"Отчаяни съпруги" в очакване на сезон 7

• 56 424
  • 717
  •   1
Отговори
# 300
Мечо Пух, страхотна си. Hug

Този новичкият на Бри е мнооого секси, даже го провъзгласявам за най-секси мъж досега във филма, в моята лична класация. Wink А жената на Пол прилича на Степфордска съпруга. Crazy Mr. Green

ББ: Сюзън има еротично интернет шоу. hahaha А Том защо ли е депресиран? Thinking

# 301
E, не! С циците на Бри на тази снимка просто паднах от смях....  Mr. Green
http://image.com.com/tv/images/processed/default/2e/c6/333959.jpg

# 302
На мен много ми харесва точно на тази снимка. Heart Eyes

# 303
  • На морето!
Днес се опитах да се сетя кой беше последният сезон. Този с катастрофата, в която загина Карл ли? Струва ми се безкрайно далеч. И как всъщност свърши, около какво се въртеше интригата? Всичко ми е бяло поле.

# 304
Това, което си спомням аз: Линет бременна с 1 дете, отиде при Убиеца /не му помня името на момчето Rolling Eyes / и започна да ражда. Сюзън и Майк се изнесоха от къщата и я нае Пол Яанг. Бри реши да разкрие тайната за смъртта на Хуанита /майката на Карлос/ на Габи, а Орсън я напусна. И едно от децата на Уистерия Лейн е разменено с друго дете, неизвестно засега кое ще е. Peace

# 305
  • На морето!
Мерси   bouquet Сега се сетих, интригата се въртеше около убиеца, който се оказа приятел...
Благодаря!  bouquet

# 306
  • Пловдив
Почти не остана - още само седмица  Party

# 307
велик сериал, очаквам го с нетърпение Simple Smile

# 308
А този, който нае къщата на Майк и Сюзък кой беше, че нещо първите сезони ми убягват вече. Rolling Eyes

# 309
  • Русе
Той беше осиновил първия син на Майк / Зак/. Съпругата му, Мери Алис, се самоуби в първата серия на първи сезон и от там насетне беше в ролята на разказвачка. Преди да се нанесат на Уистерия Лейн, работила в клиника за наркомани, където попаднала на бременната Деидре / тогава гадже на Майк/ и взела детето й. После същият този Пол Янг я убил, за да не се разкрие тайната.

# 310
Аааа да, мерси.  bouquet Сега се сетих.
А от снимките на предната страница, кой е голия татуиран мъж в кухнята? Crazy

# 311
Ами нещо ще работи по къщата на Бри, а може и по нея. Laughing

# 312
И аз бих го викнала да поработи вкъщи...... Joy

# 313
 hahaha hahaha Нали... Laughing

# 314
  • София
Нямам търпение и аз  Hug Hug Hug дано е интересен следващия сезон, Ванеса Уилиямс се появява навсякъде Wink

Общи условия

Активация на акаунт