ПЛЕВЕН - 136

• 27 628
  • 728
  •   1
Отговори
# 645
Кузмови!!! newsm18

# 646
  • Плевен
Хайде и аз,че съм сама и няма с кой да коментирам Laughing
КУЗМОВИ!!!! Peace

# 647
  • София
Само аз ли не го гледам тоя Брадър? GrinningЗа сметка на това гледам Листопад Laughing,гледах е по-точното,отакто сме ваканция вечерите ги прекарваме в Западния парк и се прибираме към 21-21,30.Миналите години децата не издържаха дори и лятото до късно,обаче сега за радост да.

# 648
И аз не го гледам ББ и представа си нямам кой, какъв е.
Честно казано грам не ми е интересно след 2рият сезон, нещо не могат да ме спечелят за публика. )

# 649
  • Плевен
Ураааааааааааааа,КУЗМОВИ спечелиха...... Grinning

# 650
Доволна съм. Те все пак ми бяха на почетното второ място  Laughing
Да им е честито и да не забравяме, че любовта ще спаси света.... от потоп (цитат на КузмовMr. Green

# 651
Еми наздраве! Сега остава да спечеля аз 40-те хилки и да си купим семеен ван  Mr. Green и да ви почерпя.
Готин финал, аз типично по български да кажа - най-доволна съм от факта, че оня ден изритаха Трифонови.

# 652
  • София
Сега ги гледах по новините на Нова.Тоя човек пиян ли беше или така си говори по принцип?
А сега гледам пак за тоя човечец,който се спасил в Искърското дефиле....не знам Божа работа ли е,късмет ли е...или от двете по малко,обаче е направо невероятно.

# 653
  • Плевен
А сега гледам пак за тоя човечец,който се спасил в Искърското дефиле....не знам Божа работа ли е,късмет ли е...или от двете по малко,обаче е направо невероятно.
И аз....като знам колко е стръмно точно там дето е паднал.....страшен късмет е имал този човек....

# 654
Нуше ,ти на курс по английски ходиш така ли ? Идваха в болницата Герито и Дидо , много ме зарадваха.
Честито на Кузмови , които и да са те.... Crazy
Косе , да ти се оправя малката фурия и да не се мъчите и вие значи.
 Валенце ,ами в София няма ли как да си намериш работа в тази сфера . По " АЗ мога" има курс за социален помощник (или нещо такова) . Говорихме си с едната санитарка от болницата и тя ми каза ,че ще почва курса и после може да се включва в дейности в тази област в някой социален център. Вече незнам там какви са условията по програмата , но ми звучи интересен курса .
  Мира ,а ти преподаваш в програмата така ли? Сорка ,че не съм разбрала ,но не съм чела теми по-назад.

# 655
Валенце, и аз гледах репортажа за човека, който се е спасил от дефилето, имал е страхотен късмет, но и той сам много си е помогнал.

black_cherry, да, по програмата работя, водех 2компютърни курса, но единият вече го приключих, а другият ми приключва във вторник, тогава им е финалният изпит. )

# 656
Да се разпиша набързо.
 Стели, радвам се, че се запознахме. В Плевен за две години се откриха доста услуги, така че съм сигурна, че ще си намериш работа по специалността. Имаш време, нека минеш и втори курс поне, защото сега по-трудно ще стане. Хубавото е, че искаш да го работиш и е важно да не губиш мотивация. Защото работата е доста натоварваща, но и много удовлетворяваща. Невероятно е усещането като видиш как децата напредват.  Simple Smile
По отношение на тези курсове, не мисля, че ще са ти от голяма полза. Аз ще бъда обучител в един от тях и мнението ми е, че тези неща сме ги учили в университета, но много по-разширено и обстойно. А и те са за по-ниска степен, по-добре се съсредоточи върху студентстването. А и в тези професии много зависи от човека. Може да имаш всякакви дипломи, но да не ставаш.
Примери в областта доста. Дано детенце се оправи бързо. Много се е измъчил горкия, а и ти предполагам.
Отново ще има  боче в Плевен. Ако имате възможност и желание, заповядайте на 25 юни от 9,30 до 13,00 ч. в Градската градина.

# 657
 Grinning
Здравейте на всички!
Тъкмо се прибрахме. Цял ден на конюшнята. Пясъчник, басейн, игра голяма. Играчки, топки, абе чудо. А ние жените пием кафенце и количка на сянка под шатрата на прясно окосената трева и си питаме кефа. Даже и на кръчма бяхме до преди малко. Кръчма - силно казано. Заведение на приятел и бяхме само коняри.  Е, аз и мъжо бяхме на масата, щото детето си спеше в колата, кротичко до нас. Но сега като се прибрахме я изкъпахме набързо и вече спи отново. А ние - кво ние? Ядем череши, пием бира, пушим и си лафим, ама ставам да се къпя и аз и лягам.
Чао и лека от мен!

# 658
Браво, Нели! Страхотно звучи. Наистина конюшнята е чудесно уредена, всичко е направено като по филмите. Ние водихме деца с увреждания миналия месец там и всички са супер впечатлени. А и природата наоколо е впечатляваща.
Моля ви, дайте ми координати на детската зъболекарка, от която бяхте доволни - тази, която им показвала инструментите и т.н. Помня, че беше някъде на Бенковски май, но ми е изхвръкнало от главата. Дано до утре някой се включи, че трябва да заведа Митака.

# 659
NellyBelly, е това си е супер. )))) Браво на вас. )
Я ми кажи, може ли да се посети конюшнята и да се разгледа срещу заплащане, или нещо такова?
И евентуално дали имате пони?. )
Че Калина ме побърква с това, че иска да се "вози" на конче-пони. )

Общи условия

Активация на акаунт