Отговори
# 480
нади_миши назад в темата някой със синузит беше похвалил този спрей за нос http://www.iherb.com/NutriBiotic-Nasal-Spray-with-GSE-1-fl-oz-29-5-ml/4219?at=0

di-di би трябвало да е за една доза, била тя от 2,3 или 6 таблетки.

Колкото за безплатната доставка над 60 $ - всеки път ми се налага да купувам неща, които не ми трябват само и само да стигна 60$.... и за какво... за една безплатна доставка  ooooh! Последния път се усетих и си платих 4$ доставка. Таксата е нищожна-  за сравнение: едни познати си накупиха добавки от друг сайт. Доставката им беше 50$

# 481
  • Пловдив
Пак да питам крем за себореен дерматит има ли в сайта?

# 482
  • София
Понеже се рових пофорумите търесйки информация за мъжкото оплешивяване и се натъкнах на много обсъждан продукт Super Zix II
Реших да видя от къде се купува и се оказа, че се продва така да се каже апокрифно, повечето хора си го купуваха от този сайт : http://www.advinfoprod.com/hair_loss_treatment_super_zix_2.htm
отзивите от този Зикс са на повечето места в нета са доста добри...та в този сайт е описано как може да си направим сами тази смес:
1 container that is at least 8 ounces and has a cap that won't leak when you shake it up. 2 empty minoxidil containers with eyedropper. (2 oz each)

1 220 mg zinc sulfate capsule. (Each 220mg zinc sulfate capsule actually only contains 50mg of elemental zinc) or zinc sulfate powder and measuring spoon. The measuring spoon that comes with the kit has a brass bowl on the end of a plastic stick. Use 1 1/2 bowls full.

3 50mg b-6 capsules.

3 1/2 oz. of distilled water. (Not spring water but distilled water). You can purchase at your local supermarket. It is very cheap.

1/2 oz of Ethyl Alcohol 70% available in any pharmacy.

A small amount of polysorbate 80. Do a search on Google for "Polysorbate 80". It will cost you about 10 bucks but it is a life time supply. I also have a supplier listed on the "places to purchase ingredients" page.

10 mls of liquid saw palametto (500mgs per ml) I bought the "Purtitan's pride" brand from the same outfit I bought the polysorbate 80.

Според мен всичките съставки ги има в ай-хърб та се чудя дали да не си ги купя и да се пробвам да го направя  newsm78
Понеже не съм запозната с химията и не ми е много ясно да ви питам това например :
http://www.iherb.com/Now-Foods-Zinc-50-mg-250-Tablets/883?at=0 дали е zinc sulfate
сега видях, че и polysorbate 80 го няма в самостоятелна форма на сайта

Последна редакция: пт, 11 юни 2010, 13:51 от Bobka

# 483
  • В сънния Люлин, прибулен...
Пинко, аз си купих фосфатидил серин, на който пише да се държи в хладилник! Мнение?

# 484
Някой в по назад в темата беше дал линк  за биоцитрин-бреййййй не мога да го намеря .Ще има ли желаещ да помогне?

# 485
# 486
  • Варна
Някой в по назад в темата беше дал линк  за биоцитрин-бреййййй не мога да го намеря .Ще има ли желаещ да помогне?
Моля http://www.iherb.com/Grapefruit.

# 487
  • София
Мили мами, моля ако някой пуска поръчка да ми поръча една коластра и витамини, че детето ми е все болно и вече незнам какво да му давам. Каквото трябва ще си платя. Може на лични или тук, ще следя.
Предварително Благодаря.

# 488
Сега видях, че доставката с DHL е станала 12$ Дали доставят до БГ до вкъщи?

# 489
*R*A*D*I* - има го в Била и Хит. При зехтините. Жълти туби на Олинеза. В манджа не стои добре - залоява се. Има много дискретен приятен аромат. В Хит има и палмстеарин за приготвяне на сладки. Не сме го пробвали, но ще е сто пъти по-добре от маргарин.

Bobka - всичко се върти около minoxidil - лекарство против кръвно, което бурно стимулра разтежа на косата. Скъпо. Мажеш се - расте, спираш - окапва! Потърси информация за него.

geryger - обади ми се на лични. Днес!

Ninia - САКЪН! НЕДЕЙ! С DHL отиваш на аерогарата, там правилата са други - декларация, ЕОРИ, висене, масраф, пишман ставаш.

# 490
  • София
Някой беше получавал с DHL, заради по-голямо тегло - моля, пак да даде информация.
Аз мисля, че с DHL пратките нямат шанс да минат без митница и  задължителното ДДС.

# 491
Аха, аз мислих, че DHL ти идват на крак  Crazy

# 492
pink нещо да кажеш за transfer factor и за органичния германий - 132. Предварително благодаря.

# 493
Ninia - идват, ама до 30 лв. Иначе ти носят цесията. На крак. Mr. Green Mr. Green

NIKRAN - За органичен германий №132 дискутирахме преди седмица. Бегло.  А с този transfer factor не съм се сблъсквал.

# 494
Бегло беше, та затова аз пак попитах ако ти или някой друг имате по-подробна информация. За трансфер фактора четох в интернет, но ми е интересно мнението на някой, който го е ползвал.

Общи условия

Активация на акаунт