Отговори
# 150
Аз отново да попитам за нещо подобно на Приорин , denis d препоръча GNC,но тук в този сайт не го виждам ако може нищо от сайта да препоръчате и ако маже някакъв стик против изпотяване или крем, ползвам на виши и са добри нещо подобно
Благодарности предварително Hug

# 151
  • София
Ревалид-а /от аптеки в БГ/ е като Приорина
на GNC  е друго /също много добро - с Биотин, MSM и аминок-ни  - купуваш го от магазина на GNC.     

# 152
За магазина на GNC (на "Солунска") - един приятел (със златна карта) ходил, но бил затворен.

То търговията им си беше гола вода и преди - язък за хубавата марка.

Сега сигурно ще снабдяват аптеките от склада си в завод "Витоша" при Хладилника.

Мога да ви потърся телефоните.

# 153
искам нещо от сайта , от провинцията е трудно да се пазари от магазин в София Mr. Green
а за Ревалид знам ,ч е няма нищо общо с Приорин,който ги е пил и двете неможе да ги сравни

# 154
нади_миши - вторият препарат изглежда за предпочитане, но досега не знам някой да е отслабнал успешно с  CLA. Трябва да се знае причината за напълняването.

EVIQ - щом си в този бизнес, можеш да помогнеш с полезни съвети относно процеса и закваската. Ще сме благодарни.

# 155
Случайно да имате проблем с влизането в сайта на айхерб?  Thinking

# 156
Не, няма. Нито с IE 8, нито с Firefox 3.6.3. Пробвах.

# 157
  • Плевен
нади_миши - вторият препарат изглежда за предпочитане, но досега не знам някой да е отслабнал успешно с  CLA. Трябва да се знае причината за напълняването.

Благодаря. На мен идеята ми е, такава. След диета вече съм си върнала килограмите(свалих 8 кг.), ходя 5 - 6 пъти в седмицата на аеробика, целта ми е стягане и премахване на някоя и друга подкожна мазнинка, и дори без никакъв препарат има видим ефект.  При мъжът ми ходенето на фитнес е със същата цел, не отслабване ,а стягане и допремахване на тук там излишното, и създаване на мускули. Така го обясних ooooh!, дано ме разбра.Та CLA-то няма ли да ми помогне за тези цели?

# 158
Не съм специалист по фитнес, но това, че ходиш всеки ден изглежда предостатъчно. Ако искаш допълнителна поддръжка, опитай първо Л-карнитин - подобрява изгарянето и ти дава енергия. Препоръчвам течен - по една супена лъжица преди натоварване. Има и български - Готон.

Ако искаш да направиш нещо освен за външния си вид и за здравето - пий по 3 капсули рибено масло.

Можеш да експериментираш с CLA (малко е скъпичко), но го сочат като продукт за отслабване  newsm78 не за стягане. Затова ти предлагам Л-карнитин.

# 159
  • София
Да се включа и аз - Л- Карнитина не дава никаква енергия.
нади_миши - според мен ти трябват аминок-ни за възстановяване, защото с тази аеробна 5-6 дни ще се скапеш.
По-добре говори с Поци /от темата за Диети, ако не бъркам/ - много добри съвети дава в тази насока.
Много исках да пия един фетбърнър /Фет Атак/ който е много нашумял напоследък и мъжете го пият като луди, действа на кафявите мазнини /паласките/ , но четейки за него стигах до извода, че действа на хормомните и от там идва ефекта. Всички казваха няма проблем,не е опасен, но единствено той след кратък разговор прозря опасенията ми и каза - по-добре недей Simple Smile

ПП. Да вметна и нещо друго  - Л-Карнитина е добре да се приема вечер преди сън, когато не се тренира / по-последни мнения / и то с Л-Орнитин и Л-Аргинин /тези двете аминок-ни  стимулират хормона на растежа/.. Но да не навлизаме  в обяснения повече, че става сложно Simple Smile

Последна редакция: ср, 26 май 2010, 16:22 от denis_d

# 160
До месец след като са направени поръчките кредита става Available. За сега ти е само Pending.

Благодаря за информацията  Hug Не е толкова важно,но все пак някой долар не е излишен  Mr. Green
Момичета,заслужава си и препарат за чинии(не е скъп,само е тежичък).Като гледам верото вкъщи и препарата за пране на дрехи- имат много много общи съставки и все химикали. Има още доста интересни неща в сайта, аз поне се доверявам,че това,което пише като състав е така.

Имате ли наблюдение върху този измиващ продукт(доста изгоден излиза):
http://www.iherb.com/Now-Foods-Natural-Lavender-Shower-Bath-Gel- … 473-ml/12206?at=0
И какви шампоани сте доволни?Аз ползвам на Веледа- бива го,но не зная доколко е "органичен"

Последна редакция: ср, 26 май 2010, 16:16 от *R*A*D*I*

# 161
  • София

а за Ревалид знам ,ч е няма нищо общо с Приорин,който ги е пил и двете неможе да ги сравни
Пила съм ги и двете / и шампоана Приорин съм ползвала/.
А ти сравни листовките, моля Simple Smile
Ривалида дори съдържа и други неща

# 162
Препоръчайте ми нещо при алергичен ринит /алергия към домашен прах/?

# 163
denis_d - за Л-карнитина оставаме на различни мнения. Може би разликата е в дозите?!?

Не виждам смисъл с три аминокиселини да стимулираме отделянето на сомататропин, който да стимулира отделянето на IGF-1, който да предизвика намаляването на мастната тъкан и увеличаването на мускулната...

Аз чакам да пристигне готовият IGF-1 и ще ви кажа резултата.

sugar_baby - ако беше попаднала случайно на темата за протеолитичните ензими, нямаше да питаш...

Накратко - от магазин "Лечител" купуваш Вody Flex Plus (финландска серрапептаза) и разтваряш една капсулка в сок  (не мляко!) и го даваш на детето да го пие (предполагам, че е за дете) или ако може да прави гаргара. Три пъти дневно.

Ти, в това време - четеш...

# 164
  • В сънния Люлин, прибулен...

Аз чакам да пристигне готовият IGF-1 и ще ви кажа резултата.

Наострих уши. Какво по-точно чакаш?

еdit: а-ха, видях  Grinning

Последна редакция: чт, 27 май 2010, 00:20 от veihaivei

Общи условия

Активация на акаунт