Серхан Яваш (Харун-"Незабравима" Мендерес-"Клетва" ) - Тема 6

• 34 494
  • 720
  •   1
Отговори
# 270
  • И тук,и там
Мен ако питаш, Толга да взема тая крава и да ходи да я пасе. Да не се занимава с наша Еда.  Grinning Grinning Grinning
newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 Браво,Гери!Както винаги много точно казано! smile3501 smile3501 smile3501

# 271
"УХАНИЕ ЗЛОВОННО"

.........................................
Автори: Зизу, Радина и Тера  Crazy Crazy Crazy Crazy

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3501 smile3501 smile3501 smile3525

# 272
Мацки, стана тя квато стана - нищо демек! Joy Joy Joy Joy
Ве4е ме избива на агресия яката - Хару нищо не каза освен, 4е 4овека който знае най-добре какво мисли и 4увства ХъКъ е той. Пак същата история, отново гоним следващата серия. Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning
 Ще пиша аз на сценаристите, 4е ще ги съдя за пропуснати ползи, аз си изгубих сумати ве4ери с отка4ените им персонажи!/както и вси4ки вие/ Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: чт, 10 юни 2010, 01:48 от gery_dobreva

# 273
Сериалът затъпя!!!!!! hahaha hahaha hahaha
Нищо не става!

# 274
  • И тук,и там
Ве4е ме избива на агресия яката - Хару нищо не каза освен, 4е 4овека който знае най-добре какво мисли и 4увства ХъКъ е той. Пак същата история, отново гоним следващата серия. Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning
 Ще пиша аз на сценаристите, 4е ще ги съдя за пропуснати ползи, аз си изгубих сумати ве4ери с отка4ените им персонажи!/както и вси4ки вие/ Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

newsm10В следващата серия Харун ще каже ,че е Хакъ и ще разкаже всичко на Толга.Мисля си,че Толга ще се откаже от сватбата.А в следващите 4-5 епизода до финала ще разнищят Бурак,Мелда и Бату! Thinking Thinking ThinkingНакрая ще изпишат "6 месеца по-късно" и ще претупат финала. Grinning Grinning Grinning

# 275
Момичета пишете на кратко, какви ги свършиха в снощния епизод.   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet , че няма да мога да го гледам.

# 276
  • И тук,и там
Момичета пишете на кратко, какви ги свършиха в снощния епизод.   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet , че няма да мога да го гледам.

В общи  линии-нищо!Еда пак остави Харун,Мелда обработи Толга да се ожени за Еда,Мецанка продължава с гадостите,скоро ще се самоотрови от злоба.Харун побесня,дано в следващата серия постъпи като истински мъж и да каже на Толга кой е Хакъ и да го "светне"как стоят нещата! hahaha hahaha hahaha

# 277

В общи  линии-нищо!Еда пак остави Харун,Мелда обработи Толга да се ожени за Еда,Мецанка продължава с гадостите,скоро ще се самоотрови от злоба.Харун побесня,дано в следващата серия постъпи като истински мъж и да каже на Толга кой е Хакъ и да го "светне"как стоят нещата! hahaha hahaha hahaha
Благодаря ти Бубе   love001 smile3525
Нищо ново под слънцето.
И Толга не знам как трябва да му го кажат че да се светне най-сетне.  ooooh! ooooh! То черно на бяло да го видиш и още да се чудиш кой е - нямам ддуми
А Мелда  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 278
  • И тук,и там

Благодаря ти Бубе   love001 smile3525
Нищо ново под слънцето.
И Толга не знам как трябва да му го кажат че да се светне най-сетне.  ooooh! ooooh! То черно на бяло да го видиш и още да се чудиш кой е - нямам ддуми
А Мелда  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Нали трябва да има напрежение до финала! hahaha hahaha hahaha При Мелда не виждам никакви проблясъци на разкаяние или нещо от този род.Тя е непоправим случай!Интересно ми е каква съдба са и измислили сценаристите?Може би да влезе в затвора с Бурак. newsm78 newsm78 newsm78

# 279
Сигурно ще се разкрият далаверките и с Бурак и всички ще се разочароват от нея. И двамцата в затвора да си правят компания и да разцъкват сантасе. Simple Smile

Последна редакция: чт, 10 юни 2010, 10:24 от Lidi78

# 280
Привет и от мен!!!!!

тоя сериял вече ще го гледам по диагонал .. от всичките серии до сега ако се извади най същественото максимум 25 сериии  #Crazy  #Crazy #Crazy #Crazy

някъде има ли официално инфо колко серии ще е newsm78 newsm78

# 281
Привет и от мен!!!!!

тоя сериял вече ще го гледам по диагонал .. от всичките серии до сега ако се извади най същественото максимум 25 сериии  #Crazy  #Crazy #Crazy #Crazy

някъде има ли официално инфо колко серии ще е newsm78 newsm78

Май ще са 52 поне на всякъде се пише така.  Thinking
И по Нова постоянно казват, че това е последния сезон.  Grinning

# 282
Добрютро, Мацки!!!  bouquet  bouquet
newsm10В следващата серия Харун ще каже ,че е Хакъ и ще разкаже всичко на Толга.Мисля си,че Толга ще се откаже от сватбата.А в следващите 4-5 епизода до финала ще разнищят Бурак,Мелда и Бату! Thinking Thinking ThinkingНакрая ще изпишат "6 месеца по-късно" и ще претупат финала. Grinning Grinning Grinning
Или нещо такова ще стане, Бубе, което си е пърфект вариант със сватба накрая или ще позагине някой от главните ни герои - Еда или Хару. Както се коментирахме снощи, макар и не много добро като вариант, имам чувствота, че ни подготвят за фатален край. Но определено края идва - Гадняй сега ще се навре из мизерийте на Бурак, Еджето предполагам нещо ще изтреши и ще се разбере кой е Кенан, Мелдището сега по развода, очаквам и от нея факсове. Което ме напомня за мацките, който не са гледали, че Супер Хару каза на Мелда, че няма какво да оправят и ако не се дърпа възможно най-скоро ще се разведат, говорил бил с адвокат. Оная съответно избесня, както може да изтрещи само една психично болна мечка и тръгна да тормози пак Еда, като и тръшна булчинскаа си рокля, че не я искала. Мен ме искефи как дедо ти Феяз се събужда, вика ги на закуска и казва довечера всички сме вкъщи - Толга и Еда ще се женят.  #Crazy #CrazyИ всички гледаха така - Shocked. Joy Joy Уникално! Длъжностното лице било свободно! Joy Joy JoyЩе излезе неква драма с ДНК теста на Толгето ми се струва, вчера показаха на Саадет дневника, че си го е записала да не забравя. Thinking Thinking
Абе финала предстой, но бая рабта треба да се свърши преди тва. Grinning Grinning Grinning

# 283
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Такаааа...след дългите нощни анализи и изследвания на изминалия епизод аз имам сценарии за финалните сцени... newsm12

1. Мелда ще изнасили Харун...след последния си разговор с Еда, човеко не спре да смуче алкохол.Той ще бъде отново в нетрезво състояние, но този път няма да го напие Мелда. Naughty
2. След като се събужда вечерта и се вижда в леглото на Мелда, Харун е готов да извърши ритуално самоубийство...само чака да му прелее чашката. Mr. Green
3. Толгето се изчипкало, а Саадетката кой знае защо не е правила опит да усоети къпането с некой пожар. Била е заета да прибира бележника във фризера. Joy Joy Joy Joy Joy
4. Еда си облича булчинската рокля на Мелда, защото много харесва модела който сама си е измислила. Тръгва към голямата къща при съдията за да се ожени за Толга. Съкрушена е... newsm45 smile3516
5. Харун слиза по стълбите...вижда Еда в роклята на Мелда и като кошмар си спомня сватбата с Мелда...пристъпва към нея...и пита с навлажнени кравешки очи..."УАЙ БЕ ДЖАНЪМ..." Еда отговаря..."Защото така трябва да бъде". Толга в тва време гледа така... newsm09...а Бату е изпаднал в душевен оргазъм... smile3521
6. Харун вади прословутия пистолет...и се гръмва в главата...... Еда е в 5-минутен шок...свестява се...поглежда към пора Толга (който всъщност вече не е пор а мирише на "ДИОР"...) и открива колко много го обича...мята му се на вратните кабели и се женят...чак и Ямур е щастлива... Party
7. Мелда се оглежда и в полезрението и попада Бурак... smile3508...хвърля се върху него с любов...и с един "ЗАШЕМЕТИТЕЛ" го просва на земята...той е поразен от стрелата на АМур...Мелда гледа с ирония към Гюляй...защото й е взела любимия... smile3534 smile3533
8. Тюркян е сломена от непукизма на Джемилката...поглежда към Феяз...той и намига... smile3503 и тя му се мята на шията и го целува по устата с език. Heart Eyes
9. Саадет по желание си стега куфара за "КУКУВИЧАРНИКА" и напуска къщата. Crazy
10. Джемилката преоткрива Гюляй...и двамата хванати за ръка напускат драматичното събитие...(боже как не я е забелязал по-рано... Embarassed Heart Eyes)
11. Ъшълката се взима с Търък...и отпрашват с неговия ситроен в неизвестна посока.
12. Ниса намразва Бату зарад Едже...и си хваща нов левент забърсан по алейте на Босфора. newsm03 newsm08

SON...

# 284
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Голям смях се смях!!!! Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт