Серхан Яваш (Харун-"Незабравима" Мендерес-"Клетва" ) - Тема 6

• 34 551
  • 720
  •   1
Отговори
# 390

smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525
за продуцентите, сценаристите и сие .... измислили една любов Незабравима .....

това беше най-бързо изгледаната, иначе дълга серия, от моя страна ... поздравления и само комплименти ....  bowuu bowuu bowuu bowuu

ПП петък ли е новия фрагмент

Наапоследък все събота го пущат.  Thinking Thinking Thinking

# 391
Здравейте, Мацки!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Стана тя каквата стана - Толгето се оказа най-големия пич в сериала. Grinning Grinning Grinning Grinning
Той човека правилно каза - Давам ви шанс и се намесвам.  Grinning Grinning Grinning Grinning
А Еда неразбрах като Толгето не пожела да се ожени за нея, я натираха да си ходи ли, ча Хару я търси в родната и къща?! Thinking Thinking

# 392
определено Толгито ще излезе че е МЪЖА в сериала ... показа че обича Еда .. а и на бой носи
Еда за какво рева ...
Харун разкри за раздвоението на личността си най-накрая ... гоооляяяммаатааа тайна...
Харун си реши проблема с чашката в ръка .... ама поне да види как един мъж казва заветно НЕ ... на тоя май нищо не му стиска
на Джамил и сега ако не му светне лампичката ....
Мелда сама да си напише края ......

Последна редакция: чт, 17 юни 2010, 11:03 от tuk.sam.

# 393
Джамил ще го светне някой удар подозирам  Thinking Thinking

А Еда неразбрах като Толгето не пожела да се ожени за нея, я натираха да си ходи ли, ча Хару я търси в родната и къща?! Thinking Thinking[/b][/i][/color]

Аз до колкото разбрах баба ни Тюркян я отвела у тях си.  Peace

# 394
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА!Минавам през вашата тема и от няколко поста
разбирам всичко и пак на работа/в другата тема докато стигнеш по същество
ще се мръкне/Нямам време да гледам,затова благодаря и със здраве!!!!!!

# 395
ТОЛГА- ПРЕЗИДЕНТ!!!!!!
МЕЛДА - ******

# 396
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
...И отновооооооооо....

# 397
ТОЛГА- ПРЕЗИДЕНТ!!!!!!
МЕЛДА - БОКЛУК

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 398
Треба да напраим некое фен клубче на Толгето, заслужава момчето!!! Joy Joy Joy
Сега остава и да разбере, че Мелдището също знае от сумати време и ще се развърти, си мисля. Praynig Praynig Praynig Ама хару-супер пич пак имаше сливи в устата да му каже кой още знае Глемата тайна.
Общо взето с тва бавене на качването, събитията напоследък, направо ми намирисва на финал.
Само сега остава Джамилчо да получи удар, обаче и айде отидоха още 2 серии.  Grinning Дано не се гътне човечеца като види Хару.  Crazy Макар че с тая Медуза Горгона Тюркян на вратата, може да си останем с надеждата.
Иначе признавам го Хару, той ще се окаже по-голям кон с капаци от Мелда. Еда ако ще да му скача на главата, пак ще и прости. Имах надежде некви, че ще се оправа, като я гледа злобно в началото на серията, ама на - Еда, та Еда.
А някой разбрали нещо за далаверите във фирмата? Останах с впечатление, че ще натопят Хару и Феяз за нещо?! Thinking Thinking

# 399
Забравих да спомена и друг добър персонаж - Ашъл. Усещате ли как както всички я подценяват и тя се прави, че по цял ден пие кафета, ще сгащи яката и Бурак и Бату.  Twisted Evil По едно време като бяха онея двамата на спа процедури, показаха как ги подслушват с телефона, който Ашъл му сложи. Имало защо да я държат 50 серии без гък да се обади, само за красота. Grinning Grinning Grinning Оказва се, че тя е много в час. Тя още от началото не харесваше Мелдището, колко е била права. Докато другите я защитаваха, тя беше против. Имам големи очаквания към Ашъл, тя ще даде ключа към палатката! Party Party Party

# 400
Забравих да спомена и друг добър персонаж - Ашъл. Усещате ли как както всички я подценяват и тя се прави, че по цял ден пие кафета, ще сгащи яката и Бурак и Бату.  Twisted Evil По едно време като бяха онея двамата на спа процедури, показаха как ги подслушват с телефона, който Ашъл му сложи. Имало защо да я държат 50 серии без гък да се обади, само за красота. Grinning Grinning Grinning Оказва се, че тя е много в час. Тя още от началото не харесваше Мелдището, колко е била права. Докато другите я защитаваха, тя беше против. Имам големи очаквания към Ашъл, тя ще даде ключа към палатката! Party Party Party
Ураганчето:
Специално Ъшъл е дарена освен с изисканост и прекрасен външен вид , а и с УМ! Съвсем скоро ще им разгони фамилията на Бурак и Бату, пък да се правят на хитри , колкото си искат.
Бату ми падна в очите , много го харесвах преди , но напоследък тотално изтреще  Sick
Чакам развръзката  Crazy
Браво на Толга! Но да оценим факта,че Харун тръгна да спира сватбата , значи все пак има някакъв напредък  Hug
Твърдо вярвам,че братята ще се разберат скоро и ще бъдат велика комбина  Crazy

# 401
Герииии, слизай от балконааааа , имаме да нищим още от вчерашният епизод  Joy Joy Joy Joy Joy

# 402
и на мен ми мина мисълта че Ашъл и Толга пародоксално но те ще изиграят голяма роля накрая за развръзката

# 403
и на мен ми мина мисълта че Ашъл и Толга пародоксално но те ще изиграят голяма роля накрая за развръзката
Дааааааааааааааааа брата и сестрата на Харун ще му оправят живота хАХХАх  Joy Joy Joy Joy

# 404
ами то като главата му явно е само за украса, кой друг освен брат му и сестра му да свър6и рабтата  Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт