюмерия!Къде съм бляла до сега,не знам,но парфюма е страхотен! Grinning
http://www.fragrancedirect.co.uk/elizabeth-arden/elizabeth-arden … 0ml/invt/0000240/
И аз го имам приятен е наистина .Я кажи колко струва тук да знам колко съм на "далавера"  Laughing
Iliana, в парфюмерията парфюма струваше 35лв.Наистина много летен аромат.Вчера го поръчах и днес пише Dispatched,АМА пише и нещо друго-Your current store credit balance is:0.00 newsm78 Това точно какво означава,че е платен парфюма и вече нямам пари в картата,нали? newsm78Ей,ЦКБ-то какъв курс на лирата са изплющяли-вчера имах 30 кинта в картата? #Crazy Shocked

# 671
А защо нямам мейл,че парфюма е Dispatched?

# 672
По повод на кодовете, досега винаги съм ползвала 117. Месеци наред си действа  Grinning
И моята поръчка от вчера вече е изпратена.

# 673
Your current store credit balance is:0.00 newsm78 Това точно какво означава,че е платен парфюма и вече нямам пари в картата,нали? newsm78Ей,ЦКБ-то какъв курс на лирата са изплющяли-вчера имах 30 кинта в картата? #Crazy Shocked

Това не е баланса по твоята карта, споко. Wink

# 674
Your current store credit balance is:0.00 newsm78 Това точно какво означава,че е платен парфюма и вече нямам пари в картата,нали? newsm78Ей,ЦКБ-то какъв курс на лирата са изплющяли-вчера имах 30 кинта в картата? #Crazy Shocked

Това не е баланса по твоята карта, споко. Wink
Ехмея,ами защо пише така,като това не е баланса по моята карта,както казваш ти? newsm78 Shocked

Общи условия

Активация на акаунт