Парфюми от сайта Парфюмерия БГ - има ли някой закупил от там?

• 3 966
  • 11
  •   1
Отговори
Здравейте,
пускам тази тема, за да видя дали и някой друг ще сподели моите впечатления.
До сега винаги съм купувала от Парфюми БГ, но последният път смених този сайт с Парфюмерия БГ, защото в първият не намерих Ланвин Спорт.
Поръчах си аз Ланвина Спорт (мъжки) и Версаче (тестер). Дойдоха ми парфюмите и си броих си като пич 140 лв.
Прибирайки се в къщи отворих кутиите. Мъжкият изглежда като оригиналният, но далеч не мирише като него. Дамският не зеленее като оригиналният, да не говоря че хич не го докарва на миризма.
Днес писах на сайта, ще чакам да ми отговорят.
На вас случвало ли ви се е нещо такова? Имате ли опит с Парфюмерия Бг?

И моля, не ме поучавайте от къде да купувам ако искам оригинални. И без това ми е напушено и ме е яд на себе си.

# 1
Да ви кажа развитието (не че някой ме е питал де  Embarassed)
Свързах се със собственика на сайта. След хиляди уверения, че парфюмите са истински и аз не разбирам от аромати  Thinking, се разбрахме да ги върна със спиди и с наложен платеж и ако опаковката и парфюмите са запазени, да ми върнат парите.
Пак да попитам.... има ли изобщо някой, който е поръчвал от Парфюмерия Бг и е останал доволен?

# 2
аз от 3 години си поръчвам от Парфюмерия БГ и до сега всичко е било точно,не съм получавала нито един фалшиф парфюм /като се има в предвид че съм поръчала около 15-17 различни парфюма/.незнам защо се е получило при теб така,а какво стана после........коректни ли бяха?върнаха ли ти парите?защото много малко онлайн магазини за парфюми връщат лесно пари....

# 3
Излязоха много коректни  Peace
Аз върнах парфюмите с наложен платеж, а те ми върнаха парите. След това си купих парфюмите от магазин парфюмерия в града, в който живея и честно казано ( особено ЛАнвина), нямаха почти нищо общо с тези, които си поръчах от нета.
Възможно е просто да съм улучила лошо качество или ментета, незнам защо така се получи, но определено повече няма да поръчам от какъвто и да било български сайт за парфюми  Thinking

# 4
Аз поръчвам от parfumi-shop.com и да ви кажа съм много доволна
Преди съм поръчвала и от parfumeria.bg и от Donna, но се спрях на  parfumi-shop.com, като реших, че цени и качество са най -изгодни според мен.

# 5
  • София
Значи parfumeria.bg със сигурност са оригинални, взимала съм си от там няколкократно. Пристигат или същия ден, или на следващия (за София). пък и не мисля, че може да се намерят много други сайтове с толкова много неща в тях и на такива цени. Сега оттам взимам на детето парфюми, защото от скоро са сложили детски. Не съм имала проблем с тях, даже 1 път ги тормозих да ми обясняват по телефона за 1 тестер на bvlgari сигурно 20 минути, и бяха любезни

# 6
  • София
ама вие май имате предвид parfumeria-bg.com , a az si pomislih za parfumeria.bg -> zashtoto pri parfumeria.bg ne mislq che moje da ima takava sluchka ..

# 7
Незнам дали сайтовете са различни  newsm78
Знам обаче със сигурност, че това което ми доставиха на мен не беше истинско, ама на 100%  Peace

# 8
Здравейте,
пускам тази тема, за да видя дали и някой друг ще сподели моите впечатления.
До сега винаги съм купувала от Парфюми БГ, но последният път смених този сайт с Парфюмерия БГ, защото в първият не намерих Ланвин Спорт.
Поръчах си аз Ланвина Спорт (мъжки) и Версаче (тестер). Дойдоха ми парфюмите и си броих си като пич 140 лв.
Прибирайки се в къщи отворих кутиите. Мъжкият изглежда като оригиналният, но далеч не мирише като него. Дамският не зеленее като оригиналният, да не говоря че хич не го докарва на миризма.
Днес писах на сайта, ще чакам да ми отговорят.
На вас случвало ли ви се е нещо такова? Имате ли опит с Парфюмерия Бг?

И моля, не ме поучавайте от къде да купувам ако искам оригинални. И без това ми е напушено и ме е яд на себе си.

Мислех да купувам от тоя сайт, но някъде четох, че парфюмите им не са оригинални. Та затова се отказах. Ти чете ли им условията за връщане на продукта. До колкото знам в ЕС можеш да върнеш всичко до 7 дни. И са длъжни да го приемат.

# 9
Ти чете ли им условията за връщане на продукта. До колкото знам в ЕС можеш да върнеш всичко до 7 дни. И са длъжни да го приемат.
По принцип всички са длъжни да върнат парите в срок до 7 дни. Проблема е, че много малко го правят и то защото са неоткриваеми. В сайтовете си имат само по 1 мобилен телефон за контакт, няма адрес, няма име на фирма, няма лице за контакт.....
От Парфюмерия БГ ми върнаха парите, за което благодаря, защото избегнахме излишни конфронтации и разправии.

# 10
Ти чете ли им условията за връщане на продукта. До колкото знам в ЕС можеш да върнеш всичко до 7 дни. И са длъжни да го приемат.
По принцип всички са длъжни да върнат парите в срок до 7 дни. Проблема е, че много малко го правят и то защото са неоткриваеми. В сайтовете си имат само по 1 мобилен телефон за контакт, няма адрес, няма име на фирма, няма лице за контакт.....
От Парфюмерия БГ ми върнаха парите, за което благодаря, защото избегнахме излишни конфронтации и разправии.
Супер, браво Simple Smile Но това пак не говори добре за парфюмите им Wink

# 11
Аз не разбирам кому е нужно да лъжеш, че стоката ти е оригинална? По-добре си кажи, че е менте, но добро менте и всеки ще си направи сметката. Аз ако бях си направила труда да проверя колко струват въпросните парфюми в магазините, щях да разбера, че нещо не е наред и изобщо нямаше да си ги поръчам. Но съм си такава, на моменти не мисля много трезво  Crazy и действам импулсивно.

Общи условия

Активация на акаунт