Отговори
# 690
  • В сънния Люлин, прибулен...
veihaivei - за каква кожа е тази маска? Дай повече впечатления.
Аз не видях да е предназначена за определен вид кожа. Обаче аз съм с комбинирана и много (ама много) чувствителна.
А и "повече" впечатления ми беше трудно да добия, ползвах я в 1 след полунощ и бях ужасно гладна. По принцип, нанася се (трудно) и се оставя 10-20 минути да изсъхне, после се изплаква. Щях да ти предложа да видиш отзивите в сайта на американците, ама то само един човек се е разписал.
Мирише вкусно, идваше ми да си протегна езика и да си оближа физиономията.
След като се изплакнах, кожата ми беше видимо освежена, изгладена, омекотена

Забравих да кажа - откак пия Ацетил-Л-карнитин и фосфатидил серин съм се преродила. Преди това карах на DMAE с лецитин и В5, но първата комбинация е по-приятна като ефект за мен.

# 691
  • Пловдив
На колко акаунта може да се плаща с 1 карта ?И на 1 акаунт с колко карти,защота по другите сайтове има ограничения.В такъв случай мога ли да ползвам например винаги кода на Вейхайвей,след като предния път съм ползвала нейния или всеки път трябва да е различен

# 692
http://www.iherb.com/21st-Century-Health-Care-Colostrum-500-mg-1 … apsules/9621?at=0
Нали тази коластра беше еФтинка и хубава?

# 693

Да тази е. Предполага се, че новозеландките крави са по по!

# 694
На колко акаунта може да се плаща с 1 карта ?И на 1 акаунт с колко карти,защота по другите сайтове има ограничения.В такъв случай мога ли да ползвам например винаги кода на Вейхайвей,след като предния път съм ползвала нейния или всеки път трябва да е различен

Аз съм пробвала и моят опит показва,че една карта = един акаунт. Автоматично ти засича,че не си нов потребител.
А ти,ще си ползваш твоя код(или и-мейл),с който си направила вече една поръчка  Grinning Така ще ти дойде някой долар(4 % като начало) в първия акаунт.
Аз да се отчета с нетолкова успешни артикули:
http://www.iherb.com/Aubrey-Organics-Earth-Aware-All-Purpose-Hou … 946-ml/12141?at=0
Не става много за съдове,защото нито прави пияна,нито измива мазнини добре.

http://www.iherb.com/Garden-of-Life-Oceans-Kids-DHA-Chewables-Be … ftgels/16304?at=0
Капсули с мазна и неприятна течност. Няма да стават за "бонбонки",както ги дават,а за деца ще се разтварят в сок или храна.Надявам се,че като пише,че са с приятен "чери" вкус ще е така,но уви...

# 695
emy_emy - тук:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=431279.0

renydent - за толкова малко дете, само серрапептаза, веднъж на ден, на гладно, разтворена в сок. Детето не може да пие капсули и голяма част ще бъде деактивирана, но пак е от полза.

Lukasa - пусни и там един линк насам.

veihaivei - DMAE ще ти помогне при четенето.

renydent - в петък ви писах:

Една карта - един акаунт.

Един билинг адрес (+ N карти) - един акаунт.

За втори пълен акаунт ви трябва нова карта и различен билинг адрес.

Iliana__  - да, хубаво, че се е появила. Виж и мострата на бомбонки във Free.

# 696
  • В сънния Люлин, прибулен...
veihaivei - DMAE ще ти помогне при четенето

Ми купи си - да ти помогне на теб  Laughing Не си обърнал внимание какво съм написала - аз го пих и съм по-доволна от Ацетил-Л-Карнитина.
Освен това нямам предразсъдъци и към пирацетама  Wink

# 697
Искам да ви обърна внимание върху коластрата по принцип: Тъй като съдържа растежен хормон HGH, действа подмладяващо. А понеже е предназначена за бебета - няма да се стряскате...

Но:
HGH не се усвоява през стомаха и затова избирате бомбонки за смучене на Simbiotics - резорбира се през лигавицата на устата.

Опитайте мострите във Free.

# 698
veihaivei - този постинг определено не го розбрах... newsm78

# 699
Искам да ви обърна внимание върху коластрата по принцип: Тъй като съдържа растежен хормон HGH, действа подмладяващо. А понеже е предназначена за бебета - няма да се стряскате...

Но:
HGH не се усвоява през стомаха и затова избирате бомбонки за смучене на Simbiotics - резорбира се през лигавицата на устата.

Опитайте мострите във Free.
Сега като за съвсем неразбиращи да я поръчвам ли за детето и как да му я давам ?

# 700
Iliana__ -  до сега правих поръчка..

1.Метаболизмът при децата и по-розличен. Написаното по-горе важи за възрастните.

2. Важни за детето са имуноглобулините, които му осигуряват по-висок имунитет. Те се резорбират добре.

3.Всяко здраво дете има растежен хормон даже в излишък. Проблемът е при възрастните.

Вземи тази коластра и сипвай съдържанието на капсулата в храната.

По една капсула два пъти дневно.

Вземи и от мостричките във Free.

И извинавайте, не очаквах, че ще предизвикам объъркване... newsm78

Последна редакция: пн, 21 юни 2010, 17:56 от PinkPanther

# 701
Щях да забравя:

Мандалото на намалението пада утре сутринта, в 10.00 часа.

Имате още малко време...

Искрено Ваш :   HEF911

# 702
Pink, крайно неприятно с тази поръчка.  Тази вечер ще поръчам нови  ензими. Да се надявам, че е "заблудената" ще дойде  newsm78 и  ще ги ползвам аз.

код VES346

# 703
novaVIVA ти опита ли да се свържеш с айхербците, за да им кажеш за проблема ти?

# 704
  • Пловдив
Пинко ме забрави тази вечер ,ама и аз му взех тока с въпроси Embarassedзатова пак питам за серрапетазата.Коя от всичките да взема за 2 год дете?

Общи условия

Активация на акаунт