Отговори
# 675
Не мога да намеря линка към руския сайт с рецептата с папаин против косми  Rolling Eyes Хелп, Пантера ти четеше по едно време ... имаш ли спомен за точния адрес?

# 676
Спомен имам, ама адреса го нямам... Търси преди ~2 седмици...

Хайде, нали съм добра душа...

http://www.forum.littleone.ru/showthread.php?t=1019505

Моите коментари - от стр 21.

Последна редакция: пн, 21 юни 2010, 13:33 от PinkPanther

# 677
Офф намерих го. Ако някой се интересува също - http://www.forum.littleone.ru/showthread.php?t=1019505

ПП. Мерси все пак Simple Smile  Това "загуститель (КАМЕДЬ)" е глицерин така ли?

# 678
Здравейте!
Коментар за комарите. Аз пих един месец ензими. Не съм хапана от комари /само накацвана  Mr. Green/
Зададох въпросът и на един господин, пиещ от около месец ензими, хапан е 1-2 пъти./май ще е женска солидарност  Joy ... това с хапането/
В страни от темата - поръчката от 29.05. все още я няма  #Cussing out 
Бях поръчала пълен комплект ензими за два месеца.  #Cussing out
Правих проверка и в митницата за всеки случай, няма и няма.
Късно вечерта ще направя нова /след като внеса паричките  Mr. Green/
Коментар за ефекта от ензимите  на господина, цитиран по горе.
Чувства се по-енергичен и без бодежи в сърдечната област.
Каква агитка беше докато го накарах book, а сега - Къде са ми хапчетата?  Laughing

# 679
  • Петрич
Bobka  smile3508 на космите.
a.violeta за кое водорасло става въпрос, линк?
http://www.iherb.com/Herb-Pharm-Bladderwrack-1-fl-oz-29-6-ml/9890?at=0
това е линка .надявам се да се отвори

# 680
  • В сънния Люлин, прибулен...
Искам да ви похваля тази шоколадова маска http://www.iherb.com/Ecco-Bella-Dark-Chocolate-Mask-4-fl-oz-125-ml/16259?at=0 Подмлади ми кожата на лицето с години!
Не съм получила сега поръчка, тази маска ме чакаше да я пробвам и повече няма да я пренебрегвам.
С много плътна текстура е, пише creamy, ама е по-плътна, почти твърда.

# 681
Камедь е ксантанова гума, аз ви предлагам глицерин.

За комарите: по принцип когато ме ухапе комар, се образва зачервено, подуто петно, колкото 20 ст.

През зимата, сваляйки багаж в мазето, разбрах, че съм попаднал на голямо ято бълхи! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Разбира се, веднага напръсках с "Регент" (друга моя тема - за хлебарките).

При нормални условия щях да стана целия на червени петна, силно сърбящи и стигащи до кръв от чесане.

Да, ама не! Едва забележима точица и никакъв сърбеж. След два дни изчезнаха и точиците.

Всъщност пиех ензими.

Сега, дали съм хапан от комар - не знам. Не съм усетил. Дали ще усетя - не знам.

Това е за сведение на всички, които не вярват, че ензимите подтискат алергичните реакции...

Ако някой има впечатление - да каже.

novaVIVA - това не е ли поръчката, дето не беше за тебе? Неприятно...Все пак, надяваме се, че ще дойде. На кики се забави месец и половина - от преди вулкана.

Поръчките от края на май попаднаха частично на митницата.

Последна редакция: пн, 21 юни 2010, 14:26 от PinkPanther

# 682
veihaivei - за каква кожа е тази маска? Дай повече впечатления.

# 683
  • София
за комарите:
Пих до преди няколко дни ензими (пълният набор на Пантерата за 30 дни).
Не забелязвам никаква разлика с ухапване от предишни години. Не са ме хапали покрай река, Дунав или  Марица, а в града и на село.
Реакцията на ухапването е различна, понякога е по-силна, друг път по-слаба, явно зависи от самият комар.

Да попитам: Освен моите пратки имаше ли и други на митница през май?

кодове за 5$ отстъпка при първа поръчка в i-herb
 JUR195

VET593

YUR492

# 684
  • Düsseldorf
Един малко глупав въпрос, но кога ви изпращат код, с който вие да агитирате нови клиенти и сами да печелите от това?
Аз поръчах и получих първо потвърждение, после уведомление, че пратката е изпратена, а код не виждам... Или не знам къде да гледам?  newsm78

# 685
Един малко глупав въпрос, но кога ви изпращат код, с който вие да агитирате нови клиенти и сами да печелите от това?
Аз поръчах и получих първо потвърждение, после уведомление, че пратката е изпратена, а код не виждам... Или не знам къде да гледам?  newsm78
И аз така и не  успях да го видя този код Grinning

# 686
  • София
Не мога да намеря темата за вит. Д  newsm78

# 687
  • Пловдив
Аз код получих  но не знам дали мога да го ползвам при друга моя поръчка.За ензимите попрочетох,ама колкото повече чета толкова повече въпроси си ми идват на акъла.Както и да е това малката щерка е на 2 и склонна към алергии.Кои ще ми препоръчате и по каква схема да ги пие.Благодаря предварително на Пинка защото  знам че той ще се намеси Laughing

# 688
Влезте си в айхерба в  My Account, от там в iHerb Rewards и би трябвало да го видите.

renydent ако плащаш със същата карта няма да може да си ползваш кода.

# 689
  • София
Пуснах отделна тема за обезкосмяването в "Красива мама"

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=505847.new#new

Който иска да се включи там... да не оспамим хубавата тема  Wink

Общи условия

Активация на акаунт