"Отчаяни съпруги" в очакване на сезон 7

• 55 614
  • 717
  •   1
Отговори
# 450
Дам, абсолютно. Wink

# 451
С предния си пост  имах предвид когато децата са разменени => че са с други родители ( ама че изказване  Crazy ) , но не само бащите, а и майките също, т. е ако децата са разменени в действителност няма как майката на Хуанита да е Габи, а бащата да е някой си, тя също ще е друга  Thinking

# 452
С предния си пост  имах предвид когато децата са разменени => че са с други родители ( ама че изказване  Crazy ) , но не само бащите, а и майките също, т. е ако децата са разменени в действителност няма как майката на Хуанита да е Габи, а бащата да е някой си, тя също ще е друга  Thinking

Ох, разбира се, че ще е друга - но Габи знае, че е родила Хуанита (не й хрумва, че може да е станала размяна в болницата) - затова и единственото й предположение е, че Хуанита е французойка. Simple Smile

# 453

Ееееее,айде сега де.
Ами и те са хора в реалният им живот,какво очаквате?

А и са на годинки. Тери Хачър е на 47 май. Дай боже всекиму да изглежда така на тая възраст без грим и преди да си е изпил кафето.  Peace
Даже си мисля,че тези снимки са в кръга на шегата,като закачка  Peace
Дори и току що станала от леглото,без кафе и грим убедена съм изглежда толкова красива,колкото и на екрана

# 454
jp, забравих да помисля и за тази подробност  Mr. Green ще е интересен епизод, току - що изгледах промотата,
а за снимките на Тери Хатчър - нормално е времето да е безпощадно към лицето И и да има някоя и друга бръчка, нооо какво тяло има  Crazy

# 455
jp, забравих да помисля и за тази подробност  Mr. Green ще е интересен епизод, току - що изгледах промотата,
а за снимките на Тери Хатчър - нормално е времето да е безпощадно към лицето И и да има някоя и друга бръчка, нооо какво тяло има  Crazy

грозно! прилича на щиглец Sick

# 456

Май,май Бри ще блъсне с колата си хуанита.В един ден двама човека ще отнесе Grinning

# 457
Промотата са супер. Много се смях на някои Grinning Габи си мисле, че е сгафила с французина и Хуанита е от него Laughing

# 458
А може и Хуанита да се е натресла в колата и.

Аз пък си представям, че размененото момиче ще е някое слабичко, елегантно, което ще прилича доста на Габи.
Хуанита е просто.....))))

# 459
  • Lost in a fairytale ...
Интересно къде се изгуби другото им дете - Силия. Не помня да са я давали в предния сезон ...

# 460
На моменти я даваха май. Thinking

# 461

Това ми изглежда по-вероятно.Или пък на Хуанита и е прилошало и затова са я закарали в болницата след това  newsm78
Офф,колко ми е неприятно това чакане

# 462
Силия я даваха в миналия сезон, на прима виста се сещам за епизода, в който всички сънуваха. Сънят на Габи беше как Силия не се справя в живота, май и ставаше лесбийка.

А е интересно наистина как Силия и Хуанита няма да са сестри като толкова много си приличат. Thinking

# 463

Аз пък си представям, че размененото момиче ще е някое слабичко, елегантно, което ще прилича доста на Габи.
Хуанита е просто.....))))

Е, ама тогава и Силия трябва да са разменили... Да им имам здравеопазването.  Mr. Green

Също така ми е интересно - явно не е станало погрешка, щом мед. сестра знаеше?

# 464
Силия я даваха в миналия сезон, на прима виста се сещам за епизода, в който всички сънуваха. Сънят на Габи беше как Силия не се справя в живота, май и ставаше лесбийка.

А е интересно наистина как Силия и Хуанита няма да са сестри като толкова много си приличат. Thinking
Хахах,глупости...не ставе лесбийка,а Габи просто я караше на сила да бъде актриса и живота й зависише изцяло от нея...къде го измисли пък това....

Общи условия

Активация на акаунт