Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 31

• 49 642
  • 756
  •   1
Отговори
# 675
Тогава ти пожелавам и курбан да дадеш  в бъдеще! Grinning Hug
То не съм имала някакви фрапантни случаи, само нали съм Тома неверни и се зачудих що така стана с Алмуз, при положение, че преди винаги са ме уведомявали при изчерпване и така съм имала възможност да пусна нещо друго вместо изчерпаното... newsm78

# 676
здр. да се похваля  с малката ми поръчка за която благодаря на корида за съжаление панталона от асда ми е голям и го продавам размер 10 е  ако някой иска размери да пише на л.с. също така ми пристигнаха и от  ебей 2 неща един бански за малката,но като гледам май ще и е малак 2-3г. ще изчакам да се варне от яслата и да мерим ако е малък и него ще продам последните лилави сандали също са от там ,но са ни малки обухме ги за 10 мин.25номер са стелка 15см страхотни са ако някой ги иска да пише блузките са 2-3г. а панталона белия е 3-4 много тънък и красив е http://nandini.snimka.bg/children/neht.370894.19155050

Последна редакция: чт, 10 юни 2010, 14:59 от divya.

# 677
Mомичета някой знае ли кой телефон за връзка се посочва на Алезар при поръчка когато се ползват само като превозвач?

Последна редакция: чт, 10 юни 2010, 17:07 от FEN

# 678
  • София
Получих нещата от АСДА. За спалното бельо да кажа , че не ми се струва много хубаво, грубо е и не  екато на снимката. Детските дрешки са много хубави.Маратонки 6-ца(23 ЕУ) са ни доста големички, явно в БГ повечето 23 номер са китайски и са умалени Simple Smile

# 679
Здравейте момичета,
нужна ми малко помощ-интересуват ме детските обувки от АСДА-кои отговарят на номер 21?понеже имат малко по-различно разделение infant и junior?

# 680
на себе си рокля за без пари 9 паунда, за сватба другия месец- разкошна, точно сватбарска и ми залепна, поръчах 10ка, само от към бюст има какво да се желае, но след 2 години и половина кърмачески стаж положението при мен е неспасяемо  Mr. Green http://direct.asda.com/george/women-s-clothing/dresses/floral-pr … 8,default,pd.html
Мила моля те дай размери на роклето  Praynig. В сайта някои от коментарите са, че е много тясна и умалена, аз уж съм 12-ка, ама гръдната ми е 99см., та ме е страх да не би да не успея да я закопчея  Confused.

# 681
  • София
Днес сестра ми получи същата рокля.Поръча си 12 и и става точно.Тя си е 12 принципно.Хубава е роклята.

# 682
и според мен е умалена
нося 8ца, дори някой неща вече 6, тази ми заспа, но движенията ми са свободни
утре ще дам размери за 10ката, дано те ориентират
има намаление в Маркс и Спенсър от тази вечер

# 683
Благодаря ви момичета!    bouquet
Чакам размери.

# 684
има намаление в Маркс и Спенсър от тази вечер[/color]

Цял ден вчера течеше...и аз едва успях да закача едно гащеризонче...пак всичко изчезна докато разгледам newsm62...пазаруват хората не си играят!

# 685
на себе си рокля за без пари 9 паунда, за сватба другия месец- разкошна, точно сватбарска и ми залепна, поръчах 10ка, само от към бюст има какво да се желае, но след 2 години и половина кърмачески стаж положението при мен е неспасяемо  Mr. Green http://direct.asda.com/george/women-s-clothing/dresses/floral-pr … 8,default,pd.html
Мила моля те дай размери на роклето  Praynig. В сайта някои от коментарите са, че е много тясна и умалена, аз уж съм 12-ка, ама гръдната ми е 99см., та ме е страх да не би да не успея да я закопчея  Confused.
И аз и се чудя на тази рокличка, ако може и дължината от талията надолу  , че на нимката идва много над коляното .

# 686
Широчина под мишниците 42
широчина в талията /там където е колана/- 35 см
дължина от талията до долу- 52 см

това е за 10 размер

# 687
  • София
Широчина под мишниците 42
широчина в талията /там където е колана/- 35 см
дължина от талията до долу- 52 см

това е за 10 размер

Отдолу ми стои някак си странно, ластик ли има  newsm78

# 688
Hope, разглеждала ли си килимите, които предлагат Чилек http://www.cilek.com.tr/english/seri_detay1.aspx?seriID=25 ? Можеш да ги видиш тук в магазините,които ги предлагат, ако те устройват разбира се. Имаме няколко неща, включително и килим, и съм доволна.
Благодаря ти!  bouquet

# 689
Желаещи от Бургас за обща поръчка от АСДА да пишат на лс.

Общи условия

Активация на акаунт