Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 31

• 49 797
  • 756
  •   1
Отговори
# 525
Бебешондел, сега пробвам и четвъртата стъпка е billing address... Sad

Storm76, искаш да кажеш, че адреса, който си писала  за billing е на превозвача, а не този, на който е регистрирана картата? Е, добре де, защо тогава пише, че трябвало да съвпадат...

Ако пусна поръчката с различни адреси и решат, че  е опит за измама, ще ми блокират ли парите или просто ще я откажат? Че моментът не е подходящ и ако е така, няма да рискувам и ще си поръчам с посредник.

Номера е "ако мине" . При всички положения ще ти блокират парите , а дали ще изпълнят поръчката е отделен въпрос .

# 526
Storm76, искаш да кажеш, че адреса, който си писала  за billing е на превозвача, а не този, на който е регистрирана картата? Е, добре де, защо тогава пише, че трябвало да съвпадат...
Ми, виноват, изобще не ми дава за билинг адрес да посоча някакъв друг -  различен от UK. То и на мен ми го изписа това но по байганьовски решик да пробвам, пък като сгреша, ще ми отблокират парите. Нещо като "проба - грешка".
То май зависи и кой точно ти обработва поръчката. Аз си имам три мейла от една Дороти от Асда. Поръчах за 30 лири, щото имаше код за БД до английски адрес за над 25 лири, които въведох. Приеха я. След това на 2-ри ми съобщиха първо, че един артикул се е изчерпал и спаднах до цена на поръчка от 23 лири После Дороти ми писа, че са ми приели плащането за останалите артикули, но си трябва да си платя доставката до английския адрес.  И сега ми изписва , че въпросния  отказан артикул е наличен в искания размер. Просто чак пък толкова да ги надхитрея, не можах - да поръчам, да ми приемат картата, че чак да се възползвам и от код за БД.

# 527
Ми да ни пуснат приемлива доставка до БГ и ще спрат да се тормозят.
Мен много ме е яд за директната доставка от Chemistdirect...Една мама преди време беше споделила за алтернатива, но не запазих линка, а сега не мога да намеря с търсачката.
Еее, това е ново за мен, кога ни резнаха от  Chemistdirect Shocked Rolling Eyes??? Какво пак им направихме? Уф, пак ли не сме достатъчно ''бели"? Crossing Arms

П.С.
Сега като се замисля, сигурно някой ''предприемчив" български хитрец е почнал да поръчва евтини лекарства на поразия(или козметика, която тук да продава поне двойно) и тях ги е дострашало(и са си прави), не виждам иначе защо. А-М–А-Н!

Последна редакция: пт, 04 юни 2010, 23:42 от Fitzgerald

# 528
Мисля, че е въпрос на време да ни отрежат от Asda. Отрязаха ни от M&MDirect точно, защото са забелязали масовото пазаруване с БГ карти на ограничен брой английски адреси. Много вероятно е да стане така и с Asda. А за билинг адреса, няма сайт, който да не иска тази информация. За тях той е по-важен от шипинг адреса. Надявам се Mothercare, Marks&Spencer и някои други любезни сайтове да продължат да ни обслужват  Mr. Green

# 529
Момичета, да се отчета с поредната поръчка от www.getthelabel.com . Дрешките, които поръчах са  фантастични. Поръчах чрез Маринатранс, които отново доказаха своят професионализъм. Поръчах на 18.05 и поръчката пристигна у дома на 04 06.  Simple Smile

# 530
Да се пофаля  Crazy

Получих си пратката. Два чифта очила за децата. На мен поличка (ленена, бяла 8-ца). И за майка ми два потника и една туника 16-ти размер. От дамската колекция на Некст.
Ако искате снимки и размери, свиркай те  Hug

# 531
  • София
Интересувам се поръчвали от    Kiddicare  за колко време се доставя до БГ?

# 532
... Отрязаха ни от M&MDirect точно, защото са забелязали масовото пазаруване с БГ карти на ограничен брой английски адреси.
Това кога се е случило,в първия пост пише,че минава поръчка с Бг-карта Thinking

Случило се е последния месец и нещо. Първо един от превозвачите се учуди, че все още поръчвам с българска карта, защото масово отрязали всички, които пазаруват до него. Наскоро отрязаха моя позната, а онзи ден и мен. Предложиха ми да си пазарувам с моята карта, но до моя адрес  Mr. Green, което просто няма как да стане с космическата им доставка.

# 533
някой знае ли кога е тръгнал буса на гъбко и кога се очаква тук,че на въпроса ми на скайп не отговориха.Уж имаха на 23.05,а после на 25-26.05.Ако е било така вече да беше дошъл.

# 534
  • Бургас
На мен последно ми обясниха, че имало забавяне и буса щял да тръгне на 3-4.06  Thinking

# 535
  • Варна
... Отрязаха ни от M&MDirect точно, защото са забелязали масовото пазаруване с БГ карти на ограничен брой английски адреси.
Това кога се е случило,в първия пост пише,че минава поръчка с Бг-карта Thinking

Случило се е последния месец и нещо. Първо един от превозвачите се учуди, че все още поръчвам с българска карта, защото масово отрязали всички, които пазаруват до него. Наскоро отрязаха моя позната, а онзи ден и мен. Предложиха ми да си пазарувам с моята карта, но до моя адрес  Mr. Green, което просто няма как да стане с космическата им доставка.

M&MDirect много отдавна отказват поръчки, пратени до масово използваните адреси на превозвачи. Когато се използват адреси на познати, на които не се поръчва с много различни карти, минава номера.

# 536
аз пък си мисля, че така се защитават от препродавачи
ползването на няколко карти предполагам ги кара да мислят, че се върши търговия
пример беше моя случай с АСДА- ползвах две карти, след втората ми канселираха три поръчки, изтрих детайлите на картата от профила си и от тогава имам още 5 поръчки без никакъв проблем

# 537
някой знае ли кога е тръгнал буса на гъбко и кога се очаква тук,че на въпроса ми на скайп не отговориха.Уж имаха на 23.05,а после на 25-26.05.Ако е било така вече да беше дошъл.
То бива- бива лъжи,ама да не обявят кога точно трътва буса им и да казват каквото си искат....

# 538
А когато ги питаш казват че всяка неделя имат транспорт,голем лъжи

# 539
А когато ги питаш казват че всяка неделя имат транспорт,голем лъжи
На мен ми казаха, че в Неделя пристига бус. Един беше дошъл през седмицата, но за мен нямаше нищо в него, сега очаквам с нетърпение утрешния. Дано да ме зарадват.
Похвал от мен от преди секунди:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2606122 … ;autorefresh=true
И една бебешка рокличка от обяд:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2705859 … ame=STRK:MEWNX:IT

Общи условия

Активация на акаунт