Съпруги, чиито мъже пътуват 17

• 27 786
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Делти, изпопритеснихме се. Аз даже не съм писала до сега, че при мен нямаше нищо забележително. Дано му мине по-бързо пръста на синковеца и да внимава с комарите Grinning

# 601
  • Шоколандия
Смея да кажа, че си отдъхнах! Момичета отивам на интервю за работа в Сабуей, стискайте палци, ама не много силно, че не ми се работи много, много там.....

# 602
  • Varna
ПУХИ Hug
Да стане каквото ти си си пожелала babydust7 Hug

# 603
Здравейте! Първо едно голямо мерси за ранната закуска и вкусния обяд.Много сте грижовни.Делта се появи, да казва бързо какви са тези среднощни посещения в спешното.

# 604
Дезди Hug, не искам да споря ни най-малко,но...когато се стигне до ВКС помисли дали наново ще тълкуват отделния случай или за процесуална икономия ще приложат собственото си ТР...иначи знам,че не е задължително,но съдилищата ще предпочетат да го приложат вместо да издават решения,които на по-късен тап ще бъдат отменени и оттам съответно оценката за съдията няма да е добра...но това са други въпроси...ние вече се примирихме-ще плащаме, НО борба ще има,пък да видим...

# 605
Мама Р Hug,благодаря за обяда  bouquet
puphi Hug, дано стане това което е най-добро за теб Flowers Four Leaf Clover

# 606
  • Varna
КИАРЧЕ Hug
Като чета какъв шибан проблем имате, не ми е кефско и ми е свит слънчевия сплит, ако щеш ми вярвай Hug Hug Hug
ВЕСЕЛАНИ, Hug
Писах по назад, какво ми се случи.

# 607
Delta Hug, не се притеснявай,на мен пък ми е гадно някой да му е кофти заради нас... аз споделих тук не само за да изпусна малко парата, НО и за да ви предупредя да не се доверявате на хора,които или малко познавате,или не са ви много приятни...абе в днешно време на никого не се доверявайте,камо ли да ставате поръчители...

# 608
Дезди Hug, не искам да споря ни най-малко,но...когато се стигне до ВКС помисли дали наново ще тълкуват отделния случай или за процесуална икономия ще приложат собственото си ТР...иначи знам,че не е задължително,но съдилищата ще предпочетат да го приложат вместо да издават решения,които на по-късен тап ще бъдат отменени и оттам съответно оценката за съдията няма да е добра...но това са други въпроси...ние вече се примирихме-ще плащаме, НО борба ще има,пък да видим...

И във ВКС и във ВАС има противоречива съдебна практика  Peace и не е ясно даденият състав на съда кое решение ще приложат или не  #Crazy И естествено, че няма да се давате без бой, напротив ..казвай с какво да помагам, все пак повече хора мислещи може и нещо да измислят ... кой знае  newsm78 няма да се давате току-така ...

# 609
Това с поръчителството си е направо риск в сегашно време.Повечето от мъжете ни, по едни или други причини, без да познават хората около себе си са склонни да приемат такъв риск.Аз скоро имах повод да се предпазя от подобно нещо и добре, че бях упорита и настойчива.Сигурна съм, че има начини да се оправят нещата.Търсете инфо. Успех!

# 610
Делти,дано минава по-бързо на момчето!Пухи-късмет!Мерси за обяда-добре ми дойде   bouquet

# 611
как сте всички ?
Веселани  Hugмного те мисля, има ли някаква информация за твоето съкровище  Outta Joint много ми е мъчно, ако бях на твое място сигурно досега да съм оревала орталъка ... те мацките си ме знаят как си ревах за моето момче, непосредствено след качването му и по време на самият му контракт ..ужас сега като се върна назад на моменти ми е смешно ама иначе, хич не си е смешно. Боже  Praynig дано скоро има развитие и хубави новини и  при тебе  Praynig

# 612
Здравейте.
Делти, много неприятна случка. И аз се притеснявам за моята кукла, че баяа и като малък е бил много алергичен на комари, но сега не . А аз вече съм цялата на петна от тях. Тя засега е ок. Дано и така да бъде занапред.
Киара, това наистина е гадно с тези поръчителства и заеми. И аз като бях на 20 тогава всички говореха с карти на М - тел и докато им ги изключат и уж няма после проблеми. Да ама не. Сигурно години след това получих , че трябва да си платя сметката или ще ме съдят по съкратената и добре , че не се правих на умна ми платих, че щях да плащам после всичко. То не е същото като при тебе де. И затова от първия контракт, който направих си погасих всички задължения към банки, кредити, евролайн карти, че в банката не стига ли , че им връщам парите, ами отгоре на туй и глоба плащам , че го правя по - рано. Луда работа.
МАме Р , благодарско за обяда и коктейлчето, много вкусно изглежда тази запеканка, а коктейлчето мммммммммммммм.
Добре дошла на Вики и дано да се чувства добре тука. Веселани, а ти си направо герой. Аз и аз каквато съм параноичка и ревла, щеше да е мани, мани. Браво Hug
Тука времето е гадно, дъждовно, беба сега заспа и аз малко да се цопна на компа.
Лека и спокойна вечер.

# 613
Дезди Hug, Благодаря за предложената помощ...но ангажирах адвокат там/в Бургас/ и тепърва предстои да се запознае с договора,с изпълнителното дело...и така...междувременно стана ясно че има още двама поръчители по различни заеми, но само срещу нас има изваден изпълнителен лист... ooooh!

# 614
Делта Hug, извинявай, че в моите проблеми пропуснах- Бързо оздравяване на наборчето Peace

Общи условия

Активация на акаунт