Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 31

• 49 649
  • 756
  •   1
Отговори
# 660
maya_76 ,
зависи от къде ти е поръчката. Ако е от Некст и има отложени неща, Гери ще ти пише веднага, когато всичко дойде при нея. Ако сега и пишеш, най-вероятно ще ти отговори, че нещо е забавено и го чака.
Когато всички артикули са при нея, ще ти прати файл с калкулацията, както и сметка за превод.
Гери е изключително точна и коректна.  Peace

Мини,
чудесни покупки! Ама и модела е много хубав! Да я нагушкаш от мен! Heart Eyes

Аз пак да попитам, някой поръчвал ли е килим от Англия? Rolling Eyes

# 661

Аз не съм, но се замислям, като видях колко е ограничен изборът за детски килимчета. Ще следя да видя колко ще ти излезе.

След като уточних размера, избрах почти най-подходящите и имам почти проходило бандитче, моля ви препоръчайте ми посредник, който без проблем доставя от кларкс, че няма време за драми и много чакане...  newsm03

# 662
Здравейте имам въпрос след като направите поръчка към Алезар и получите мейл че поръчката ви е приета след колко време ви пращат информация колко ще ви струва покупката и сметката в която да преведете парите?
На 3.06. направих поръчка на 4.06 получих мейл от Гери че е приета, но до ден днешен не зная какво се случва. За първи път поръчвам чрез Алезар може би политиката им за плащане е различна с други посредници е първо преведи парите и тогава ти се пуска поръчка Rolling Eyes

Ако се притресняваш пиши на Гери, тя  е много точна и коректна и ще ти отговори.

# 663
maya_76 ,

Имаше едно момиче, беше си купило, но в обявата си пишеше, че килима тежи 10 кг. Спомням си че цената нямаше конкуренция в БГ. Бих те посъветвала просто да пуснеш запитване за кг. защото има съществена разлика между полиестер и вълна.

# 664
  • Варна
Pangea, може ли да дадеш размери на дънките и късите панталонки
[/quote]

Разбира се, ето:
къси панталонки- талия- 42 см, ханш- 51 см, дължина- 40 см, подгънати- 31 см., дълбочина- 29/ 32 см.
дънки - талия- 40 см., ханш- 52 см., дължина- 100 см., от чатала- 80 см., дълбочина- 28/30 см.

# 665
от мадъркеър са ми пратили талонче за 20% отстъпка от ELC до 27 юни
как стоеше там въпроса с плащането с бг карти

# 666
Ral_p ,
благодаря ти!   bouquet Пак ако по случайност се сетиш и за името на момичето, цена няма да имаш! Laughing
Тези, които съм пуснала по-напред, не са от най-евтините. Иначе намерих и други - много евтини - има и по 30 лири, но едва ли качеството е добро. Няма хубав килим, под 300 лв., не вярвам и там да са много по-евтини.
Ето все пак сайта с по-евтините килими:
http://www.modern-rugs.co.uk/page/handmade_rugs_39.cfm

На мен ми трябва за дребната - да не се търкаля направо на пода. Затова и държа да не е боклук, който да предизвика някаква алергия.

@1eks@,
ще пиша, каква съм я свършила. Теб пък ще дебна за отзиви за обувките, че и на мен ми предстои покупка от Кларкс.

Всъщност, някой може ли да обясни, какво означават латинските букви до размера на бебешките обувки Кларск?

# 667
аз съм поръчвала килими от marks and Spencer -  бяха два по-малки от 100% вълна, взех ги с 20% намаление - за 140 лири. Доставката до вкъщи - ползвам Маринатранс -  ми излезе към 47 лева. Не мога да направя съпоставка с цените в България, защото никога не съм имала възможност да ходя да гледам в магазините, но съм доволна от покупката.  

Последна редакция: чт, 10 юни 2010, 10:44 от мама Еличка

# 668
Благодаря за включването, мама Еличкаbouquet
Би ли ми казала, какви са размерите на килимите? 140 лири за двата килима ли? Би ли пуснала линк на сайта, ако си спомняш, от къде си ги поръчала?
Аз също търся малък килим - някъде 140/160, но тъй, като този размер не е стандартен, а поръчката му оскъпява доста, ще се примиря със стандартния 120/180.

# 669
Ral_p ,
благодаря ти!   bouquet Пак ако по случайност се сетиш и за името на момичето, цена няма да имаш! Laughing
Тези, които съм пуснала по-напред, не са от най-евтините. Иначе намерих и други - много евтини - има и по 30 лири, но едва ли качеството е добро. Няма хубав килим, под 300 лв., не вярвам и там да са много по-евтини.
Ето все пак сайта с по-евтините килими:
http://www.modern-rugs.co.uk/page/handmade_rugs_39.cfm

На мен ми трябва за дребната - да не се търкаля направо на пода. Затова и държа да не е боклук, който да предизвика някаква алергия.

@1eks@,
ще пиша, каква съм я свършила. Теб пък ще дебна за отзиви за обувките, че и на мен ми предстои покупка от Кларкс.

Всъщност, някой може ли да обясни, какво означават латинските букви до размера на бебешките обувки Кларск?

Момичето пишеше в съседната тема за e-bay. Погледни 1-2 теми назад или направо питай. Килимът беше по-малък размер, но много добър  Peace за нещо от сорта 30 паунда. Аз в момента се кумя на един 100 % вълна пак за толкова. Така, че просто оглеждай хубаво защото за доста прилична цена има добри предложения.

Като избереш и купиш незабравяй да се отчетеш, че и аз скоро ще обзавеждам детска стая.   bouquet

А бебешки Кларкс купувам от e-bay. Прекрасно качество на прилични цени.

# 670
maya_76 ,
 Ако е от Некст и има отложени неща, Гери ще ти пише веднага, когато всичко дойде при нея.
Tочно затова искам да попитам, ако има неща със забавена доставка или не в наличност от Некст, когато посредниците поръчват не виждат ли, че ги няма в сайта(и да информират навременно) или това може да се види само когато поръчката се достави на адреса в Англия? Питам, защото скоро поръчвах чрез Алмуз и чак когато нещата бяха в БГ ми казаха че два артикула са със забавена доставка и после свършили Rolling Eyes. Аз все си мисля, че би трябвало да се вижда на check out-a.Ако някой знае как стоят нещата моля да сподели   bouquet

# 671
  • Плевен
Hope, разглеждала ли си килимите, които предлагат Чилек http://www.cilek.com.tr/english/seri_detay1.aspx?seriID=25 ? Можеш да ги видиш тук в магазините,които ги предлагат, ако те устройват разбира се. Имаме няколко неща, включително и килим, и съм доволна.

# 672
[.Ако някой знае как стоят нещата моля да сподели   bouquet

Гери, доколкото знам, поръчва онлайн. Там веднаага се вижда какво е със забавена доставка в момента на поръчване (поне каквото са отбелязали Next, защото има и изненади). Имах две неща с удължен срок на доставка и Гери ми каза, когато ми изпрати сметката. След месец някъде се обадих да попитам има ли надежда да дойдат и тя ми предложи да поръчам отново ако искам, защото не бяха ги доставили.
Almuz поръчват в магазина. Там направо им казват какво няма да изпълнят, но ми се е случвало да не ми доставят и налични в момента неща, а след някой-друг ден се оказва, че от Next просто не са си актуализирали инфото на сайта. Алмуз поръчват поне по два пъти недоставените неща, но не винаги е гаранция, че ще бъдат доставени. да не говорим, че имах едни платненки Nike, които си бяха налични през цялато време, а от магазина ги доставиха на третия път.
Според мен си е до късмет. Иначе за информацията, и от двата посредника съм получавала информацията навреме, но е възможно да има и изключения.

# 673
Бубе , благодаря ти! Hug
  bouquet
Аз точно затова, на мен ми казаха чак когато нещата бяха в БГ и ми стана криво, защото едното нещо много го чаках и почти заради него се направи поръчката. Не реагирах на Яна, просто защото не знаех в кой е грешката. Дали в Амуз, че не са ми казали навреме или в Некст че не са ги доставили и е имало изненада Rolling Eyes . А може и просто тези две неща да са харесали на някой по пътя до мен Mr. Green
Както и да е исках, да се информирам преди да тръгна да обвинявам някого.

# 674
Както и да е исках, да се информирам преди да тръгна да обвинявам някого.

Да ти каажа, явно има хора с харизма за пазаруване и поръчки. На мен ако всичко ми е наред, курбан ще дам  Grinning. Имам дружки, на които винаги всичко им е Ок, а на мен все нещо не ми е наред. Затова и патка ще си стоя  Wink

Общи условия

Активация на акаунт