Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 30 - Юбилейна и креативна!

• 50 840
  • 734
  •   1
Отговори
# 285
  • Толбухин
Има нещо в самата актриса на Аслъ което я прави  изискана,може би е отношение!
newsm10
Напълно споделям мнението ви.
Тази Джеврие мамата си трака.
На Хайрието да й е честита новата перука.

# 286
  • някъде там и аз незнам
ББ  някой може ли да ми каже дали родителите на Джем ще обвиняват Неджля за смърта му

Последна редакция: ср, 19 май 2010, 21:42 от радини вълнения

# 287
  • Майничка
На Али Ръза му трябва затвор за длъжници като в Дикенсова Англия - да се оттегли там с цялата фамилия, да витае благородно над нещата, да му изкрънкват жените понякога от познати по някой айрян, да си говори за възвишени неща с директора на затвора и да си живурка щастливо.
Не е гордост това неговото, горделивост е!

# 288
ББ  някой може ли да ми каже дали родителите на Джем ще обвиняват Неджля за смърта му
ББ Да майка му ще обвини Неджля и тя припада!

# 289
Най-накрая махна огненото кълбо от главата си ... евала!
Прочела те е във форума и те е послушала! Laughing

# 290
Най-накрая махна огненото кълбо от главата си ... евала!
Прочела те е във форума и те е послушала! Laughing

Ами та този компютър в на Али Ръза кабинета за какво е? да може да влиза и да следи кой какво обсъжда за сериала.  Joy

# 291
  • някъде там и аз незнам
ББ  някой може ли да ми каже дали родителите на Джем ще обвиняват Неджля за смърта му
ББ Да майка му ще обвини Неджля и тя припада!
благодаря Ивона много си бърза Party

# 292
Имам чувството, че Аслъ и Левент добре се забавляват с простотийката и голите амбиции на Ферхи.  Mr. Green

# 293
Здравейте . Поздравления  и огромни благодарности за новата ни юбилеина тема   bouquet
 междодругото и аз мисля че тази Аслъ е  по нахакана и с повече класа от Ферхи... но Ферхунде си е Ферхунде  може да не я обичам особенно ама тя е истинска в този филм истинските хора са Ферхи и Неджля вече. сега ми е много жал за Шефкет ....  той найстина обичаше Ферхундето .... ама и тои  има вина за това че събитията се развиха така...

# 294
Горкият Али Ръза, най-после свали ореола от главата си и слезе на грешната ни земя.

# 295
Като застанат Ферхунде и Аслъ една до друга и русата ми се губи,прилича на кукла Барби,на дете.
Може би защото светлокосите хора по принцип не ми допадат и затова не харесвам външността на Аслъ.

Рози-макси,доживях от тебе да чуя нещо добро за Ферхи и се кръстя с лява ръка. Hug

Избухването на Али Ръза беше много майсторски изиграно,чак на мен ми стана гадно и беше прав.

Тая Ферхи  Twisted Evil "Щеше да си идеалния баща на децата ми"  Twisted Evil -това и аз съм го разправяла точно с цел някой да лапне въдицата. Blush

Смешно ми е като някой коментира че Левент си играе с Ферху-не, и двамата си играят на котка и мишка само че единия път котката е той,другия път-тя.Ако аз бях на мястото на Ферху и Аслъ ми каже че няма да участвам в проекта,после навирам Левент на кучето в гъза.

# 296
Горкият Али Ръза, най-после свали ореола от главата си и слезе на грешната ни земя.
cry Емиии... крайно време беше. Наистина удари дъното с баба Джафки за благодетел.  Rolling Eyes

Смешно ми е като някой коментира че Левент си играе с Ферху-не, и двамата си играят на котка и мишка само че единия път котката е той,другия път-тя.Ако аз бях на мястото на Ферху и Аслъ ми каже че няма да участвам в проекта,после навирам Левент на кучето в гъза.
Аслъ и Левент не са хапка за нейната уста. това да не е Оуз или Шефкет, да ги разиграва. Mr. Green Хората си гледат бизнеса най-вече, а такива като Ф–е са им част от развлеченията. Mr. Green

Последна редакция: ср, 19 май 2010, 22:20 от soya-fen

# 297
Ами крайно време е всички да хващат буса  -айде!на село! Flutter

# 298
Чак не ми се пише.  ooooh! ooooh!
Направо запецнах, даже изпаднах в състояние да си търся 5 минути очилата и накрая да разбера, че са си на носа ми.
Толкова лошо се развиват нещата, че още се чудя защо продължавам да гледам филма.
Само аз ли толкова съм се вживяла? newsm78
То и за това у дома не се гледат сериали Naughty И аз веднъж да гледам и то.................случих на филм.
Иска ми се веднага да се обърнат нещата и да видя всички тези хора от Листопада спокойни и усмихнати. Hug

Да, ама не! Кой знае още какво ще става!?!?!?!  Cry Cry
Като знам в книгата ББ как удариха дъното, както каза soya-fen  и там си останаха. Cry Cry

Последна редакция: ср, 19 май 2010, 22:26 от Dartanian

# 299
Ако аз бях на мястото на Ферху и Аслъ ми каже че няма да участвам в проекта,после навирам Левент на кучето в гъза.
Аз не мога да я разбера защо го търпи, въпреки отношението му. Уж много печена, ама май само пред Шефкет и семейството му.
А пък Левент явно не смее да противоречи на Аслъ. Предполагам, че го е страх тя да не се откаже от проекта и да му изгорят паричките.

Общи условия

Активация на акаунт