Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 31

• 49 852
  • 756
  •   1
Отговори
# 420
  • York
Изводът до който стигам аз е, че фирмите посредници не могат да се справят с увеличения обем работа /всички предполагам помнят какво се случваше по Коледа/ или започва да ги хваща мания за величие - вижте ни нас, имаме си клиенти много и един - двама да отпаднат на тяхно място ще се появят други.  Naughty

# 421
Изводът до който стигам аз е, че фирмите посредници не могат да се справят с увеличения обем работа /всички предполагам помнят какво се случваше по Коледа/ или започва да ги хваща мания за величие - вижте ни нас, имаме си клиенти много и един - двама да отпаднат на тяхно място ще се появят други.  Naughty

Не е мястото да правя психологически профил на посредниците, но съм сигурна, че има, както и във всяка друга сфера на дейност в България, както хора, които харесват това, с което се занимават и уважават клиентите, така и хора, които са се хвърлили в това начинание само с един гол ентусиазъм. Използвала съм услугите на повечето посредници и един превозвач. Всеки си има плюсове и минуси, но наистина предпочитам да се доверя на хора, които усещам, че ги е грижа за мен. Определено не всички страдат от мания за величие. То и няма нищо велико в работата им. Работа като работа. Отговорност и добро отношение ме устройват.

# 422
Да Ви попитам,видях и аз новите цени на Емпреса.Не съм ги ползвала,но досега съм чела почти само отрицателни мнения за дейността им. Та въпроса ми е  подобриха ли работата си или пак така си продължават по старому,с липсата на комуникация, забавяне на пратките и тем подобни?

# 423
  • Варна
Изводът до който стигам аз е, че фирмите посредници не могат да се справят с увеличения обем работа /всички предполагам помнят какво се случваше по Коледа/ или започва да ги хваща мания за величие - вижте ни нас, имаме си клиенти много и един - двама да отпаднат на тяхно място ще се появят други.  Naughty

Отговорност и добро отношение ме устройват.

И в този ред на мисли - радвам се, че живея във Варна.

# 424
  • York
Бубе, аз също съм ползвала услугите на няколко посредника/превозвача и съм доволна само от един посредник /вече и превозвач  Mr. Green/. И то точно заради отношението и отговорността, с които подхождат към клиентите. Още повече, че ми е и на една ръка разстояние.  Whistling

# 425
  • Варна
Утре мисля да пусна поръчка от Теско /дрехи/ - ако някой от Варна иска да си разделим доставката, нека ми пише.

# 426
  • Бургас
Оффф и аз съм с питане кой посредник обработва поръчките веднага или поне на следващия ден? Направих заявка до един посредник първо изпуснах намалението в Пъпкин сега явно ще изпусна и безплатната доставка до английски адрес от Азда, ама за какво говорим, нали уж се борим да си намалим разходите по поръчките, а всъщност не се получава така Crossing Arms, много се чудя да я откажа ли тази поръчка днес писах на посредника да ми каже какво се случва ще ме "обработват ли" Mr. Green но все още няма отговор. Преди 14-15 дни направих поръчка от един анг. сайт стол за кола ползвах адреса на Габко защото имаха промоция, но от стола ни вест ни кост, писах на сайта какво се случва със поръчката ми засега нищо нямам имаил ooooh!, от Габко ме успокоиха да се въоръжа с търпение и това правя, но вече леко взех да се тревожа Sad, а и изтървах Промото Laughing

# 427
  • София

Интересувам се от дрехите на Теско?!

Как поръчвате?! Само с посредник ли или

може да се плати и с българска карта и да се достави  на англ. адрес на фирма превозвач ?!

bouquet

# 428
  • Пловдив
Татито най-вероятно ще ти отговори на въпроса,задаван на всеки 5-6 страници и той всеки път отговаря ли отговаря.

# 429
  • на малък остров в океана
Мая76, в Пъмкин може да се плаща с наши карти. Аз вчера пуснах една поръчка. От днес пак има намаление - късите панталонки са на половин цена.

# 430
  • София
сори,
не следя всяка сттраница от темата,
чета оттук оттам!

Но, ето наведох се на мисълта,
че е добре на първа страница да попроменим първоначалния постинг
като напише по едно две изречения за сайтовете, за които така упорито се пита!

bouquet

# 431
  • София
Момичета, получих тези сандалки на Chipmunks, uk8, но са ни малки. Ако някой се интересува да ми пише:
http://cgi.ebay.co.uk/K002-INFANT-GIRLS-PINK-CHIPMUNKS-SANDALS-S … sh=item950311ca09

# 432
колко сантиметра е стелката и колко парички са?отговор може и на лични

# 433
  • Пловдив
сори,
не следя всяка сттраница от темата,
чета оттук оттам!

Но, ето наведох се на мисълта,
че е добре на първа страница да попроменим първоначалния постинг
като напише по едно две изречения за сайтовете, за които така упорито се пита!

bouquet

Ще отговоря още веднъж ..... защото съм й длъжница  Mr. Green . Тя първа каза, че може да се пазарува от Асда с бг-карти/което странно никой не забеляза/ и благодарение на нея пробвах и стана.  Hug
От Теско, поне доскоро, първата поръчка минаваше. Следващите обаче ги отказват под претекст, че артикулите са изчерпани/което разбира се не е така/. Не знам дали е заради адреса на превозвачите  Rolling Eyes . Общо взето е  разправия после с банките, да освободят парите и ако не е голяма сумата на поръчката, най-добре да се поръчва през посредник.  Peace

# 434
  • София
Момичета, получих тези сандалки на Chipmunks, uk8, но са ни малки. Ако някой се интересува да ми пише:
http://cgi.ebay.co.uk/K002-INFANT-GIRLS-PINK-CHIPMUNKS-SANDALS-S … sh=item950311ca09
колко сантиметра е стелката и колко парички са?отговор може и на лични

Стелката е 17 см. точно, но мястото за крачето е 15,7-16 см. Цената е като в сайта 5,99+2,99 лири и 1 лира доставка до Bg, което е 10 лири общо.

Общи условия

Активация на акаунт