"Отчаяни съпруги" в очакване на сезон 7

• 55 473
  • 717
  •   1
Отговори
# 540
Не разбрах преди ли е имал връзка с новата или сега нещо се е случило помежду им?

Цитат: Рене: "Том това беше преди милион години"
Всеки да го ра3бира както иска!  Laughing

# 541
на въпросната Коледа имаше хора по къс ръкав, което навява мисъл за топъл щат. Не мисля, че улицата е декор (това е нормална гледка на хубав квартал в САЩ през лятото).

# 542
Улицата е декор, дори е снимана в доста филми и сериали, който иска да погледне тук - http://en.wikipedia.org/wiki/Colonial_Street Simple Smile
Иначе съм доволен от новите епизоди.. на мен най-скучен ми беше 5 сезон сякаш, като изключа някои по-интересни епизоди (Е05, Е13 и епизодите около смъртта на Иди). Мистерията беше ясна през цялото време и нямаше почти никакво напрежение.
След толкова години все пак е логично шоуто да не е същото. Наистина последните години станаха доста предвидими съпругите, а преди неизвестността задържаше доста интереса.

# 543
Действието се развива в студио и затова времето винаги е xубаво!  Laughing Цялата улица е декор!

Все пак не се сещам някога в сериала да са споменавали в кой щат се намира градчето/квартала им!  newsm78
Верно ли се развива в студио?Аз знам че самата улица е направена за сериала,но чак пък и времето и да не се снима на вънка?!

Градчето Фейрвю се намира в Калифорния покрай Сан Франциския залив,друго е  въпроса  дали наистина се снима във Феървю или в друг град....

# 544
Вите линка които е даден от Lie in the sound! Интересни неща пише!

Ако не ра3бирате англииски - http://translate.google.bg/#auto|bg|

alex8495 не си представяи студиата като някои 3атворени xамбари!  Laughing Я отвори саитовете на MGM, Uniersal, Paramount  - свят ще ти се 3авие!

# 545
Вите линка които е даден от Lie in the sound! Интересни неща пише!

Ако не ра3бирате англииски - http://translate.google.bg/#auto|bg|

alex8495 не си представяи студиата като някои 3атворени xамбари!  Laughing Я отвори саитовете на MGM, Uniersal, Paramount  - свят ще ти се 3авие!
пускам го на транслейта обаче ми се превежда повечето неща без смисъл,а някои избощо не се превеждат.ако си го разбрала ,да кажеш на две-на три за какво става дума с историята на улицата?

Аз и да искам не мога да си го представя,защото е невъзможно това!Така разбрах по начина,по който ти го каза!

Последна редакция: ср, 06 окт 2010, 22:56 от alex8495

# 546
  • София
И аз съм убедена, че е декор улицата. Wink Мъжът ми работи в киностудиото в Бояна и лятото ни пуснаха да разгледаме с децата - декорите са си много истински и "живи", с улици, кръстовище, магазини - то е един голям двор, превърнат в малък град. Simple Smile И като качат филма и се гледа на компютър (и ест. с разните ефекти и корекции) изобщо не си личи, че е декор. Е, за мен не личи  Laughing, за тях е ясно кое е и кое не е, дори и да гледат филм, върху който те не са работили. (И като гледаме филм в къщи ми се обясняваше по едно време кой взрив е истински, коя сграда не... айде, не ми разваляй удоволствието от гледането на истински филм. Crossing Arms Laughing Laughing)

# 547
Тери Хатчер беше писала за снимането на Съпругите и Уистерия лейн в книгата си, но съм забравила какво точно беше писала за тях....  ooooh!  Rolling Eyes

# 548
И аз съм гледала филми как се снимат и сичко как става !!!! Как ще карат коли в малак двор няма логика!!!! По принцип гледах шанхайско слънце как са го снимали взимат под наем една улица или две и си снимат филма.Улицата си е истинска, гледала съм интерюта с някои от учасниците в филма !!!! Ако бяха на компютар щеше да си личи!

# 549
Ако бяха на компютар щеше да си личи!

Joy Ok споко де, не е на компютАр и не е "малАк двор"! Ако си бяxте направили труда да прочетете линка, отдавна щяxме да сме спрели с коментарите относно улицата! Улицата е "истинска" с истински размер, но просто е декор за снимане на филми!
И пак повтарям "декор" не е xамбар 20 на 20 метра! Декорите стигат рамери от по 30, 40, 50 декара и повече площ! Има и на закрито и на открито! Виждала съм декор на New York в студио в LA! В един момент се чудиш в кой град си всъщност!  Mr. Green

"Колониал Стриит" е построена 1946г в Юнивърсал Студио!
Малко по-късно улицата е прибрана на склад!  Mr. Green
1950г улицата отново е построена "на открито място"!
3а да не превеждам цялата статия ето обобщено с три думи - през годините къщите са размествани многократно за да не са в еднакви позиции във всички филми!
3а "Отчаяни съпруги" всички къщи са пребоядисани в нови ярки и свежи цветове!
Къщата на Бети Апългейт(негърката от с2) е най-избягвана от режисьорите тъй като е снимана в най-много филми и съответно е най-разпознаваема!

Grinning

Последна редакция: чт, 07 окт 2010, 13:42 от Viktoria®

# 550
  • София
Естествено, че декорите в Бояна са много по-малки като размер, дадох го за пример.  Laughing

# 551
Естествено, че декорите в Бояна са много по-малки като размер, дадох го за пример.  Laughing

Именно, щом ние имаме толкова истински декори, представяте ли си в Xоливуд, където влагат десетки милиони във един филм!  Money Money Money

# 552
А някой обитавал ли е къщата след Бети? И в момента обитава ли се?

# 553
Ех....а аз си мислих,че улицата е посторена специялано и сама п орода си за съпругите....

Последна редакция: пт, 08 окт 2010, 18:00 от alex8495

# 554
Хахаха ,епизода на хелоуин ще е суперрр 7x06
http://dh-central.net/gallery/displayimage.php?album=2800&pos=17

Последна редакция: чт, 07 окт 2010, 20:01 от alex8495

Общи условия

Активация на акаунт