Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 31

• 49 710
  • 756
  •   1
Отговори
# 600

спалното бельо е супер
плик с две калъфки, няколко размера са сет-овете
долните чаршафи се поръчват отделно

И аз се нареждам за подробности.
 Мини, от къде ги поръча? И какъв е състава на спалното бельо? Благодаря ти! Hug

# 601
Здравейте!
За последно правя обща поръчка с мои познати, но ще си знам за напред!
Поръчаха ми дънки от асда като дойдоха решиха да се откажат!  #Cussing out Защото било станало топло  Shocked
Ето тези модели са: http://direct.asda.com/george/baby-clothes/boys/value-jean/GEM17 … 8,default,pd.html и http://direct.asda.com/george/baby-clothes/girls/value-jean/GEM1 … 2,default,pd.html И от двата модела са 9-12 и 12-18  Peace

# 602
А кога ти беше пристигнала поръчката на английския им адрес?

# 603
Въпросът ми е към АВИ

# 604
Бебешондел аз ще си пускам поръчка за същите дънки, но по-голям размер, ако бяха по-големи щх да ги взема.

# 605

Аз ги използвам само за превозвач на стоки от ибей  Peace Иначе чакам една поръчка от АСДА , която беше на англ.адрес в четвъртък , в петък им преведох парите и вече трябва да е тръгнала  Hug

# 606

спалното бельо е супер
плик с две калъфки, няколко размера са сет-овете
долните чаршафи се поръчват отделно

И аз се нареждам за подробности.
 Мини, от къде ги поръча? И какъв е състава на спалното бельо? Благодаря ти! Hug

спалното не беше за мен, за моя дружка
материята е страхотна, единия сет част от тъканта беше като гофрирана
утре ще получа за друга дружка, ще снимам при всички положения да видите
в момента в Редут има намалени чаршафи, още по-изгодни от тук- справка, в съседната тема че да не си изям бан-а  Mr. Green

# 607
Така спалното бельо от асда е при мен можете да поръчвате смело хубаво е и си заслужава  Peace

# 608
Благодаря ти, Мини! Hug

Да разбирам ли, че тези си ги поръчала от АСДА? Ако пускаш поръчка от Редут-а, ще съм ти благодарна, ако ме включиш, че не съм го разнищвала още тоя сайт. Laughing

# 609
  • София
Някой да е взимал обиколници за бебешко креватче? Гледам, че в Асда има някакви. Ако някой е доволен да ми препоръча, че моята щерка ще си разбие главата през малкото време, в което си спи в нейния креват.

# 610
Аз да кажа, че има бус на Габко, снощи са ми пратили мейл, че днес ще получа нещата

Здравей Мини, искам да попитам дали получи поръчката от Габко?

# 611
Аз да кажа, че има бус на Габко, снощи са ми пратили мейл, че днес ще получа нещата

Здравей Мини, искам да попитам дали получи поръчката от Габко?

дам, пускай ми адрес на ЛС
след малко ще пусна снимки на чаршафите

# 612
  • София
Здравейте.
Някой поръчвал ли е маратонки от getthelabel?
Качествени и оригинални ли са ?
Искам да поръчам на мъжа ми за подарък, ама все пак първо да разуча.... Sunglasses

# 613
Момичета,
някой поръчвал ли е килим от англ. сайт? Намерих тук един сайт, имат килими на Оммо - със средно 100лв са по-евтини от тук. Само, че изглеждат дебели и идея нямам, колко тежат. Да не се окаже, че след доставката, упражнението се обезсмисля. Rolling Eyes

Leni2009 ,
поръчвала съм точно мъжки. Добри са. Peace

# 614
@1eks@ , моята дъщеричка проходи с тези http://mamaavi.snimka.bg/other/uk.346935.11234890 ( под снимката има размери )  Peace

Благодаря за пореден път  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт