Отговори
# 705
  • София
Искам да ви обърна внимание върху коластрата по принцип: Тъй като съдържа растежен хормон HGH, действа подмладяващо. А понеже е предназначена за бебета - няма да се стряскате...

Но:
HGH не се усвоява през стомаха и затова избирате бомбонки за смучене на Simbiotics - резорбира се през лигавицата на устата.

Опитайте мострите във Free.
Пинко, много добро откритие си направил с тези  Simbiotics...бях взела и от тези за детето, но сега смятам аз да си ги дъвча ...вече ги опитах и много ми харесаха на вкус....дозата  2 на ден достатъчна ли е за възрастни или може и по повече?  newsm78 Толкова ми харесаха, че ми се искаше още да изям  eat
В една от предишните ми поръчки съм  взела по погрешка това: http://www.iherb.com/Now-Foods-Immune-Advantage-450-mg-90-Capsules/1162?at=0 Сега се чудя какво да го правя ...май ще го ползвам зимата

Последна редакция: пн, 21 юни 2010, 21:16 от Bobka

# 706
Ninia писах им писмо, но няма отговор.
С моят мн.слаб английски успях да разбера, че не поемат отговорност за доставки с авио поща - "Refunds are not available if you choose International Airmail shipping methods and your order is lost." Правилно ли съм разбрала  newsm78

Между другото пазарували ли сте с карта V pay на Уни Кредит?  Скоро си извадих и не съм я пробвала още.

# 707
Днес ми престигна Кю 10 и препарата за почистване като го пробвам ще пиша как е .
За Кю 10 след колко време се очаква да усетя ефект т.е. прилив на енергия?

# 708
  • Пловдив
Ninia писах им писмо, но няма отговор.
С моят мн.слаб английски успях да разбера, че не поемат отговорност за доставки с авио поща - "Refunds are not available if you choose International Airmail shipping methods and your order is lost." Правилно ли съм разбрала  newsm78

Между другото пазарували ли сте с карта V pay на Уни Кредит?  Скоро си извадих и не съм я пробвала още.

То това го пише срещу опцията авио поща
Днес ми престигна Кю 10 и препарата за почистване като го пробвам ще пиша как е .
Прилив на енергия едва ли ,но би трябвало да го усетиш по кожата си

# 709

Ако организма ти е имал недостиг - почти веднага, ако не - до 2 седмици.

# 710
Благодаря!
Понеже съм се заредила с НА хапчетата/които Денис препоръча/ се чудя да ги пия ли заедно или да ги спра?

# 711
  • София
Сега пуснах поръчка с http://www.iherb.com/NutriBiotic-Original-Non-Soap-Skin-Cleanser … -473-ml/4216?at=0 това е течен сапун с цитросепт.
Този сапун http://www.iherb.com/One-with-Nature-Coconut-Milk-Soap-Bar-7-oz-200-g/5785?at=0, като дойде ще дам отзиви...
Кю10 http://www.iherb.com/Natural-Factors-Coenzyme-Q10-100-mg-120-Softgels/12955?at=0, отразява ми се супер добре на кожата на лицето, бръчките ми около очите се скриха.
Този серум http://www.iherb.com/Source-Naturals-Skin-Eternal-Hyaluronic-Ser … 1-fl-oz/1318?at=0, да видя как ще ми подейства. Даже за него ми даде отстъпка 15%

# 712
  • София
И моята коластра присигна днес - дъвчащите бонбонки с вкус череша - страхотни са и най-важното удобрени от щурчето ми! Simple Smile

Моят код е VAS673.

# 713
  • Пловдив
Момичета не пускам поръчка само заради серрапептазата.Кажете за 2 годишно хлапе коя е подходяща.И Пинко го няма да пише....
Моят код е DAY517

# 714
  • София
Renydent, ето тази сераптетаза препоръчва Пинк, дано правилно съм запомнила, з-то ще я поръчвам и аз за дъщеря ми - 2.5г.

http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Best-Serrapeptase-90-Veggie-Caps/4467?at=0

# 715
Момичета не пускам поръчка само заради серрапептазата.Кажете за 2 годишно хлапе коя е подходяща.И Пинко го няма да пише....
Моят код е DAY517

Пинко ще се появи утре. Ако държиш сега да направиш поръчката, ще се опитам да ти помогна... Предполагам, че серрапептазата ти трябва, за да се справиш с болки в гърлото? Виж Бодифлекса от лечител като мерни единици дали отговаря на Doctor's Best, Best Serrapeptase. Мисля че това беше заместителя.

# 716
  • Пловдив
Ами не точно за болки в гърлото.Идеята ми беше за ензими но се оказа че детето е малко- на 2 год и Пинко ми препоръча серрапептазата,но даколкото аз четох тя е при проблем-бактериални инфекции,а ензимите могат да се пият профилактично.Така че съвсем не съм наясно

# 717
Аз не разбрах за какво ти е серрапептазата профилактично? Ензими се пият при проблем. Ако искаш да вземеш нещо за детето, за имунитета, има витамини, коластра, рибено масло....

# 718
Ами не точно за болки в гърлото.Идеята ми беше за ензими но се оказа че детето е малко- на 2 год и Пинко ми препоръча серрапептазата,но даколкото аз четох тя е при проблем-бактериални инфекции,а ензимите могат да се пият профилактично.Така че съвсем не съм наясно

виждам,че си като мен - профилактика. ти поръча ли на малкия/малката Омега -масни киселини? Четох,а и се знае,че до 6-год.възраст е най-важно да се приемат,за да се развие мозъка(който е изцяло от масни киселини). Освен,ако в коластрата не се съдържат тези мазнини  Thinking  Peace

# 719
  • Пловдив
Д а пием рибено масло,коластрата я поръчах,но ми се ще да включа още нещо.По принцип не съм фен да се пие каквото и да било но ми писна да сме болни.Иначе като чета тук кой какво пие-не знам тия хора дали изобщо се хранят -те се пият по 4-5 добавки.Особено Lкарнитин....не знам но ми се вижда странно.
До сега съм пила веднъж Q10  и това е.Аз съм на 40 и имам 2 деца на 20 и на 2 години и смятам че за годините си изглеждам перфектно-тренирам и внимавам какво ям.Защо е всичко това за пиене.Ако човек си балансира храненето...мисля че нещата ще се на място
По назад в темите четох че много от мамите пият L карнитин но нямали време за тренировки...Доста съм навътре специално в тази област и смея да твърдя че той има перфектно действие но....при мъжете.По тази логика да пием или да се боцкаме с тестостерон за да не пълнеем,самодето ще имаме мустаци Laughing.

Последна редакция: пн, 21 юни 2010, 23:39 от renydent

Общи условия

Активация на акаунт