Отговори
# 525
По повод коментара няколко страници по напред за шампоан на Авалон- и натуралната и органична козметика си имат класове на качество.Не е важен само съставът, но и пропорциите и начина на обработка на суровините.Дадена марка може да има приемлив състав, но да се обработват термично активните съставки и да им се губят качествата.Около мен доста хора останаха недоволни от Обри органикс-нисък клас, от шампоаните пърхут, аз от кремове съм неодовлна и т.н.
И тук си важи правилото, че евтиното излиза скъпо.
Но който е по непретенциозен, нека си ползва.

Със сигурност е така ,но ние сме много далеч от полезния начин на живот. Поне като начало пак е нещо,отколкото парабен-съдържащи продукти и подобни. Всичко в аптеките е тъпкано със синтетика и вредни консерванти и парфюми.
Ти кои марки би препоръчала като добри и от къде могат да се поръчат?   Simple Smile

# 526
  • Пловдив
Ради,киноа има и в нашите магазини.Хубава е ,чист продукт е.Но всичко зависи от това как го приготвиш.Аз личноправя за десерт киноа с праскови ,но не го ям.Все пак е въглехидрат с който ми се налага да се ограничавам.Вкуса е различен от ориза,но както и той може да се приготви и като сладко и като солено
Пастата за зъби която си поръчала,ако мога да направя коментар-Не смятам че може да се ползва при деца -а така пише.Втората ми забележка е избелваща ,а намерих само сода в състава-винаги има и още нещо ако е избелваща.Не бих я ползвала лично аз,но моето е професионално изкривяване.Все пак за 3 мин в устата не вярвам чак толкова да навреди Laughing

Последна редакция: сб, 12 юни 2010, 23:26 от renydent

# 527
  • София
Ето още един продукт срещу косопад и побеляване на косата:

http://www.iherb.com/Now-Foods-Fo-Ti-Ho-Shou-Wu-560-mg-100-Capsules/1107?at=0

# 528
Днес изпробвах шампоана Avalon organiс-не е лош , и косата се измива много добре (дори скърца)не е лошо явно да се използва в комбинация с балсам.При мен е проблем и няма сресване след това.Ако не са тези кристали ще съм като гнездо в главата след баня.

# 529
  • София
Пинко, първо благодаря ти, че ме насочи към темата за ензимите - всичко изчетох  Hug

Сега по същество. От около 5 години имам синузит, от който започнаха да ми никнат полипи като гъбки. Последната ми операция беше декември месец и в момента се чувствам много добре, само че аз се опасявам да не започнат пак да никнат тези полипи и затова съм твърдо решена да взема мерки по въпроса. До скоро докторите казваха, че синузита се дължи на алергия,  но никой не може да ми каже от какво съм алергична, а и тестовете не показват нищо. И е факт - в момента половината хора в офиса ходят подути и с течащи очи и носове, а на мен нищо ми няма. Единствено след последната операция, докторът каза, че е открил гъби в синусите, но не може да твърди дали те са първопричина или следствие на моето състояние.

Сега съвсем по същество. Сложила съм в кошницата серапептаза на Doctor's best, моля те, кажи ми дали трябва още нещо да взимам за моето състояние?

И последно: 3 х 1 на гладно, правилно ли съм разбрала?

Много ти благодаря предварително Simple Smile

# 530
  • София

Това беше нашумяло преди 3-4 години Simple Smile, Полигонум мултифлорум или Фо-ти  корена Simple Smile
Има невероятни корени  Joy

Но трябва и да се внимава с него - може да създаде проблем с черния дроб.

Вече 5мин се смея като луда, спомняйки си за това растение  Crazy и корените му

Цък  на корена

и пак

# 531
  • Пловдив
Бихте ли споделили какво сте купували от iherb за децата - витамини и рибено масло - на капсули. Моето е на 6 години, много слабичък. Аз си харесах това: http://www.iherb.com/Carlson-Labs-For-Kids-Chewable-DHA-Bursting … t-Gels/13109?at=0, но още се чудя.

# 532
Някой има ли идея какви ще са таксите за доставка от другия месец.Ясно че безплатна няма да има.
Но все пак, каква ще е за под 60 долара, каква за  60-80 длара и кава ако е над?

# 533
  • В сънния Люлин, прибулен...
Запазва се евтината доставка от 4 долара при поръчки под/над 60 долара, ако отговаря на условието за теглото  Peace

Пуснах 2 поръчки, шипнати са вече. По-късно ще пусна линковете.

# 534
  • Пловдив

Това беше нашумяло преди 3-4 години Simple Smile, Полигонум мултифлорум или Фо-ти  корена Simple Smile
Има невероятни корени  Joy

Но трябва и да се внимава с него - може да създаде проблем с черния дроб.

Вече 5мин се смея като луда, спомняйки си за това растение  Crazy и корените му

Цък  на корена

и пак

hahaha  hahaha  Joy  Joy

# 535
  • София
Аз съм поръчвала това рибено масло http://www.iherb.com/Carlson-Labs-For-Kids-The-Very-Finest-Fish- … -200-ml/8768?at=0 за баткото. Има по-силна миризма, от тази на българското "Омега 3" на "Ескимо", но той го пие разтворено в портокалов сок и добавен детски цитросепт.

# 536
  • В сънния Люлин, прибулен...

hahaha  hahaha  Joy  Joy
[/quote]

И аз това си мислех, този корен има доста повече действия от това върху косата... Joy

# 537
  • София

И аз това си мислех, този корен има доста повече действия от това върху косата... Joy
Да де, той с това е известен - черна коса и сексуална мощ.
Китаеца дето го е ползвал е живял 250 год.  /такава е легендата Simple Smile/

# 538
dora7511 - едно от големите предимства на сайте е, че можеш да прочетеш в продукта какво се съдържа. Поне има голям избор. Освен това - продуктите от един и същи клас са в пъти по-евтини.

denis_d - 66 долара за машинка за кисело мляко? Става и с електрическа възглавничка.(за 5-6 лв).

renydent - избелващият агент в пастата е папаин - още преди 6 месеца открихме случайно, че чисти кафявите налепи отвътре на предните зъби (за тебе - инцезиви). Много хора са доволни от препарата.

Иначе, избелващите препарати, активирани със светлина съдържат карбамиден прекис - нещо като стабилизиран перхидрол.

Moharet   - това си е за в темата, ама...

Като начало - пробвай със серрапептаза. После може да направиш един курс със целия списък. Но почни със серрапептаза - 3 х 1 на гладно + едно, разтворено във сок за гаргара.(40 000 HUT)

А, препоръчвам да си вземеш и един папаин за смучене - ще останеш доволна.

Ало, какво стана с епилацията, нищо не казвате...

# 539
За корена ... ще се въздържа. Какво ще стане, ако поканената дама не дойде... #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт