"Отчаяни съпруги" в очакване на сезон 7

• 55 417
  • 717
  •   1
Отговори
# 630
Алекс,не просто ще загуби от чара си,сериалът няма да е същия. WinkАз също едва ли ще го гледам с такъв интерес.
Габи си е Габи,това е.Супер готина,с невероятно чувство за хумор,хитрушка /въпреки,че напоследък образът и е по-скоро драматичен/.
Но нали това са само слухове,в крайна сметка Grinning

И да си сложат на Карлос брадата,че много мазен така,бе.

# 631

И аз нещо не мига да го възприема така  Crossing Arms искам го с брада  Laughing

# 632
И аз нещо не мига да го възприема така  Crossing Arms искам го с брада  Laughing
Peace
Ето ни го, да му ес порадваме. Разликата е огромна!!!

И малко лични данни за актьорите http://housewives-tv.ru/board/actors/1

# 633
Е,мъжкар си е така Карлос Simple Smile

НЕ знаех,че първото участие във филм на Ева ,е било в "Бевърли Хилс" /1990/. На 15 год. е била.Не че някога съм го гледала този сериал,но ще ми е интересно да я видя каква тийнейджърка е била.

# 634
Алекс,не просто ще загуби от чара си,сериалът няма да е същия. WinkАз също едва ли ще го гледам с такъв интерес.
Габи си е Габи,това е.Супер готина,с невероятно чувство за хумор,хитрушка /въпреки,че напоследък образът и е по-скоро драматичен/.
Но нали това са само слухове,в крайна сметка Grinning

Без която и да е съпруга,сериала няма да е същия.Всяка една от съпругите си е хитруша и си има чуството за хумор.Зависи т сценариста това...както и да е.Това наистина все пак са слухове...

Те от сериала са целяли точно това-малко да разчупят с нова визия,но така изглежда по-млад...

НЕ знаех,че първото участие във филм на Ева ,е било в "Бевърли Хилс" /1990/. На 15 год. е била.Не че някога съм го гледала този сериал,но ще ми е интересно да я видя каква тийнейджърка е била.
Да,и аз много ще се радвам да я видя,като тийнейджърка...

# 635
Още малко за любимата ни Ева Лонгория
По времето когато играе в Бевърли хилс 90210 е изглеждала така:

# 636
Още малко за любимата ни Ева Лонгория
По времето когато играе в Бевърли хилс 90210 е изглеждала така:

Хммм,тук не ми изглежда много като тинейджърка....

# 637
И на мен Карлос не ми харесва така, даже имам чувството че не е същият актьор. )

alex8495, е то с тази прическа и грим, едва ли някой ще изглежда като тинейджър. )

# 638
Има нещо детско в чертите й,просто прическата и грима и дават вид на по-голяма.
Mirama  Peace

# 639
  • Враца
записвам се и аз тук Simple Smile

в момента доглеждам последните 4-5 епизода от сезон 6, и започвам седми  Peace

# 640
записвам се и аз тук Simple Smile

в момента доглеждам последните 4-5 епизода от сезон 6, и започвам седми  Peace
Шести сезон е уникален също.Жалко,че Анджи няма сигурно да се появи вече....

# 641
Гледала съм"Бевърли Хилс"90210-(по онова време бяхме фенки на момчетата от сериала),но Ева не помня да съм я гледала.Както и да е,та в същия сериал един от главните герои беше Браян Аустин Грийн-момчето което работи при Бри.Все още съм му фенка  Heart Eyes

# 642
Сериала си ми е интересен и колкото и сезона да има все ще гледам  Grinning
В момента най интересно ми е каква ще е развръзката с детето на Габи и Карлос. Не ми се вярва другото семейство да си поиска Хуанита обратно , би било пълна простотия , по скоро се интересувам как двете семейства ще се съгласуват да се справят в ситуацията.
Том на Линет ме дразни безкрайно вече като герой , кога ще престане със своите лигавщини ooooh!
Рене не ми е интересна за сега като персонаж.

Последна редакция: сб, 16 окт 2010, 17:54 от Mamma

# 643
Моля да се придържате към темата, а тя е за обсъждане на сериала, не за лични препирни.
Благодаря!

# 644

Общи условия

Активация на акаунт