Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 30 - Юбилейна и креативна!

• 50 611
  • 734
  •   1
Отговори
# 540
Man_In_Black За сем."АДАМС" специални адмирации!
И да,и аз мисля,че Ферхи е чувствена жена,която знае какво иска и как да го постигне.Не била честна?Сем.Текин  също не са,крадяла ли е?Шефкет крадеше,а как грозно ровеха вещите и ония кукумявки!
Ферхунде е като таралеж,който си показва бодлите,когато трябва да се защити.А иначе е чувствителна и състрадателна,ама към когото трябва.
Цялото сем."Адамс" са гола вода пред нея! Peace

# 541
  • Русе/София
Някой знае ли какво ще гледаме довечера?

# 542
Някой може ли да ми каже дали все пак след толкова фасони Ферхунде и Левент дали се събират заедно

# 543
Понеже често се среща изказването,че Текинови не били възпитали децата си добре,искам да попитам,тези които го смятат(те са фенките на Ферхунде)-може ли да кажете,че така добре ще  или сте възпитали децата си,че те подобно нещо не могат да сторят,или да им се случи?Че ако синът ви се ожени за жена,която се окаже с подобен на Ферхунде характер,той ще се справи с нея без да му причини тя болка,че ще успее да излезе невредим след такава връзка?Аз не мога да кажа такова нещо.Ще възпитам детето си,но какво ще му се случи,и дали няма да сгреши през живота си не мога да кажа,не мога да бъда сигурна,затова и не съдя строго Али ръза по отношение възпитанието на децата му
Представям си,как години съм се старала ,моето момче да стане добър,възпитан,стойностен човек,но все пак сгреши,така както и аз съм грешала,тогава всички мен ли ще сочат,или пък сочиха майка ми за моите грешки!?Ще се моля,да не среща ферхундета,или ако срещне да ги познава,и да не допуска до себе си такива хора,но какво ще се случи,какъв ще е късметът му,не знам Praynig.

Купирам сама писаното от мен,и все още чакам някой да ми отговори.И ще го поствам всеки път,когато прочета,че Али ръза не е възпитал правилно децата си,че той е виновен за бедите им.

Аз съм за по-продължителното опознаване и съжителство, и тогава брак.. Сигурна съм, че ако синът ти срещне жена като Ферхунде и е заслепен ти ше му отвориш очите и няма да се стига до подобни сюжети като филма. Имам приятелка, която има до себе си мъжки вариант на Ферхунде. Тя е заслепена, но всички се опитват да й отворят очите.  Именно там е грешката на сем. Текин - те или си мълчат, или крият, или репликата "ти си знаеш", пък после другите виновни. Когато възпитаваш някой, пък бил той и на 30 години, родителите пак трябва да помагат. В случая Текин трябваше по-рано да отворят очите на Шефкет, но те си мълчеха.  И така си мълчаха с Неджля, Лейля, Фикрет и чак когато ножа опре до кокала се сещаха, че имат какво да кажат. Това е погрешно. Ферхунде може да е алчна и т.н., но не е виновна, че семейството си мълчеше.
Аз когато видя нещо нередно винаги се обаждам, намесвам и опитвам да помогна. Но да гледам, че близък човек страда и прави грешки - немога. Затова за мен сем. Текин са виновни до голяма степен (до 80%), че децата им страдат. Ферхунде не е виновна, че те не са сплотени (вече се доказа, че наистина не са сплотени). Тя видя, че те са наивни.

# 544
Някой може ли да ми каже дали все пак след толкова фасони Ферхунде и Левент дали се събират заедно
ББ:Събират се, даже се сгодяват.

# 545

Благодаря за бързия отговор

# 546
# 547
И все пак родителят е до някъде - къде е свободната воля?
Мина времето когато родителите женеха децата,сега дори последни научават.

# 548
Снощи Неджля мноого се изложи пред семейството на Джем Peace Rolling Eyes
А Ферхи...Евала на Левент само.На място я поставя.Хич не му пука на мъжагата Whistling

# 549
Да ББ и скоро след това се разделят, когато Левент разбира що за стока е и му писва  от номерата й. Mr. Green

# 550
... Сигурна съм, че ако синът ти срещне жена като Ферхунде и е заслепен ти ше му отвориш очите и няма да се стига до подобни сюжети като филма. Имам приятелка, която има до себе си мъжки вариант на Ферхунде. Тя е заслепена, но всички се опитват да й отворят очите.  Именно там е грешката на сем. Текин - те или си мълчат, или крият, или репликата "ти си знаеш", пък после другите виновни. Когато възпитаваш някой, пък бил той и на 30 години, родителите пак трябва да помагат. В случая Текин трябваше по-рано да отворят очите на Шефкет, но те си мълчеха.  И така си мълчаха с Неджля, Лейля, Фикрет и чак когато ножа опре до кокала се сещаха, че имат какво да кажат. Това е погрешно. Ферхунде може да е алчна и т.н., но не е виновна, че семейството си мълчеше.
Аз когато видя нещо нередно винаги се обаждам, намесвам и опитвам да помогна. Но да гледам, че близък човек страда и прави грешки - немога. Затова за мен сем. Текин са виновни до голяма степен (до 80%), че децата им страдат. Ферхунде не е виновна, че те не са сплотени (вече се доказа, че наистина не са сплотени). Тя видя, че те са наивни.
Това не е вярно. Семейството се противопостави на брака на Шефкет с Ферхунде, както и на познанството на сестрите с Оуз. Али Ръза веднага я премери на кантара. Ама кой да слуша ...

# 551
От това, че черните неоснователно  сем. Текин, Ф-ето няма да стане по-бяла.  Mr. Green
Сем. Текин са си в къщата, ако разберат че някой тайно им върти номера, разбира се че ще претърсват, и обяснения ще искат. Пак много я търпяха,  всеки път и прощаваха лъжите все заради Шефкет, всеки път й даваха шанс, докато нямаше вече накъде. Затова Ф-е несе задържа никъде и с никого, тя е "дето ида, мамо, все мА бият." Laughing Laughing Laughing 

# 552
Али Раза може да съветва и да се противопоставя до едно положение!Но,окончателният избор го правят те,всеки сам определя живота си към,кой път да поеме към,коя ценност да се приобщят.Те не са малки,че да бдят на тях,като орли!Да деца са им няма нищо лошо в това да ги подкрепят да ги съветват,но не можем да обвиняваме родителите за грешните посоки, които те сами са решили да поемат.Може да ги обвиняваме за грешките на Айше,но не и на 30 годишни хора,които се предполага,че имат нещо в главата (друг е въпроса дали е така )

# 553
От това, че черните неоснователно  сем. Текин, Ф-ето няма да стане по-бяла.  Mr. Green
Сем. Текин са си в къщата, ако разберат че някой тайно им върти номера, разбира се че ще претърсват, и обяснения ще искат. Пак много я търпяха,  всеки път и прощаваха лъжите все заради Шефкет, всеки път й даваха шанс, докато нямаше вече накъде. Затова Ф-е несе задържа никъде и с никого, тя е "дето ида, мамо, все мА бият." Laughing Laughing Laughing 

Не може да ти се обърне езика да й кажеш името ли на Ферхундето  hahaha hahaha hahaha
Чакам с нетърпение да почнат сериите малко остана. Ама сега вече няма толкова да злословя по Хайрие защото ме послуша и си смени цвета на косата. Сега ще навивам баба ви Джаврие все повече да вика и да плюе Фикрет тя си го заслужава, Не си намери място тази жена. Избяга от семейството си далече , а сега мъжа й виновен, че не иска да се прибира. Така ли се гради семейство? Като си е продала душата на дявола ще си жъне това, което е посяла. Като фурнаджийска лопата е и само  търси на хляба мекото .

# 554
Али Раза може да съветва и да се противопоставя до едно положение!Но,окончателният избор го правят те,всеки сам определя живота си към,кой път да поеме към,коя ценност да се приобщят.Те не са малки,че да бдят на тях,като орли!Да деца са им няма нищо лошо в това да ги подкрепят да ги съветват,но не можем да обвиняваме родителите за грешните посоки, които те сами са решили да поемат.Може да ги обвиняваме за грешките на Айше,но не и на 30 годишни хора,които се предполага,че имат нещо в главата (друг е въпроса дали е така )

точно за това не виждам защо ферхи да е виновна за всичко...  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт