Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 31

• 49 850
  • 756
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна

Интересувам се от дрехите на Теско?!

Как поръчвате?! Само с посредник ли или

може да се плати и с българска карта и да се достави  на англ. адрес на фирма превозвач ?!

bouquet

И аз вече няколко пъти обяснявам за Теско, защото доста си писахме и се обяснявахме с тях, но се разбрахме все пак. Искат да посочиш български билинг адрес - преди можеше да се избере България от падащото меню, сега вече не може поради технически причини - така ми писаха. Самите те ми казаха, че може да се пробва да се поръча като се посочи за билинг адрес, адреса за доставка, но рискът поръчката да бъде отказана е голям. Моят билинг адрес е от преди въведен и си е българския и си поръчвам без проблем. Имах проблем само веднъж, когато исках да поръчвам с Виза Електрон и ми казаха, че не приемат такива карти. Смених я и вече всичко е ок.
     Пак да кажа, че ако някой иска да си делим доставката - утре ще пускам поръчка.

# 436
# 437
  • Варна

Интересувам се от дрехите на Теско?!

Как поръчвате?! Само с посредник ли или

може да се плати и с българска карта и да се достави  на англ. адрес на фирма превозвач ?!

bouquet

И аз вече няколко пъти обяснявам за Теско, защото доста си писахме и се обяснявахме с тях, но се разбрахме все пак. Искат да посочиш български билинг адрес - преди можеше да се избере България от падащото меню, сега вече не може поради технически причини - така ми писаха. Самите те ми казаха, че може да се пробва да се поръча като се посочи за билинг адрес, адреса за доставка, но рискът поръчката да бъде отказана е голям. Моят билинг адрес е от преди въведен и си е българския и си поръчвам без проблем. Имах проблем само веднъж, когато исках да поръчвам с Виза Електрон и ми казаха, че не приемат такива карти. Смених я и вече всичко е ок.
     Пак да кажа, че ако някой иска да си делим доставката - утре ще пускам поръчка.

А със каква карта я смени?  bouquet

п.п-Мерси имам и въпрос на лс.

Последна редакция: ср, 02 юни 2010, 00:25 от desuri

# 438
  • Варна
Смених я с Виза. Всъщност няма значение каква ще използваш, важното е да не е Виза Електрон. В сайта им са изброени картите, които приемат.

# 439
  • Плевен
Някой от гивтранспорт чака ли пратка ?

# 440
  • София
Аз чакам 4-ри.Дано да е тръгнал транспорта вече, защото прекалиха този път.

# 441
И аз чакам от Гив.

# 442
  • Плевен
Аз затова питам ,защото се притесних Simple Smile

# 443
dima1,за колко време идват нещата от tesco че съм си харесала някои неща но ми трябват спешно

# 444
Помня,че някой ги беше получил и гледах снимки.Нека сподели дали са хубави.Аз поръчах де,но не са пристигнали и ми се иска да поръчам и от другия цвят докато има налични. http://direct.asda.com/george/kid-s-clothing/younger-girls/tops- … 5,default,pd.html

# 445
не са лоши, като за вкъщи стават
малко по-тънко е трикото, имаме варианта зелена с ябълка и на точки

# 446
здравейте,някой ако скоро пуска поръчка от некст може ли да ме има в предвид с едно яке за малката,че друго за сега няма да пускам.Пишете на ЛС да се разберем:)От Пловдив съм!

# 447
  • софия
Здравейте искам да се включа в обща поръчка от Асда, от София съм.
Мерси  bouquet

# 448
  • Варна
dima1,за колко време идват нещата от tesco че съм си харесала някои неща но ми трябват спешно

Ако успеят да ги доставят на адреса до уикенда, ще тръгнат тогава и следващия уикенд са тук. Ако ти е спешно, обаче, недей разчита много много - никой не може да каже кога ще ги доставят. По принцип са бързи, но...

# 449
Ще пускам поръчка от Асда Директ утре вечерта. Ако някои иска да се включи ,да пише на ЛС.

Общи условия

Активация на акаунт