Отговори
# 660
...други думи не е за смучене.  Просто не съм го догледала , но пък ще стане за онази рецепта с папаин и вит. Ц  Mr. Green. Другия път ще поръчам от някой модел за смучене.

На Now foods е за смучене.
Бобка ние ако искаш да си вземем от капсулите папаин http://www.iherb.com/Royal-Tropics-The-Original-Green-Papaya-Dig … psules/16492?at=0, че онзи в насипната форма от много време го няма  Thinking Гледам че мг. са малко по малко, но това не е проблем

код за 5 долара отстъпка NEV687      

# 661
В петък пуснах моята поръчка и какво сам се объркала  не знам но съм избрала DHL да ми достави пратката за 15 $, цели 15  да не си поръчам още нещо ами....уф стопена съм!!! ГЛЕДАЙТЕ ХУБАВО ПРЕДИ ДА СИ ПУСКАТЕ ПОРЪЧКИТЕ

# 662
Има ли някой от Русе които прави общи поръчки, или иска да се включи пък аз да я направя - няма значение, защото искам само 1-2 неща? Ако има нека се разберем на ЛС

# 663
  • София
...други думи не е за смучене.  Просто не съм го догледала , но пък ще стане за онази рецепта с папаин и вит. Ц  Mr. Green. Другия път ще поръчам от някой модел за смучене.

На Now foods е за смучене.
Бобка ние ако искаш да си вземем от капсулите папаин http://www.iherb.com/Royal-Tropics-The-Original-Green-Papaya-Dig … psules/16492?at=0, че онзи в насипната форма от много време го няма  Thinking Гледам че мг. са малко по малко, но това не е проблем

код за 5 долара отстъпка NEV687      

Ninia, ПОРЪЧАХ капсулите преди 3 дена  Simple Smile ще се обадя като ги получа ...

# 664
  • София
Има ли някой от Русе които прави общи поръчки, или иска да се включи пък аз да я направя - няма значение, защото искам само 1-2 неща? Ако има нека се разберем на ЛС
Не е изгодно да се пускат общи поръчки.
Много бързо се достига исканото тегло. Това напр. за мен е голям проблем.Simple Smile
Пусни си я сама, ще платиш 4$ доставка, ако поръчката ти е по-малко от 60$, но пък имаш мостри - сега са поне 10-на и то добри.
Не е толкова страшно, ще помагаме  Simple Smile -  и занапред няма да си зависима от никой

ПП. Заради това тегло до сега съм пускала поне 3-4 поръчки под 60$ и пак ми излиза изгодно и освен това шанса да не отидат на митница е по-голям Simple Smile

Последна редакция: пн, 21 юни 2010, 06:50 от denis_d

# 665
  • София
В петък пуснах моята поръчка и какво сам се объркала  не знам но съм избрала DHL да ми достави пратката за 15 $, цели 15  да не си поръчам още нещо ами....уф стопена съм!!! ГЛЕДАЙТЕ ХУБАВО ПРЕДИ ДА СИ ПУСКАТЕ ПОРЪЧКИТЕ
Най-вероятно си надвишила теглото 3 pounds (1360 grams)
Провери го в ордера и занапред внимавай.

# 666
  • Петрич
Здравейте.Искам ва благодаря на всички които пишете  и ми помогнахте да си направя поръчка.Вчера -неделя я направих и вечерта вече е обработена и пратена.Съответно са ми изпратили код който публикувам -VES706.И да помоля някой с повече опит за едно мехуресто водорасло-намерих го в сайта но бих искала да знам дали някой го е ползвал и съответно някакви отзиви.Благодаря.  bouquet

# 667
Bobka  smile3508 на космите.
a.violeta за кое водорасло става въпрос, линк?

# 668
ANNAFACE кутията ти е пълна .Пиши ми какво тегло свободно ти остава да видя дали ще мога да се вместя.

# 669
didd - без да замествам нуждата от консултация със специалист и откриване на първопричината, бих препоръчал следното:

1.Мазане на косата с прогестеронов крем половин час преди миене.

2.Използване на шампоана с биотин, пантотенова к-на и Saw Palmetto, който сме обсъждали многократно.

3.Приемане на големи дози биотин (5 мг)и пантотенова к-на (500 мг).

При консултациите да се наблегне на нивата на прогестерона!!!

renydent - аз нищо не продавам и не доставям. Вярно че имам един стар хладилник в мазето...(в общото)... Mr. Green

mamaq - пишеш Probiotic и си избираш от всичките, като гледаш капсулите да са enteric coated. Виж и в мострите. Пий ги на гладно.

# 670
Някой поръчвал ли си е от сайта нешо за болки в кръста?

# 671
mamaq е права за киселината. Ние сме свикнали да преодоляваме стомаха с количество.

LeoVita - както съм казал, и за 8 месечно, и за 8 годишно дете  - една серрапептаза в чаша хладък сок. Да се жабурка + гаргара и го изпива. Вечерта - пак. Ако до утре вечер не се оправи - спираш. Вирус. Тук не помага...

Ninia - към папаина прибавете и глицерин. Сипвате в един флакон от рол-он дезодорант за удобство.

bojkaaa - тук всички общо взето знаят и внмават. Ти стискай палци пратката ти да не отиде на аерогарата... Там режат главата от кръста...  #Cussing out

Поздрави на всички от HEF911

# 672
Ninia - към папаина прибавете и глицерин. Сипвате в един флакон от рол-он дезодорант за удобство.

Глицерин в смисъл да "запечата" нещата или? Защото ако е заради това, да не запечата преди папаина да я навлязъл?  newsm78

# 673
  • Пловдив
Пинко,не се засягай-казах го като комплимент.Но сигурно не си ме разбал.Харесвам това качество у хората ,ама на мен не ми се отдава  Cry

# 674
Ninia - за консистенция и за да остане течно. (изсъхне ли, не действа!)

renydent - хич, даже се не засягам, ама за търговия, не ставам!

В рекламата, може би... newsm78

Един важен въпрос: има ли хора, пиещи редовно ензими, хапани от комари? Особено актуално около Дунава. И покрай Марица...

(разяснение - след малко)

Общи условия

Активация на акаунт