Съпруги, чиито мъже пътуват 17

• 27 784
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Егати дъжда тук бре .е сега ставаме с Дани .а Габи спи още ставам гледам яко цопка.Бързо оздравяване и от мен на Марти  newsm78 нали така се казваше Каке наборчето ми  Laughing .значи правихте си разходки снощи вие а .Киарче  Hug и дано измислите нещо.Веселани наистина кажи кво става с 'панега'и моряците ни там.моя мъж ми каза имал едно познато момче той на 'панега',но пак ще го питам за име -забравих го.

# 616
Делти,отдъхнах си.Дано бързо му мине на момчето.Друг път ще внимава повече.Не му ли помагат репелентите.Моята щерка също има подобен проблем и си спи с репелента до себе си,навън не излиза без да се е намазала.А вкъщи а е влязъл един комар,почва една гонитба,но за сега без контузии слава Богу.
Киарче,много е гадно това с поръчителството.Ние се стараем любезно да отказваме,защото уж приятили,но преди няколко години ни завлякоха с един заем,връщаха ги на части и така си остана една сума невърната,пихме една студена вода.И от тогава не даваме,измисляме си причина.
А обяда е вегетарианска лазаня,от един кулинарен блог,не съм я правила аз.Обичам много,но с месо и не съм правила никога,това е специалитет на дъщеря ми.Много вкусна става.
Веселани,кураж и търпение.Дано с молитвите ни и подкрепата помогнем на момчетата.Днес по Радио Варна имаше интервю с един от върналите се от Сейнт Деймс Парк,но не можах да чуя всичко.А в морския форум един от моряците на Батова е писал.
--------------------------------------------------------------------------------
здравеите колеги!вчера се вьрнахме от Батова и мога да ви кажа че БМФ просто ни остави без конвои,с храна и гориво за 25 дни а се варнахме на 37-я.С Панега имахме една и сьща зарядка и мога да кажа че вече гладуват колегите и са без гориво!От БМФ ни накараха да се подписваме че ще пазим таина но истината трябва да се каже!Ние се разминахме на косам,40минути вьрвеше лодка с нас,викахме военните ,никои не се обади а нямаше и никакав кораб около нас.На Суец ни дадоха 4 кангала с бодлива тел и това беше цялата защита!Ще кача и снимки.Корабите не бяха продадени и след Пакистан ни пратиха в Индия което навява на мисьлта че не е трябвало да пристигнем изобщо .Само за тези 2 кораба са правени допьлнителни застрховки.Тези от БМФ са престьпници и това трябва да се раследва!На Панега се готвиха да дадат отпор и дано да няма инцидент защото това мьлчание не е на добре!Дано греша и Бог да пази колегите!
Освен да се присъдина към него,друго не мога да кажа.

# 617
уЖАС МАМЕ, не трябваше да пускаш този пост от морският форум Rolling Eyes заради Веселани тя сега е на тръни милата Rolling Eyesкак ли ще се почувства като го прочете Embarassedмилите те, момчетата, н ека бог ги пази Praynig и да ги върне живи и здрави при близките им Peace

# 618
Дезди Hug,как се развиват нещата при теб? Какво стана с дисциплинарното производство?

# 619
Спокойно, да си призная, по-добре това.Има и други неща, които много ме притесняват.Засега не ги споделям, обаче, ако се наложи,ще трябва.Морският форум стана по-истеричен, или поне имаше такива изказвания, ние сме по в час.На всички хубава и спокойна вечер Hug

# 620
Ох Веселани какво ли ти е мила на душата.като те чета ми е ясно ,че става и нещо друго ,което ти не искаш или не трябва да споделиш на всички на всеослушание така да се каже.незнам кой не си върши работата ,но от това страдат наши момчета та дори и да не са Българи все пак са там с честен труд да си изкарат прехраната. Praynig кога ли ще има някакви новини дано да е скоро и по живо по здраво да се върнат при семействата си всички момчета .

# 621
  • Varna
КИАРЧЕ Hug
То нашето проблем ли е бе Душе, на фона на твоето. То си е нещо обикновенно. На него му олекна, още там като срещна толкова мили медицински сестри и доктор. То ти минава почти цялата болка, като срещтнеш такива хора и лекари.
ДЕЗДИ Hug
Ти да не мислиш бе Душичке, че Веселани не чете и във другия форум. Чете си жената, тя затова Мамето е пуснала тука за да прочетем и ние.
Аз пак се повтарям, но бях писала във другия форум, че мъжът ми почти винаги минава без охрана тоя залив, а ме апострофираха, че няма български кораб минавал така от там. След известно време, даваха по телевизията една жена, явно моряшка булка която даваше интервю и каза същото което каза и моя, явно и била на рейс. Може и да съм ви го казвала това със интервюто на тази жена. И ето момчетата от Батова отново потвърждават.. А и още какви неща казват- оле, малеееее.

Момичета да питам вас от Варна- абе имате ли вода.? Прибирам се от тренировки и гледам няма вода. И до сега няма, а наоколо не виждам да има авария.

# 622
Каке днес и у нас ЙОК вода .цял ден е така незнам какво и къде правят.

# 623
  • София
Що така нямате вода във Варна, толкова дъжд се изля днеска.  При нас пък пак спираха тока 2 пъти за малко- това вече на нищо не прилича, всеки ден го правят тия.
Веселани Hug и кураж

# 624
  • Varna
Глей ги как мълчат #Crazy
А аз утре как ще приготвя на Диването нещУ спеСиално за Ден Ден rotfImao

# 625
Каке  , рожден ден ли има а?  newsm53 .въъъъй мирише ми на купонче  Laughing

# 626
  • Varna
Купона обаче няма да е у дома гледам аз, кЪт няма УдЪ #2gunfire
И от още едно място Лилче, ми казаха, че нямали вода. Божеееей ми то много яка повреда ще е newsm78

# 627
Каке тука на нашата улица знам че няма вода не съм мпитала за нагоре към училището,но за да я спрат напълно явно не е шега но и без дупреждение ...са направо за  #2gunfire .правиха пътя на главната нали знаете тези коитоса от Варна къв беше ..дупка до дупка.и се оказа че от ония дни са прецакали нещо съседка звъняла та я оправиха и имахме вода е сега пак същото .нищо чудно и на горе кат са правили да са окъкали пейзажа
Каке дето и да е важното е купона и повода  Laughing

# 628
  • Varna
ЛИЛЧЕ Hug
Ето тука един линк, от Овенската тема момичетата ми го дадоха.

http://www.moreto.net/novini.php?n=88137&p=3

А купона шЪ си го праЙ ДиванетУ. Нещо не ми е споменавал къде и какво. Със него обикновенно се черпим някъде навънка след денят му, но аз винаги правя торта, ама явнУ шЪ купувам. И приготвям нЯщу по така за обяд.

# 629
Ами ко да кажа...бях си наляла водица за такива случаи ама някои хора са я изсипали тубата и сега водъ наистина йок у дома.имам за пиене в каната дет я прецеждам ама за миене няма.и гъбка и данонино си легнаха неизмити.утре сутрин дай боже да има вода ши се мием  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт