Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 30 - Юбилейна и креативна!

• 50 619
  • 734
  •   1
Отговори
# 570

В Турски филм гръцка песен, е това си е наистина някакъв феномен. Shocked

# 571
Ох сега пак така ме ядоса Неджля #2gunfire Лейля колко мили думи и каза (за положението в което са все пак),а тя надуфката се обърна на другата страна и толкоз ooooh! Пфуу лапешки акъл има все още Crazy
Така е Лейля ме трогна много най-вече момента с нейната сватба  Cry но мир да има  Simple Smile

# 572
"Може ли сватба без гайда?!"  Joy Joy Joy

# 573
Ама тази баба Джеврие, наистина е невероятна досадница, неканена на сватба ходи. Леле да не ми дава бог такава свекърва, че ще я убия.

# 574
впечатлена съм от очилата на госпожа сузан! булката е много красива и младоженеца! а джаврие ако не беше дошла, сватбата нямаше да е същата Laughing

# 575
     Няма по-голяма мръсница от Ферхунде, НЯМА!

# 576
  • София
До кога ще продължи връзката на Шехи с шефа й? Приключи ли вече?

# 577
  • до една звездичка
впечатлена съм от очилата на госпожа сузан!

И аз, Харалампиева, и аз.  Peace

Абе, каква беше тази гръцка песен, която пуснаха за фон преди сватбата?

п.с. Сега прочетох назад... Значи и други са се впечатлили...  newsm78

# 578
Баба Джеврие ме изкефи как иска да се снима със сина си само, че като умре да си я гледа и да се сеща за нея  hahaha hahaha hahaha hahaha
Супер си е особено с тая синя забрадка .. напоследък не я сваля откакто й казах, че много й отива! А и Нуниш й е до пъпа голяма комбина са двете като Дон Кихот и Санчо Панса са  Joy

# 579
Ама тази баба Джеврие, наистина е невероятна досадница, неканена на сватба ходи. Леле да не ми дава бог такава свекърва, че ще я убия.
Laughing Laughing Laughing Много смешни бяха двете с Нуниш, като Крачун и Малчо. Утре ще извадя кадри да се посмеем.

В Турски филм гръцка песен, е това си е наистина някакъв феномен. Shocked
Не сте ли гледали Брак с чужденец?!  Crazy

П.П. като стана дума за сватба и сълзи, за мен най-трагичният момент във филма до сега беше сватбата на Лейля с Оуз.  Cry

Последна редакция: чт, 20 май 2010, 21:58 от soya-fen

# 580
И аз от това най-се впечатлих, реших, че ми се причува. Shocked Thinking

Иначе пророних някоя и друга сълза, когато се приготвяха за сватбата.

# 581
Неджля беше потресаващо красива!!!

# 582
   Много беше красива Неджля! След сцената със заминаването на Фикрет на гарата си мислех, че повече няма да плача, ама не! Много трогателни моменти имаше!Някой беше писал, че май много се вживяваме, това е само филм, ама човек пак се разчувства!

# 583
Аз повече се смях отколкото плаках в тези серии. Когато Джеврие я няма са ми скучи сериите с нея и Нехир и Ахмед се смея с глас много са ми забавни.

# 584
Ами  според мен е нормално да се разчувстваме, защото като свикнеш с героите започваш да съпреживяваш техните неволи и радости и емоциите, които ги съпътстват

Общи условия

Активация на акаунт