Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 30 - Юбилейна и креативна!

• 49 719
  • 734
  •   1
Отговори
# 615
За мен донякъде е разбираемо държанието на Ферхунде спрямо майка й. Тя е израстнала без майка, без баща, без контрол. Сега изведнъж майка й се появява и започва да и се меси, с цел да и помогне - да, но Ферхунде кога го е изпитвала това?!? За мен държанието й е разбираемо, не го оправдавам, но го разбирам Wink Peace
Сцената между Лейля и Неджля и прегръдката с Али Ръза беше много силна Peace
На Неджля нещо не ми хареса червилото и, правеше и устните много дебели, неподходящи за лицето й, но беше много красива Simple Smile Peace

# 616
Това й е проблемът на нея, че нещата не винаги стават, както ТЯ иска.  
Божке-е-е, изритайте ме, баннете ме, днес прекалих.  :

Тя затова подсмърча и страда, защото не е на нейното! Не за друго!
          Ферку е за ритане, не ти! Стой си тук, удоволствие е да чета постовете ти!

# 617
Цитат на: Ледената кралица link=topic=497911.msg15206254#msg15206254
 някой да знае как се казва песента? newsm78 Много ми хареса...

To Kyma - Haris Alexiou
Ето я и тук, но е с лошо качество Simple Smile
http://www.vbox7.com/play:eea7e14e

# 618
Неджля беше божествена. Много красива.
Гръцката песен е много хубава, наистина.
Грозданка, нищо и няма на качеството.
Това е засега от мен. Утре ще коментирам, че сега ми се спи вече.
Лека нощ!

# 619
  • Пловдив

To Kyma - Haris Alexiou
Благодаря!!!   bouquet

# 620
Тоя Левент нещо като образ не ми се вързва.Уж в началото някакъв недосигаем,после изведнъж омекна.А бе стой мъжкарската,много взе курвенската да играе.То ,че Ферхито си го заслужи да,ама той нещо много бързо се даде.

# 621

To Kyma - Haris Alexiou

Текста е много хубав. Разчуства ме... Blush Peace

# 622
Мда, и аз смятам, че майката на Ферху няма никакво право да и се меси и то точно в такива отношения!Неприятно и срамно е!

Тя е майка и бъдещето на дъщеря й я вълнува. Не иска да я вижда пак разплакана и съсипана. Майчиното сърце умее да прощава и най-тежките думи и дела на детето си. Аз я разбирам перфектно!
Да ти кажа, аз ако спипам майка си при мое гадже също щях да реагирам много зловещо!

# 623
Неджля изглеждаше поне на 35 с този грим и червило,прическата и беше някак старомодна,но като цяло изглеждаше доста по-добре от обикновено.Все ми се струваше,че косата и е мазна до сега.
А паралела със Лейля бе наистина трогващ,наистина Али Ръза има още много уроци да учи ,жалко за децата му.

kati1000 и аз! Twisted Evil

# 624
За мен донякъде е разбираемо държанието на Ферхунде спрямо майка й. Тя е израстнала без майка, без баща, без контрол. Сега изведнъж майка й се появява и започва да и се меси, с цел да и помогне - да, но Ферхунде кога го е изпитвала това?!? За мен държанието й е разбираемо, не го оправдавам, но го разбирам Wink

Нали иска семейство? Майка й не е ли семейството й? Жената е защитила Ферхунде, заради нея е била в затвора, какво иска?
          Хайрието била проста и реагирала първосигнално, ами Фехунделата като  се развика, като видя майка си при Левент?

# 625
  • София
   Останах като гръмната ,като чух гръцката песен.Викам си я нещо различно пуснаха, а то на гръцки. Направо не можах да повярвам. Все пак не е брак с чужденец.

# 626
За мен донякъде е разбираемо държанието на Ферхунде спрямо майка й. Тя е израстнала без майка, без баща, без контрол. Сега изведнъж майка й се появява и започва да и се меси, с цел да и помогне - да, но Ферхунде кога го е изпитвала това?!? За мен държанието й е разбираемо, не го оправдавам, но го разбирам Wink

Нали иска семейство? Майка й не е ли семейството й? Жената е защитила Ферхунде, заради нея е била в затвора, какво иска?
          Хайрието била проста и реагирала първосигнално, ами Фехунделата като  се развика, като видя майка си при Левент?

Можело е да не се стига до това,майка и да я защитава нали,да няма втори съпруг и т.н.,ама сценаристите така са решили Laughing
И второ-Ферхунде едва ли и е благодарна за това,понеже  с това убийство майка и тотално я изоставя влизайки в затвора.

# 627
          Хайрието била проста и реагирала първосигнално, ами Фехунделата като  се развика, като видя майка си при Левент?
Не ми се карай ако може Laughing Mr. Green Шегичка Flutter
Да, майка й е била в затвора, защото я е защитила, но все пак е била без нейните грижи. Какво значение има дали едно дете е било изоставено, защото ситуацията го налага или по собствено желание? Детето е все изоставено и все без грижите на родителите. Аз не мога да си представя цял живот да живея без майка, тя да се появи, да се видим няколко пъти и да се чуваме по телефона от време на време, и тя изведнъж да дойде и да започне да ми нарежда апартамента и да ми държи сметка. Аз не мога да си го представя, а ако ми се беше случило щях да изтрещя 100% Peace

# 628
Аз смятам,че майката на Ферхи правилно постъпи.Просто иска да я предпази оо следващото разочерование.На фона на тези неприятности ,които и се случват/развода/,и това ще и дойде в множко и много правилни думи му каза,че тя си търси стабилен мъж като нея,а не някой да си играе с нея и мисля,че Левен се осъзна,че в момента това прави .

# 629
Аз не бих позволила на майка си никакви намеси, особено на тази възраст-апартамент ще ми нарежда, с гаджето да се разправя-няма как да стане!

Общи условия

Активация на акаунт