Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 31

• 49 693
  • 756
  •   1
Отговори
# 615
Момичета,
някой поръчвал ли е килим от англ. сайт? Намерих тук един сайт, имат килими на Оммо - със средно 100лв са по-евтини от тук. Само, че изглеждат дебели и идея нямам, колко тежат. Да не се окаже, че след доставката, упражнението се обезсмисля. Rolling Eyes

Leni2009 ,
поръчвала съм точно мъжки. Добри са. Peace

Може ли да ги пуснеш тези килими, че и аз гледам.

# 616
# 617
http://www.laredoute.co.uk/style/ROBERT-LE-HEROS-Garland-Pillowc … 3755&source=#

Не ми е ясно този комплект какво включва? Моля ви за съдействие.  Peace

# 618
Не ми е ясно този комплект какво включва? Моля ви за съдействие.  Peace

Това е калъфка за възглавница.

# 619
  • Варна
Момичета някой да е купувал такова яке зимно на next?
Дали е сполучливо? Praynig

# 620
Момичета някой да е купувал такова яке зимно на next?
Дали е сполучливо? Praynig
Ние го имаме, зимата го купих  само че нашето е синьо на точки, това го видях на живо, но много десенчето не ми хареса, иначе е много дебело и много хубаво стои  Peace

# 621
  • Варна
Благодаря ти!  bouquet

# 622
Бихте ли ми казали размерите на двойните чаршафи на АСДА ?

# 623
Бихте ли ми казали размерите на двойните чаршафи на АСДА ?
2/2 Peace

# 624
  • Варна
Малко снимки от последната ми поръчка от Asda:

http://pangea.snimka.bg/daily/george.508682
Дънките и късите панталонки са  10-ти р-р, но са ми големи , ако някой има 8-ца и са му малки може да ги разменим, че много ми харесват като модели . Ако не се намери по-малък размер дънките  ще ги продам.
Ето линк към модела:  http://direct.asda.com/george/women-s-clothing/jeans/gem-detail- … 1,default,pd.html 
Банският е 12-ка, също ми е леко голям.
Получих и 3 ризи за половинката, памучни,  много хубави, р-р Л, но не съм ги снимала още, ако някой иска снимки и точни мерки да пише.

# 625
Аз да кажа, че има бус на Габко, снощи са ми пратили мейл, че днес ще получа нещата

Здравей Мини, искам да попитам дали получи поръчката от Габко?

дам, пускай ми адрес на ЛС
след малко ще пусна снимки на чаршафите

Писах на ЛС

# 626
Момичета,някой поръчвал ли е тези пижамки
       http://www.next.co.uk/shopping/girls/ … wear   , моля ако някой има такива да ми даде размери за
3-4г. и за 5-6г.

Благодаря Ви предварително   Hug  Hug

# 627
За първи път пиша в тази тема и моля за отговор, който да разбера. Поръчах си нещо от eBay и търговецът не пращаше до България. Посъветваха ме да ползвам посредник, защото цената на покупката ми беше уникално изгодна и не беше за изпускане. Избрах  Gab_Co . Но платих покупката си на 31.05 и пет пъти до сега ги питам дали има нещо пристигнало за мен на лондонският им адрес, те просто си мълчат на скайп!   Crossing Arms  Що за безобразие е това? Имам въпрос от продавача в eBay дали съм получила покупката си, но какво да отговоря?! Така безумна ли е комуникацията с този доставчик винаги или да се смятам за прецакана вече!? Ядосана съм на тези хора, как не се научиха да работят с клиенти!

# 628
За някоя фирма по-горе пишеше,че нямали време за скайп,( не помня името) ,няма ли мейл или телефон за връзка?
(не съм ги ползвала,само предполагам)  Rolling Eyes

# 629
За първи път пиша в тази тема и моля за отговор, който да разбера. Поръчах си нещо от eBay и търговецът не пращаше до България. Посъветваха ме да ползвам посредник, защото цената на покупката ми беше уникално изгодна и не беше за изпускане. Избрах  Gab_Co . Но платих покупката си на 31.05 и пет пъти до сега ги питам дали има нещо пристигнало за мен на лондонският им адрес, те просто си мълчат на скайп!   Crossing Arms  Що за безобразие е това? Имам въпрос от продавача в eBay дали съм получила покупката си, но какво да отговоря?! Така безумна ли е комуникацията с този доставчик винаги или да се смятам за прецакана вече!? Ядосана съм на тези хора, как не се научиха да работят с клиенти!
Пробвай да звънниш на този телефон 0898/654241   незнам аз преди месец няколко пъти ги питах за поръчки и са ми отговаряли ,но май напоследък доста хора се оплакаха от  комуникацията може наистена да са заети или пък да им е омръзнало да дават обяснения знам ли

Общи условия

Активация на акаунт