ПЛЕВЕН - 136

• 27 630
  • 728
  •   1
Отговори
# 30
Пламси, то изчезна вече  Thinking

Аз пък ще си пускам бански от тук - http://www.matalan.co.uk/ , чрез посредник. Ако някой иска да ме използва  Grinning
И на Митко бермуди мисля да избера от този сайт.

# 31
nomadka много хубави деца си имаш!Разгледах ги и аз вашите снимки!

# 32
Да се разпиша в новата тема.

С това " Мисуиш ли?"- вчера без да искам написах, че на сестра ми свекърва й си гризе ноктите на краката. Трябваше да се обадя да поясня, че просто съм объркала Да с Не. Ужас!!!

# 33
# 34
 Simple Smile нУШИ СЛУЧВАТ СЕ И ТАКИВА НЕЩА.чОВЕШКО Е ДА СЕ СГРЕШИ.мАЛКО КОНФУЗНА СИТУАЦИЯ НО СПОКО Naughty
еТО МАЛКО СНИМКИ ЗА рАЗГЛЕЖДАНЕ
http://www.facebook.com/album.php?aid=23190&id=1000000212065 … &l=eb82965e6e

Последна редакция: вт, 18 май 2010, 20:06 от ice_

# 35
Ани ми аз за отпуската ще питам мъжът ми довечера като се върне,че той нали е шеф  Mr. Green и ги разбира тези работи Peace
Много сладки дечицата на всички!Да са ви живи и здрави и много да ви радват!
Аз малко нахално,ама нали на съм чела Embarassed Embarassed Embarassed....да питам за какво ще е предаването Thinking
Ето малко нови снимки и на моите маймуни Mr. Green ако ви се гледат http://mimilazarova.snimka.bg/family/moite-sladuri.373142.18783842

# 36
  • Плевен
Djina, ако преди си работила и имаш стаж 8 месеца, мисля,че няма проблем сега да ползваш платен отпуск, но ако ти се полагат 20 работни дни за годината, ще имаш по 1,66666 дни за изработен месец. Ако си работила 6 месеца,ще имаш правод а си ползваш 10-те дни платени, а ако искаш повече неплатени. Това по закон, но си зависи от работодателя.

Дикси, кога ще пускаш поръчка? Аз мислех бански да не купувам тази година, но се изкуших и вече се сдобих с един от намалените в Скини.

# 37
Съвсем ви изпуснах края тези дни.
Липсвах ли ви Laughing

Не съм ви 4ела, но успях да видя поне няколко от снимките на сладки деца Heart Eyes
Нямам за споделяне, освен, 4е модема ни прави проблеми и имам интернет на по4ивки Grinning

# 38
Дикси, аз ти писах на ЛС какво искам, ама дай малко подробности. )))

нади миши, в Скини в МОЛа ли? Колко парички са там?

# 39
  • Плевен
Помните ли как свършваше филма "Сватбата на най-добрия ми приятел"? Джулия Робъртс за кой се омъжи, за младоженеца ли?  newsm78

Последна редакция: вт, 18 май 2010, 19:56 от valка

# 40

С това " Мисуиш ли?"- вчера без да искам написах, че на сестра ми свекърва й си гризе ноктите на краката. Трябваше да се обадя да поясня, че просто съм объркала Да с Не. Ужас!!!
Joy hahaha Joy Laughing Twisted Evil Mr. Green Joy
Абе жена, аз се притеснявам, че липсваш на фронта и си викам тая Нуши какви ли ги твори, пък ти....!!!

Мерси за похвалите. Децата си ги бива - Аня определено върви артистична убавица, а Киро по петите и`. Вчера какво му хрумна като си запуши у,шите насред преставлението иди обясни, че му харесва музиката! Joy hahaha Joy

Бенсън само прочети Нуши и ти стига да разбереш плевенски синдром що е!

Дикси ще гледам за бански после, долу горе какви пари излизат? Всички имаме от бански, нужда освен Аня.

Джулия за френда ъфкорс!

# 41
Е, Джулия в този филм изненадващо не се ожени за никой, беше шаферка на възлюбения си. Той предпочете жена си (Камерън Диас)  Simple Smile А тя остана с приятеля си гей да танцува накрая в тъга.  Laughing

# 42
Мацки, здравейте /и фтал ъфКорс/  Laughing Laughing Laughing

Много моля, препоръчайте добър уролог, без значение къде приема /е, стига да е в Плевен де/...

за всякакви други специалисти съм посъбрала някакви мнения, но за такъв не ми се е налагало ... то и сега не е за мен  Mr. Green ама до утре сабахлем ми требе някакво  мнение, че на свекъра брат му го насочиха за консултация, ама не знаем къде да го заведем...   

плииииииииис ...

# 43
Дикси, аз си харесах една рокля, но идея си нямам в кой размер ще се навра - 12 или може би 14?

http://www.matalan.co.uk/fcp/product/fashion-to-buy-online//stra … ce-sundress/16674

ето я роклята

В панталони английска номерация и в 10 номер съм се събирала, ама плътно, а и за рокля не искам да ми е опъната в никакъв случай.

# 44

Joy hahaha Joy Laughing Twisted Evil Mr. Green Joy

Joy Joy  Joy
това оправи деня ми, 4е и седмицата! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт