Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 30 - Юбилейна и креативна!

• 50 690
  • 734
  •   1
Отговори
# 345
В едно списание пишело, че можело да върнат стария Шевкет в следващия сезон (пети) ако се оправи и се държи прилично. Някой от вас знае ли нещо за това? Вижда ми се много абсурдно. Сигурно някой луд фен на Шевкет го е измислил. Sad  Нямаше да е лошо да си върнат стария.    Grinning

# 346
Не да чупи столове, Али Ръза,а да вдигне телефона и да благодари на г-жа Джервие!Ето това трябваше да направят!Ама то като е за срам се чудят къде да се скрият,и все друг им е виновен!И Фикрет-проста патка-вместо да си гледа семейството,тръгнала да оправя балиите на фемилито!Ама нали сама избяга от там,що се вре?Тя хич ли достойнство няма тази жена или е малоумна??И после-г-жа Джервие я хокала незаслужено!Пуста сопа!Вярно тук някой бе писал-малко ги е бил  Али Ръза и за туй всички са толкова откачени,като майка си!
Пък Шефкет /артиста дето е сега/ хич не ми харесва,и той гледа умно-умно....Може и наистина да е наркоман,ама другите без да са наркомани да им се чуди човек на неадекватните постъпки/в ролите де/ Rolling Eyes

# 347
rozi4kata едва ли това ще стане!Поне на мен ми се струва,че е поредната измислица! Shocked

# 348
  • Майничка
На 100% подкрепям мнението на LilaC и Snejana_G.
Самозабрави се главата на сем.Текин, заслепен от блясъка на собственото си съвършенство.

# 349
  • Пловдив
Толкова се възмутих от поведението на Али Ръза към Фикрет - че ми се отщя да гледам филма занапред. А Джем е самозабравил се пубер - Нежлята се държи от глупаво по-глупавао - как сме е да му държи тон на фона на всичко, което му причини - но май Джем има точно от това нужда.
Да си призная ядосах се и на Фикрет, че така се държа с Таксин - те в това семейство май само това могат - да си го изкарват на оня, който най-малко го заслужава....

Филма за сега е зле....

# 350
В едно списание пишело, че можело да върнат стария Шевкет в следващия сезон (пети) ако се оправи и се държи прилично. Някой от вас знае ли нещо за това? Вижда ми се много абсурдно. Сигурно някой луд фен на Шевкет го е измислил. Sad  Нямаше да е лошо да си върнат стария.    Grinning

Джанер Куртаран - Шевкет, имал проблеми с наркотиците, закъснявал за снимки, понякога въобще не идвал, затова са го сменили и са го принудили да се лекува.  Затова си прочела, че ако се оправи ще го върнат.

# 351
rozi4kata едва ли това ще стане!Поне на мен ми се струва,че е поредната измислица! Shocked
И аз така мисля.  smile3518
Ама защо тогава лъжат хората?  smile3516 smile3515
В едно списание пишело, че можело да върнат стария Шевкет в следващия сезон (пети) ако се оправи и се държи прилично. Някой от вас знае ли нещо за това? Вижда ми се много абсурдно. Сигурно някой луд фен на Шевкет го е измислил. Sad  Нямаше да е лошо да си върнат стария.    Grinning

Джанер Куртаран - Шевкет, имал проблеми с наркотиците, закъснявал за снимки, понякога въобще не идвал, затова са го сменили и са го принудили да се лекува.  Затова си прочела, че ако се оправи ще го върнат.
Не, аз това го знам отдавна, вчера пишело така в Блясък май, не знам, защото не съм го чела аз, може и да не е там. Пишело, че ако вземе да се държи прилично можело да го върнат за следващия сезон. Както и да е, сигурно е лъжа.  Rage

# 352
Момичета имам въпрос: На края кого предпочита Левент - Ферхунде или Годеницата? Защото неразбрах какъв беше смисъла да пита Ферхунде защо  е отложила развода, освен ако няма сериозни намерения към нея.

# 353
На мен пък наистина ми се иска да върнат артиста за Шефкет и в пети сезон Ферхи и Шефкет да се съберат и оженят отново..Каквото и да говорим между двамата има любов и Ферхи обича Шефкет въпреки , че го вижда колко е загубен...
Та много ми се иска в 5 сезон Ферхи и Шефкет да се съберат отново.

А и аз се възмутих като почна да чупи Али Ръза столове вместо кротко да благодари на Джаврие, а също и Фикретка ми падна в очите тази серия - Джаврие си продаде къщата, егати,а нашата прави фасони - нямам думи. Много се изложи Фикрет.

# 354
Момичета имам въпрос: На края кого предпочита Левент - Ферхунде или Годеницата? Защото неразбрах какъв беше смисъла да пита Ферхунде защо  е отложила развода, освен ако няма сериозни намерения към нея.

Мен също много ме интересува.
Определено в момента Ферхи и Левент са ми предпочитаната сюжетна линия  Grinning
Много добра актриса Ферхи, много чар и излъчване. А Левент просто нямам думи, харесвам го още от Мелодията, страхотен мъж.

# 355
На 100% подкрепям мнението на LilaC и Snejana_G.
Самозабрави се главата на сем.Текин, заслепен от блясъка на собственото си съвършенство.

Да, и аз съм съгласна с Вас, макар, че .....  то пък едно съвършенство!       Писах и преди, Али Раза се има за връх, другите за баир
/ това е лаф на dtersiiska който много харесвам /,  но всеки, който не е в състояние да се огледа и да се види отстрани неминуемо става смешен. Какво имам предвид:   Цял живот той не видял и не разбрал кусурите на жената, до която спи, а сега само повтаря срамота.  Ами срамота, като се имаш за повече от другите, що не ти личи, що не си съумял да подготвиш децата си за истинския живот?  Щото и ти не си стока, само си въздух под налягане и високопарни лозунги.  И снощи, хем знае какви ги свърши Неджля с Оуз, хем снощи за малко  се подхлъзна да иска родителите на Джем пак да идват да я искат.  Усети се чак, когато  малоумната дебелана  и тя се развихри да си отмъщава на майката на Джем.
Позволявам си да напиша собственото си мнение, защото имам и син и дъщеря, слава богу и двамата са  семейни, с брак, а аз съм щастлива баба на внучета и когато наготвя и ги поканя непринудено,  дори и да няма празник  къщата ми се напълва  със слънчица.   Просто съм на възрастта на Али Раза  и  виждам най-добре глупостите му и грешките му.  А той за възрастта си е много глупав и неподготвен за живота, сякаш е живял в стерилизатор, под похлупак, как така нямаше елементарна представа за нищо, нищичко не можа да предвиди и да предотврати.
Чест  и  достойнство, да и аз уважавам тези понятия, ценя ги, но не ги приемам като него.  В неговата уста те дрънчат без покритие,  не се преплитат  в ежедневието им, а само като  хлътнат в поредната дупка, той почва да вряка глупаво, върти се като разярено малко коте и се чуди кого да одраска.
Не така Али Раза, почни да чистиш заразата от себе си първо, свали шкембето, напъни се да работиш, а не да правиш деца, а после да викаш на сина си: Поверих ти децата си. А синът му как да живее своя собствен живот, кога, като изгледа децзата на баща си ли?  Чак тогава ли  ще има свои?  Ето защо  си предават децата като на конвейер.  Ха ха ха ени правят, др гледат, после пак като кукувицата, следващите деца се прехвърлят нататък по веригата и така до края на света......
 Какви хора са тези в Турция?  Едни правят   децата, други им ги гледат.   У нас поне държавата ги гледа / др е въпросът колко ги гледа /  

# 356
  • Burgas
За мен Али РАза не е виновен, това че децата му вършат глупости, не може да е отговорен само той. Цял живот се е блъскал, за да има семейството му  всичко от което  има нужда и накрая му се изплюват в лицето. Ужас!!!
Много тъжна серия беше снощи Sad

# 357
morska ribka той може и да е блъскал, но накрая е оставил с парите да се разполежда глупавата му женица. А на нея милата пръстите и редки, редки... Живеят днес и сега, а за утре ще му мислим друг път! Пък ако може някой друг да го измисли вместо тях, защото нали е длъжен. Не мога да разбера как така, когато големите му харчове по обучението на децата предстоят във времето, когато вече ще е пенсионер, Али Ръза не направи сметка да задели, спести пари. Или сега ще ги натиска да се изпоженят, че да им тегли някой друг масрафа. Дано да имат късмет с повече будали като Таксин.

# 358
  • Burgas
morska ribka той може и да е блъскал, но накрая е оставил с парите да се разполежда глупавата му женица. А на нея милата пръстите и редки, редки... Живеят днес и сега, а за утре ще му мислим друг път! Пък ако може някой друг да го измисли вместо тях, защото нали е длъжен. Не мога да разбера как така, когато големите му харчове по обучението на децата предстоят във времето, когато вече ще е пенсионер, Али Ръза не направи сметка да задели, спести пари. Или сега ще ги натиска да се изпоженят, че да им тегли някой друг масрафа. Дано да имат късмет с повече будали като Таксин.

така си е, Харието и мен много ме дразни Peace, но на Али Раза му симпатизирам в някои отношения само, снощи ми беше много тъжно Rolling Eyes

# 359
  • Burgas
момичета пишете 5 сезон  Shockedние сега на 1 сезон ли сме?

Общи условия

Активация на акаунт