Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 31

• 49 840
  • 756
  •   1
Отговори
# 450
  • София
А от Гросърито АСДА поръча ли нещата?Ще чакам да ми пишеш за превода.

# 451
А от Гросърито АСДА поръча ли нещата?

Мацки,може ли Гросъри и Джордж в една поръчка с една доставка ( и как става номера,че на мен ми дава различни кошници)?

# 452
  • Варна
Не може - трябват ти различни регистрации за Джордж и супермаркета. Заедно може АСДА и Джордж.

# 453
XX-VCTESCMAY  код за Exclusive 20% off Clothing Orders at Tesco валиден до 10.06

Последна редакция: ср, 02 юни 2010, 16:43 от galka77

# 454
  • Софето
Имам информация от Гив че поръчката ми пътува към България. Тръгнала за България 02.06., дано да е минала Ламанша вече  Wink.

# 455
Имам информация от Гив че поръчката ми пътува към България. Тръгнала за България 02.06., дано да е минала Ламанша вече  Wink.
Че то днес е 2 юни, а в сайта пише 1.
Гив ме губят определено!

# 456
Огромно благодаря на dima1  за Теско!!! Hug Hug

# 457
  • София
А дано не останат под Ламанша.Голямо чакане му направихме този път.

# 458
  • Пловдив
+ - 2 дена,чак голямо забавяне,смятам,че е по добре да чакаш малко повече и да си получиш нещата,отколкото безследно изчезнали след изпращането им към БГ  /мое мнение/.

# 459
А от Гросърито АСДА поръча ли нещата?Ще чакам да ми пишеш за превода.

Да,поръчах ги.Даже би трябвало да са в следващия курс,които тръгва в неделя. Още не съм получила калкулацията.

# 460
  • Варна
+ - 2 дена,чак голямо забавяне,смятам,че е по добре да чакаш малко повече и да си получиш нещата,отколкото безследно изчезнали след изпращането им към БГ  /мое мнение/.

Има ли такива?

# 461
  • Sofia
Прави ми впечатление, че много нерви се трошат с тези доставки, но този риск винаги го има при онлайн пазара от където и да пазаруваш, не случайно повечето посредници са сложили срок на доставка 22 работни дни, когато минат те тогава реално имаме право да негодуваме.
Аз лично поръчвайки нещо винаги съм с нагласата, че може да дойде ама може и да не дойде, за срокове изобщо пък не мисля, не е като да не съм чакала и от Англия и от други страни, ето онзи ден си получих една поръчка от Франция поръчана началото на февруари, ми те 4 месеца минаха от тогава, никой не защитавам в случая, но и няма перфектни хора, а всичко това се върши от хора.
Идеята ми е, че ако нещо на мен лично ми носи повече негативи от колкото позитиви просто не го правя, а този вид пазаруване се предполага, че трябва да ме разтоварва, а не обратното.
Обобщено: не се косете за глупости.  Laughing

# 462
Peace newsm24 колежке

# 463
Прави ми впечатление, че много нерви се трошат с тези доставки, но този риск винаги го има при онлайн пазара от където и да пазаруваш, не случайно повечето посредници са сложили срок на доставка 22 работни дни, когато минат те тогава реално имаме право да негодуваме.
Аз лично поръчвайки нещо винаги съм с нагласата, че може да дойде ама може и да не дойде, за срокове изобщо пък не мисля, не е като да не съм чакала и от Англия и от други страни, ето онзи ден си получих една поръчка от Франция поръчана началото на февруари, ми те 4 месеца минаха от тогава, никой не защитавам в случая, но и няма перфектни хора, а всичко това се върши от хора.
Идеята ми е, че ако нещо на мен лично ми носи повече негативи от колкото позитиви просто не го правя, а този вид пазаруване се предполага, че трябва да ме разтоварва, а не обратното.
Обобщено: не се косете за глупости.  Laughing
newsm10 newsm10
Винаги се настройвам за 3 седмици, а ако дойде по-рано-още по-добре!

# 464
  • Бургас
Ех момичета дадохте ми кураж, че вече тоя стол за кола дето го поръчах сама с дебитна карта започнах да го сънувам, че не мога да си го получа и се е загубил Crazy. А иначе преди три дни писах на сайта да ме информират какво се случва с поръчката ми -  все още никой не ми е отговорил ooooh!. Как да разбера къде ми е стола имам един номер опитах се да го проследя, но бил с по малко цифри Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт