"Отчаяни съпруги" в очакване на сезон 7

• 55 617
  • 717
  •   1
Отговори
# 435
Промото на немски, което дадохте е със кадри от стари сезони. Сюзън се прибира на улицата и вижда Пол отсреща, това е първи сезон. Другите също си личи е отдавна, Андрю е много малък, бабката говори с Майк а сега тя е в затвора. Бебето с Линет е Пени Simple Smile

# 436
А нали уж разменени бебетата, а сега - друг баща  Thinking

# 437
  • София
ами защото Габи всъщност не знае, че е разменена и само това й идва на ум. добре са го замислили. Simple Smile
а Карлос кога са го съдили, губи ми се тая подробност? newsm78

# 438
Аз си спомням че Карлос го съдиха за някакви измами и скътани пари в офшорни сметки (не знам дали така се пише  Embarassed) И дори лежа в затвора  Peace Може би в 1 или 2 сезон беше.
Иначе в промото за следващия епизод ми направи впечатление че покрай Габи в болницата изнасят някой в затворен чувал т.е. явно някой е починал. Кой ли може да е?  Thinking

# 439
  • София
Според мен може да е просто сцена, която ползват. Thinking
А също така нали дават и Бри как блъска някакъв човек, ще видим.

# 440
  • Lost in a fairytale ...
Хаха, това промо ме уби  Laughing  "Хуанита може да е французойка" и Сюзън само как се облещи  Joy

# 441
# 442

Ами друг е бащата - нали са разменени бебетата. Simple Smile Примерно са изследвали кръвната група на Хуанита в болницата - и се е видяло, че няма как Карлос да й е баща.

# 443
  • София
изгледайте промото. Peace
сестрата пита Габи на колко години е била Хуанита, когато са я осиновили, защото Габи и Карлос са нулева група, а Хуанита А, а 0+0 нямало как да даде А.

# 444
# 445
Супер промота. ))))))
С нетърпение чакам следващият...)

# 446
  • София
ауу, не трябваше да ги гледам, изгуби си чара. Laughing сега като я гледам във филма ще си мисля колко стара е всъщност.  Laughing както за Катрин, когато казахте, че всъщност актрисата е над 50г. или нещо такова и все забелязвах разни издайнически бръчици в сериала и спря да ми харесва. Crossing Arms

# 447
Наталисимо  hahaha Joy

# 448
# 449

Ееееее,айде сега де.
Ами и те са хора в реалният им живот,какво очаквате?

А и са на годинки. Тери Хачър е на 47 май. Дай боже всекиму да изглежда така на тая възраст без грим и преди да си е изпил кафето.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт