Отговори
# 720
Мисля,че сме прекалено изплашени какво става с хората около нас. Говоря поне за себе си. За външния вид предполагам е въпрос на ген. Ако имахме възможност и гаранция да се храним с качествена храна, почти нищо от добавките нямаше да ни трябва Simple Smile
Ти си знаеш защо ще даваш на детенце толкова добавки. Последно- коя коластра взе, все я губя от поглед?  Rolling Eyes

# 721
  • Тука, под липите стари...
Искам да ви обърна внимание върху коластрата по принцип: Тъй като съдържа растежен хормон HGH, действа подмладяващо. А понеже е предназначена за бебета - няма да се стряскате...

Но:
HGH не се усвоява през стомаха и затова избирате бомбонки за смучене на Simbiotics - резорбира се през лигавицата на устата.

Опитайте мострите във Free.
Пинко, малко се оплетох по въпроса за коластрата. Аз купувам коластра на прах, точно заради малкото дете, слагам е в храната. Според теб така не се ли усвоява? Или това, което пишеш се отнася само за възрастните?

# 722
  • Пловдив
Ради казаха че канадската е най добра но я нямаше ,а сега е налична.Аз взех тазиhttp://www.iherb.com/Symbiotics-Colostrum-Plus-Wild-Cherry-120-Chewable-Tablets/4880?at=0
Искам да дам нещо защото е на ясла а там все са болни-ясна е работата.Иначе рибеното масло само давам за сега но половин доза защото в къщи от 7 дни в седмицата поне 4 се вечеря риба.
Колкото до гена -много е важен ,но ако не живееш правилно язък за гена.За мен основно в движението е истината.И едно правило за храненето.Ядеш онова което можеш да откъснеш ,да хванеш и да убиеш.Друг е момента с колко хормона е натъпкано пилето което купуваме,но не можем да се предпазим от всичко за съжаление

# 723
renydent ако все още се чудиш какво да вземеш за детето- има екстракти от билки като напр. ехинацея, котешки нoкът, които повишават имунитета.
http://www.iherb.com/Gaia-Herbs-Echinacea-for-Children-Alcohol-F … -30-ml/11602?at=0
http://www.iherb.com/Nature-s-Answer-Cat-s-Claw-Inner-Bark-Alcoh … z-60-ml/8005?at=0
Това за гърло е много добро! Тествах го и върху мен на два пъти- пресича веднага http://www.iherb.com/Herbs-for-Kids-Super-Kids-Throat-Spray-1-fl … -30-ml/22662?at=0

# 724
Боже, голяма каша се е забъркала...

Затова почвам императивно:

Коластра (за деца) - бомбонки на Symmbiotics с различен вкус - вижте на страницата Colоstrum при айХерб. За 14.30 долара.

или
новозеландската за 8 долара, на капсули (пак там), сипват се в храната. (или се гълтат - който може)

Серрапептаза - от д-рс Бест:

http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Best-Serrapeptase-90-Veggie-Caps/4467?at=0

Който му трябва - да поръчва, разясненията по-късно. За да не ви объркам като вчера.

Тези продукти не са с намаление, нищо не сте загубили.

# 725
  • Пловдив
Ами така  еПинко като те няма Joyя забъркахме,ама не се притеснявай може и по голяма да забъркаме.
Ниниа,пихме цяла зима ехинацея.Идем ли на ясла -болни сме.В къщи ли сме и без да пием нищо здрави сме.Но това последното ми хареса и ще го взема а и докато пиша Пинко ми е пуснал линк за серрапептазата Heart Eyes

# 726
Вчера  нашите пощи отбелязаха рекорд - моя поръчка от миналия вторник пристигна за 6 дена в пощата и си я взех.

Сега отворих бурканчето с бомбонки коластра на Symbiotics с вкус на череши и ги опитах - много приятен вкус, смучат се (въпреки че пише chewables - дъвчащи), големи са за гълтане.

Препоръчвам ги.

Сега едно по едно:

novaVIVA - 99 % от проблемите са в нашите пощи. Но до сега никой не е казал, че нещо се е загубило. Има забавяния, но в крайна сметка идват.

renydent - съжалявам, тази сутрин видях, че си писала.

По принцип аз съм в интернет само в работно време. В къщи интернет нямам, защото ще бръмна.

Bobka - стават и за детето, и за тебе. За теб - до 4 дневно, но 2 стигат.

На детето - 2 дневно.

Ако се разболее - до шест.

# 727
Iliana__ - коензимът - със храната + щипка черен пипер. За предпочитане - сутрин.

При изтощен организъм, ефект - веднага. Подбери си индивидуална доза (аз пия 400 мг, но това не е тавана)

Можеш да ги комбинираш с всякакви хапчета, ако искаш.

Ninia - не гледай активността на серрапептазата, защото като се отвори капсулата, сметките не излизат.
Нормата е една капсула в сок, два пъти дневно. Вземайте от д-рс Бест.

renydent - ензими профилактично (в това число - серрапептаза) се дават само на възрастни. На децата - при нужда.

*R*A*D*I* - в коластрата няма омега-3 мастни киселини, защото кравите не ядат риба, а сами не могат да ги синтезират.

Останалото е вярно.

Аз съм HEF911

# 728
бихте ли ми пуснали линк на чай за разхлабване моляяя!
гледах в българските сайтове някакъв на гранули, но ми се стори доста скъп.
а в Херба нещо не мога да намеря, а и английския ми нещо недостига Simple Smile

# 729
  • София
Ниниа, какъв вкус има този спрей за гърло?!
 Има мн хубав спрей за гърло с прополис и невен, но дете него не знам как би се съгласило да му го пръснат! Simple Smile

# 730
renydent - вече е ставало въпрос, че Л-карнитина има влияние при транспорта на гликогена от клетъчната стена до митохондриите и при цикъла на Кребс. В този процес няма разлика между мъже и жени. И Л-карнитинът би бил полезен за всеки, при когото там е тясното място в метаболизма. А иначе тесни места - много...

И да не смесваме аминокиселини с анаболни стероиди.

samuel - коластрата се усвоява великолепно от малки деца. Та нали това е  предназначението и при хората и при животните!

Използването и при възрастни е една велколепна възможност, но в страни от основното и предназначение.

renydent - твърди се, че новозеландската е най-добра, но до сега не сте давали никаква.

Не знам пилетата с какви хормони са, но пазете децата от соята! Иначе ще видите пубертет на 8-9 години!

viliqna82 - до сега не съм търсил, но ако на сайта потърсиш думата Constipation (запек), сигурно ще излезнат много неща.

Пък ще помагаме (в търсенето, не в разхлабването)... Mr. Green

# 731
Ниниа, какъв вкус има този спрей за гърло?!
За деца дали става ми е мисълта? Има мн хубав спрей за гърло с прополис и невен, но дете него не знам как би се съгласило да му го пръснат! Simple Smile

Има сладък вкус, много е приятен. Спрейчето по принцип е за деца, така че става.

# 732
  • София
Благодаря ти, Ниниа! Simple Smile
Особено атрактивен ми се струва този продукт! Simple Smile

И в друго се загледах в твоя пост - котешкия нокът.
Наскоро ми казаха, че бил мн полезен за възстановяване след пневмонии. Става ли за деца, някой знае ли?! Не срещам в описанията на продуктите!

Статус - зарибена! Simple Smile
Код VAS673

# 733
viliqna82 - сега видях, че имаш момиченце на 9 дни! Да ти е живо и здраво!

Чай за разслабване има, но пише, че не е подходящ за кърмачки. Ако проблемът е при тебе, препоръчвам ти фибри:

http://www.iherb.com/Flora-FloraLax-All-Natural-Fiber-Formula-7- … -198-g/15464?at=0

една супена лъжица, с повечко вода.

# 734
  • Пловдив
За Lкарнитина принципно си прав,но помисли и върху следното.Мъжа и жената имат различен хормонален статус.Адипозната клетка при жените е по голяма и пиейки карнитин ние осигуряваме на клетката допълнителна енергия която тя не може да изразходи .Тази енергия се натрупва  и складира. Как- като мазнина.Л карнитина изчерпва гликоген от мускула и наистина  има отслабване ,но такива жени стават по пастьозни,защото тази натрупана енергия е складирана под формата на мазнини.Изключение правят жените спортистки и то на по силовите спортове заради паметта на клетката да изразходва тази енергия но пък те стават по мускулести.При мъжете нещата стоят доста по различно,заради въпросния тестостерон.
Просто ти отварям още малко работа,виждам че не оставяш нещата без да ги огледаш от всякъде.Дано съм те заинтригувала

Общи условия

Активация на акаунт