"Отчаяни съпруги" в очакване на сезон 7

• 55 461
  • 717
  •   1
Отговори
# 570
Някой разпознава ли по-грамадната Мерилин? Едната е Ванеса Уилямс а другата... на мъж ми прилича  Laughing

Ох , май е педалът, забравих му името.
Eee "педалът" .....
 И аз си мисля,че е Лий,или Андрю - в което ме съмнява,щото не се вясва много,много в епизодите...

# 571
И на мен ми прилича на Лии (русия пед*л)!  Mr. Green

# 572
  • варненка от София
Да Лий е, има типична муцка той, определено не е Том.

# 573
Нали се сещаш,че който и мъж да се облече така трябва да се държи като Мерилин.Не е до това дали човека е ГЕЙ или не.

# 574
Alex8495, просто ми харесва начина, по който задаваш някои въпроси  Grinning

# 575
На Alex8495 нещо му/й става!  newsm78  Напълни ми пощенската кутия с някакви несвързани неща!  Laughing Колко гадно съм се държала в темата и тн! Така че ако по някакъв начин съм обидила някой от вас, моля да бъде извинена!  Laughing

# 576
Alex8495, просто ми харесва начина, по който задаваш някои въпроси  Grinning

Хаха,мерси.

На Alex8495 нещо му/й става!  newsm78  Напълни ми пощенската кутия с някакви несвързани неща!  Laughing Колко гадно съм се държала в темата и тн! Така че ако по някакъв начин съм обидила някой от вас, моля да бъде извинена!  Laughing

Добре,сега защо се държиш така ,не мога да разбера?Защо преувеличаваш толкова,ако едно писмо е пълнене на цялата кутия,евала ти правя!Само искам да ми го изиграеш на живо и те признавам!Не съм казал,че се държиш точно гадно!Казах,че не ми харесва начина,по който говориш.Ставаш смешна,престани!Нищо против теб не съм казал в темата!Всичко си беше ок и спокойно и изведнъж.....

Предлалагам да остаим нещата така,защото темата ще я усе*ем с извинение,за което!Толкова свежа си е.

# 577
# 578
  • варненка от София
Нали се сещаш,че който и мъж да се облече така трябва да се държи като Мерилин.Не е до това дали човека е ГЕЙ или не.

Аз се сещам, ама какво общо има това гей ли е или не? Аз гледам снимката и откривам в голямата Мерилин типична физиономия на Лий, това беше питанката или аз бъркам нещо, м?!?!?!  newsm78

# 579

Аз се сещам, ама какво общо има това гей ли е или не? Аз гледам снимката и откривам в голямата Мерилин типична физиономия на Лий, това беше питанката или аз бъркам нещо, м?!?!?!  newsm78
Карай,както и да е.

# 580
alex8495 успокой се, сериалът е разтоварващ, няма нужда да се натоварваме в темата.

# 581
alex8495 успокой се, сериалът е разтоварващ, няма нужда да се натоварваме в темата.
Аз съм спокоен,не виждам да има някакъв проблем.Още преди няколко часа сложихме чертата по тая тема,няма какво повече да се коментира!Както виждаш аз казах,същото което и ти.

# 582
лелееее,а аз само питах,защо няма сняг в срияла,а то до къде се стигна  doh   Laughing Laughing Laughing

# 583
лелееее,а аз само питах,защо няма сняг в срияла,а то до къде се стигна  doh   Laughing Laughing Laughing

Хахаха  Smile

# 584

Изглежда Бри ще има конкуренция  Laughing Ще бъде забавно

Общи условия

Активация на акаунт