ПЛЕВЕН - 136

• 27 623
  • 728
  •   1
Отговори
# 45
Тесс, как 14? Аз съм за 14 - това отговаря на 42 по френската. Ти най-вероятно си за рокля 12-ка.
Нямаш ли поне едно ЛаРедутско нещо, там на етикетите има и английската номерация.

Мира, какви подробности? Вчера го видях сайта, нищо не знам. Ще поръчам чрез посредник, заради които си сложете 9% комисионна на цената. И 1 паунд на килограм - това за финалното тегло на кашона. него как ще го делим не м е ясно, но то няма и да е много, защото ще са все дрешлета, т.е. ще е лек кашона.
Аз съм си избрала цял бански. Никога не съм носила такъв. Тази година свалих някое друго кило и реших, че съм ужасно дебела и ми трябва цял, а минали лета съм била с половинки  Mr. Green

Нуши, аз пък имах въпрос мисля ли, че Атракция обича да си бърка в г.за?  Mr. Green
Миленка, отговорих с 'не', разбира се  Wink

Виксън - д-р Коцев, д-р Колев...обади се в Авис на 8808 и ги питай кой уролог им е утре на кабинет. Работят с направления.

Последна редакция: вт, 18 май 2010, 21:28 от Дикси

# 46
Помните ли как свършваше филма "Сватбата на най-добрия ми приятел"? Джулия Робъртс за кой се омъжи, за младоженеца ли?  newsm78

Всички се качиха в един автобус и се самоубиха  #Sniper

Нуши изтрих 17 човека заради това приложение, но започнаха и по-близки и реални френдове, та се спрях  Peace

Виксън - Д-р Цветан ГЕОРГИЕВ  kaffeetrmker_2

# 47
А, да. И д-р Георгиев  Peace

А може да го забраня това във ФБ?
Бойко, мен изтрили ме?  Sad

# 48
Аз това мисуиш ли не съм го и поглеждала още  Laughing

Дикси, хайде ще скоча с размер 12, тъкмо ще имам стимул да отслабна, ако не ми става  Simple Smile Че то ако не се закача за някоя от вас, онлайн покупка няма да видя  Grinning Ще ти пиша на лични.

# 49
Нуши, ама поискаха ли ти обяснение  Laughing  Wink

Кажете наистина тая простотия може ли да се забрани?Тъй ще кажеш, Дикси Crazy

Тоз д-р Георгиев де преглежда, фтал?Щото се чудя дали с неговия син не учихме заедно Thinking

# 50
Дикси, би било загуба ако те махна от листа  Sunglasses

Атракция утре ще ти кажа.

# 51
  • Плевен
Tess, не знам с какви размери си, но аз съм за блузи 8, а за панталони и поли 10( 38 европейска номерация). Ако искаш мога да ти измеря една пола 10 размер. Ако имаш някаква дреха с чужда номерация, но не българско производство, също може да видиш размера си. Там дрехите са почти еднакви като размери,нищо че са на различни фирми, докато българските фирми си шият по каквато номерация им падне.

Мира, от там да, а цената беше към 50 лв с намалението.

# 52
Дикси, ще го разгледам тогава по-подробно, може и да не се налага посредник.
Ти с кого мислиш да поръчваш, че чак пък 8% върху сумата?

нади миши, ще отида утре да погледна все пак. )

# 53
Добре, хайде тогава до утре, кой каквото иска да ми пише на лични с линк, номер и цвят. Пък аз утре вечер ще пусна поръчката.
Пак напомням да си сложите и по 9% комисионна върху сумата.
Парите ще си ги събирам следващите няколко дни или това ще е повод да дойдете на среща около 26-ти когато Валенцето ще е тук Peace
Валенце, ако и ти си харесаш нещо, сега е момента  Grinning

Фталл, благодаря ти! Отдъхнах си  Laughing

Мира, с Гивтранспорт мисля.
Че къде има по-малко от 8%-9% комисионна? Където е 8% доставката (Алезар, ГабКо) е 1.3 паунда/кг.. а където е 9% (ГивТрансп& … 86;рт) доставката е 1 паунд/кг.
Така, че е едно и също като крайна сума.

Последна редакция: вт, 18 май 2010, 21:33 от Дикси

# 54
Е, Джулия в този филм изненадващо не се ожени за никой, беше шаферка на възлюбения си. Той предпочете жена си (Камерън Диас)  Simple Smile А тя остана с приятеля си гей да танцува накрая в тъга.  Laughing

М да,ревах като магаре в края на прожекцията  Crazy.Тогава ми заявиха ,че повече на комедия няма да ме заведат ,където целия салон се смее, а аз ревах.

Всички се качиха в един автобус и се самоубиха  #Sniper

JoyЗа  това съм ревала,предчувствие за  края   Joy.

# 55
Имам блуза на Тали Уейл 10-ка и панталон Маркс & Спенсър пак 10-ка, ама е опнат по мен, значи съм си за 12-ка  Peace Ще я видим като дойде  Simple Smile

# 56
  • Плевен
Имам блуза на Тали Уейл 10-ка и панталон Маркс & Спенсър пак 10-ка, ама е опнат по мен, значи съм си за 12-ка  Peace Ще я видим като дойде  Simple Smile
Пробвай с 12 тогава, но да не ти е широка под мищниците, че не се сещам как да го обясня. Ако е по-голяма ще можеш да я стесниш разбира се. Но все си мисля,че щом си за 10, по -добре да поръчаш 10.

Дикси, Габко имат примоция до края на май по 0.90 паунда на килограм, но не е ясно дали ще тръгне поръчката преди края на месеца.

# 57
Роклите са ми все по-широки, ОК ще е  Peace

# 58

Нуши изтрих 17 човека заради това приложение, но започнаха и по-близки и реални френдове, та се спрях  Peace

Ние от няколко седмици обсъждаме у дома въпроса да си изтрием профилите във ФБ. С още куп други боклуци ме затрупват и днес в момент на умопомра4ение изтрих 70% от "приятелите". Поолекна ми и се спрях, но не знам до кога Simple Smile

# 59
  • София
Парите ще си ги събирам следващите няколко дни или това ще е повод да дойдете на среща около 26-ти когато Валенцето ще е тук Peace
Валенце, ако и ти си харесаш нещо, сега е момента  Grinning
  TiredАко дойде Валенцето.Вчера са забранили всякакви отпуски при Ангел до второ нареждане. Confused
Егати,вече ставам смешна с това иди ми,дойди ми,чак се чувствам неудобно от вас.

Велмар,намерила съм си една мама,която да дойде с мен и която е адвокатка,общо взето като си отвори устата няма затваряне Laughing.Тъй че тя ще говори основно за законите и по-точно липсата на такива,вече по-малко се притеснявам.

Общи условия

Активация на акаунт