Отговори
# 465
  • София
Моите две поръчки от 26.05 дойдоха на митница и платих за тях 20% ДДС.
На кашончетата нямаше обичайната лепенка на Deutshe Post. И двете са под 1,3 кг.
Не знам как омайвате служителките при положение, че пратката идва от Щатите и си има обявена стойност.
Поръчката от 18 си дойде в пощенският клон, както и всички останали до сега.

# 466
ХА, ха, ха!  Поредна добра рационализация!

При последната ми поръчка от 03-06.10   16,40 ч. направих една промяна - промених си шипинг адреса от домашния на служебния. И точно след седмица ми се обадиха от деловодството да слезна, че имам колет! Няма бележки, няма пощи, няма митници.

Точно за седем дни! newsm74

# 467
Ами тогава и аз да си сменя адреса Laughing, че определено ще ми е по- удобно.

# 468
Ако фирмата е известна в пощата, определено. Помислете... newsm78

Докладвам:

Doctor's Best, Best Nattokinase, 2,000 FUs, 90 Veggie Caps (DRB-00125)

Free, iHerb.Com Weekly Pill Organizer (FRE-81514)

Earth Therapeutics, Emery Boards, Nail Filers, 15 Boards (EAT-07130)

Doctor's Best, Best Phosphatidyl Serine, 100 mg, 60 Softgels (DRB-00168)

Now Foods, Saw Palmetto Berries, 550 mg, 250 Capsules (NOW-04748)

Doctor's Best, Best Serrapeptase, 90 Veggie Caps (DRB-00149)

Doctor's Best, Best Hyaluronic Acid with Chondroitin Sulfate, 60 Capsules (DRB-00146)

Чакам две по-ранни пратки - на домашен адрес... bowuu

# 469
Днес получих поръчка направена на 2.06-в пощата.

# 470
  • София
Няма стандартно поведение на Пощите при доставка, независимо от адреса.
Пратките от началото на пазаруването ми в i-herb си ги получавам винаги на служебен адрес и в рамките на 10-13 дни, но никога за по-малко от 10 дни.
До сега ми ги носеха директно в офиса, защото са за поща, но както писах по-горе за последните две ми донесоха само бележка за получаване на митница. Ходих там да си ги получа и платих 20% ДДС и 7 лева (по 3.50  лв за всяка) такса на пощите за представяне пред митница. (какво представят не е ясно).
Разликата при моите пратки е в на стикера на кашончето, който указва къде да се върне пратката при проблем.
Стандартно  освен големият правоъгълен стикер с адреса на изпращач и получател и стойността на пратката  има стикер с указание и адрес на фирмата в Щатите. На всички предишни пратки имаше и втори малък стикер с  адрес в Германия, но на последните две няма такъв.
Смятам, че по това се ориентират къде да ги разпределят - на митница или на поща.

# 471
Да се включа и аз в  коментара за доставките.
Имам две поръчки от 29.05. Едната на стойност 78$, втората 32$. Поръчката с по-малката стойност я получих на 08.06. в пощата. Другата все още я няма. Най-неприятното е, че нещата не са за мен. Чувствам се много кофти пред хората. Embarassed
ПП. До сега винаги са идвали за 7 дни /с изключение на "вулканичната"/

# 472
geos - за германската лепенка е точно така. bowuu

Скоростта при мене се ускори от адреса: София - 1000 ...

novaVIVA - нищо фатално , нормално забавяне...

Да не би в края на май на германците да са им се свършили лепенките? Joy

# 473
  • София
Има ли някой запознат и употребявал  "Житните стъбла"?
Може ли да сподели мнение?
в i-herb има доста от тях
http://www.iherb.com/Search?kw=+Wheat+Gras&p=1&sr=0

сайт на индийски производители (има го и на руски)
http://www.girmeswheatgrass.com/russian/index.html

# 474
Да, Pink, ама понеже нали много говоря  Sick "на седмият ден получавам пратката", нали се сещаш сега как мигам на парцали пред приятелите  Outta Joint

# 475
  • София
нади_миши - три пъти дневно по едно на гладно (40 000 HUT) +едно разтворено в сок за жабуркане.
.....

Bobka - много лесно се боядисва с Е 100 - куркума... Ако се сетят... newsm78
Aaa,така си е чувала съм, че го правят и с бета каротин ....иначе идеята ти е добра   Laughing...дано не четат тези, които се занимават с такива работи .

# 476
Само да си кажа скромното мнение по повод киселото мляко ,и желатина.Внимавай с килограмите.Една кофичка си е доста калории .Дано да нямаш проблем с тях защото ....ще качиш .
И аз имам 1 въпрос има ли крем за лице в сайта за себореен дерматит?Аз не познавам из основи сайта но ви следя ,а не намерих.Затова си мисля че едва ли няма, просто аз не знам къде да търся
И пак да се включва Simple Smile  за кис. мляко - ползвайте кис. мляко Култура 0,1%
Много е хубаво и спокойно може да замести едно 2% Пършевица или Маркели - дори е по-хубаво от тях.
Повече от 8 мес. ползвам само него и покрай мен всички в моето семейство вече са му фен.
Не купуваме вече 2% Simple Smile

Една калория не е просто калория. Трябва да прочетете доста за хранителния режим,преди да си мислите,че калория от кисело мляко е същата като от въглехидрат  Peace

# 477
Видях, че днес е 10 юни - стават 4 години от както пия рибено масло (и стотина души покрай мене).

Изхвърлил съм олиото, ползваме зехтин.

Пържим с палмово масло - не се окислява при нагряване.

Да сигупно не му е мястото в сиренето, но да преди година и нещо сиренето ми изглеждаше фантастично в сравнение със сегашното.

А, и щях да забравя - има една доста вредна"растително - синтетична мазнина - маргарин. Избягвайте я.

Можеш ли да споделиш от къде си взимате палмово масло за готвене  Praynig

# 478
  • Пловдив
днес си получих първата поръчка, която пуснах вечерта на 1 юни (даже почти 2ри беше)

много съм доволна - бързо пристигнаха нещата и цените са много добри  Peace
имаше стикер от германските пощи и пратката ми пристигна в пощата  Party
дано и занапред да е така  Praynig

# 479
  • Хасково
Да ви питам нещо: Стойностите в таблиците към продуктите за една таблетка ли се отнасят или за препоръчителния  дневен прием?

Общи условия

Активация на акаунт