"Отчаяни съпруги" в очакване на сезон 7

• 55 454
  • 717
  •   1
Отговори
# 585
Бри,много слаба ми се вижда този сезон.Направи ми впечатление още преди да почне сезона,по снимките,дето бяха пуснати тук.Винаги си е била слабичка,но чак толкова!!!Прекалено кокалеста ми идва,но иначе визията и ми харесва.Опитват се да и поразчупят обаза на идеалната домакиня и добре им се получава.  Simple Smile

# 586
Да,наистина и аз забелязах,че е много слабичка,но и отива.Както и да е.

# 587
Еха,момичета Hugмного ви благодаря че сте писали че вече има 7 сезон  bouquetтака и не разбрах,пишейки на бг.

# 588
Гледам ся ,че в един клюкарски вестник са пуснали снимките на Тери Хачър ,където преди няколко старници някой от вас ги беше пуснал,където е без грим.Мн гадно се изразиха за нея.А не мислят,затова че тя поне сама си ги пуста и не крие нищо.

# 589
Гледам ся ,че в един клюкарски вестник са пуснали снимките на Тери Хачър ,където преди няколко старници някой от вас ги беше пуснал,където е без грим.Мн гадно се изразиха за нея.А не мислят,затова че тя поне сама си ги пуста и не крие нищо.

Подбирай си какво четеш и ще се депресираш по-малко.

# 590

Подбирай си какво четеш и ще се депресираш по-малко.
Не съм си го купувал аз.А и не се депресирам - вече съм свикнал с българищината ни.Майка ми си го беше купила и ми показа,че са писали нещо за любимата ми Лейди Гага и видях,че са писали в категорията на Холивуд и за Тери.

# 591
Съгласен...

Да ви питам някой има ли книгата на Тери Хачър,понеже искам да си я взема тея дни?

Много е зле, прочетох я до средата, даже не знам къде съм я тикнала сега. Очаквах да е нещо забавно, но ми беше много скучна. Rolling Eyes

# 592
Съгласен...

Да ви питам някой има ли книгата на Тери Хачър,понеже искам да си я взема тея дни?

Много е зле, прочетох я до средата, даже не знам къде съм я тикнала сега. Очаквах да е нещо забавно, но ми беше много скучна. Rolling Eyes
Хмммм...по принцип от тая книга мисля,че не се очаква нещо забавно,а неща от живота....но ще я взема,ще я почна пък да видим....а тя в нея ли беше разказвала за Уистерия Лейн?

# 593
Аз чак сега изгледах серията. И на мен ми хареса. Не се бях сетила, че Бет може да е роднина/приятелка с Фелиша, но наистина е много вероятно.

Наистина много гадно за Габи. Cry

Бри: Може би Господ ни наказва!
Андрю: А може би Господ наказва Солис и ние само му вършим работата!
  Joy

Това просто ме разби. hahaha Joy

# 594
# 595
# 596
Изгледах епизода без субтитри и някои неща се подразбират.Наистина много го обичам този сериал,той е част от живота и не моа да си представя какво ще е като свърши,макар че е рано да мисля за финал.Епизода беше уникален,отново.Но Иди много ми липсва....като видях накрая как стои пред къщата Рене ,вместо Иди и се сетих отново за нея....тс,тс,тс....нещо уникално,заслужава си всеки човек да изпита тази тръпка,която изпитвам аз като се потапям за един час в друг свят,ОБИЧАМ ГО!

# 597
  • Варна
Серията беше по-скоро лежерна  Mr. Green.
ББ: Габи и Карлос се съгласиха да не издирват другото семейството и подисаха споразомение с болницта. Но Габи започна да мисли за истинската си дъщеря и накара Боб да издири другото семейство. Карлос разбра и й се закани, че ако се случи нещо лошо с Хуанита ще се разделят.
Бри най-накрая се престарши да покани Кийт на среща, след като видя че може Рене да й го отмъкне. На Рене обаче не й харесва да й отмъкват мъжете  Mr. Green
Сюзън се запозна с една от съседките-колежки  Mr. Green. Имаха лек спор, коя е по-добра и коя на кого е откраднала патента на определено "движение"  Crazy
Габи, Бри и Линет поканиха съпругата на Пол да играят покер, с цел да разберат повече за нея. Новата съпруга не знаеше, че Пол е бил обвинен и за друго убийство - на Марта Хубер. Когато разбра, каза на Пол, че вярва той е невинен и винаги ще бъде на негова страна  Whistling
На Том му предписаха марихуана за да излезе от депресията  Mr. Green. Линет му смени марухуаната с подправка за готвене и той си се напушваше с подправката. Като беше уверен, че много му помага  Mr. Green . Накрая разбра, че не е  Mr. Green

това е в резюме  Crazy

# 598
Мен ми беше леко скучен....
Като гледам сериала без шегите на Габи.... просто много губи....
Много тежък сезон се очертава....

# 599
  • София
aneli_s,   bouquet  bouquet  bouquet за резюмето! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт