Съпруги, чиито мъже пътуват 17

• 27 783
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
  • Varna
Аз, успях да ида и да купя една голяма бутилка минерална вода. Да има за тоалетната. Ама бях толкова уморена, че не ми се излизаше още веднъж, а и едва ли щеше да е отворен магазина. Под нас работи до 8 часа и трябва да ходя до съседната улица. Аз се прибрах във 8 и почнах да гладя, като мислеш, че ще дойде водата докато свърша, а тя не дойде и аз хукнах към девет и половина за минерална вода.  Ще се справим със една бутилка
Лилче, лягам си миличка. И аз ще си почистя лицето със кърпички които се разгримирвам. Иначе след тренировки се къпя така, че само лицето да го изчистя от грима.
Лека нощ ти пожелавам Hug и на всички останали дружки същУ Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 631
Каке аз без да искам надникнах в другата темичка та видях ,че и ти си 0+ кръвна група - аз същоооооооо  newsm68 .ама найш кък мие кеф.....е на тва му се вика 'от една кръвна група сме' Joy .а надникнах защото видях че са преди нас по темата.аз обаче с тази кръвна група и орез двете бременности ми спряха тока да ми смучат кръв.антитела и дъръ бъра .айде и от мен лекичка мацки до утре .ади да нанчониме .Цветето не се е вясвало да каже как е бебчето ни . Hug Hug Hug

# 632
  • Шоколандия
О, ще си правим клуб 0+ Simple Smile

# 633
Пишете  и мен в клуба на 0+ Simple Smile
puphi, какво стана с интервюто?
Делти
честит ти рожденик, много радости да ти носи!!!

# 634
Добро утрооооо!
Хайде и аз в 0+,ние цялото семейство сме от тази кръвна група.
Делти,за теб ,душичке.Да ти е живо и здраво момчето,късметлия,много да те радва и със снаха и внуци да те зарадва.Чакаме да почерпиш,затова няма да бързам да слагам кафето.
Дойде ли водата,изкъпани ли сте вече - Делти,Лили.
Слънчев и усмихнаг ден,момичета.
Забравих да пиша за снощния концерт на "Lord of the dance".Нямам думи,то трябва да се види.Страшно съм доволна и за миг не съжалявам за парите,които дадохме за билети.

# 635
  • Varna
Благодаря ви момичетаааа!!! Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Аз, мислех да не се обаждам, за рожденният ден на Диването, че да  не досаждам, ама съм се изтървала явно като дърабърах със Лилчето. Била съм явно много уморена, рядко се уморявам така, но от 3 часа предната вечер не бях спала. Спах тогава още два часа и станах, че имах рамота.

Хайде да почерпя щом сте казали Joy

# 636
Добро утро на всички!Делти,честит ти рожденник!  bouquetДа ти е жив и здрав,да ви радва много и нека всяка негова мечта се реализира!Да си изкара весело и незабравимо рождения ден!Дано са ви пуснали водата,че лошо така.Желая на всички слънчев и пълен с смивки ден!

# 637
Добро утро на всички  и от мен  Hug
Делтичка, честит рожден ден newsm59 на твоето малко слънце  това за теб newsm51
КиарчеHugне мила още нищо не  е приключило  Rolling Eyes държат ме в шах  Shocked гаднярите му ... а а,з се подготвям за процедура, че ще я мятаме в Плевен  Outta Jointи тоя стрес и страх  Shockedне ми влияят никак добре, но нищо не мога да направя за жалост ...чакам си. Това за адвоката е супер, но то не пречи, и ние да дадем акъл ... да му помогнем ...ти всъщност не си във Варна ли? Аз нещо не съм разбрала явно ...Делтичка супер почерпка, много си се постарала ..благодаря ти .. хайде чао засега  ихубав ден ви желая Simple Smile)

# 638
  • София
Делти, да ти е жив и здрав рожденника,  много да те радва и по- малко да те ядосва.
Това е за теб

# 639
Привет!
Първо с честитките - Честито синче на Flower! Да ти е живо и здраво детенцето, бързо да му минават коликите! Носене на ръчички му е майката, добре че при нас вече минаха и си заминаха!

Честит рожден ден и на сина на Делта! Успехи в живота!

# 640
Привет Hug Hug Hug
DELTA_DELTA  Hug,ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ СИНЪТ, ДА ИМА МНОГО КЪСМЕТ,ЛЮБОВ И ЩАСТИЕ И МНОГО ДА ТЕ РАДВА newsm59
Дезди Hug,аз и преди ти казах - мисли само за това,което е важно за вас,а ония си предават важност и тежест и не си заслужават нервите Peace

# 641
Делта, ЧЕстит Рожден ден на на малкия голям мъж. Да ви е жив и здрав и много радост да ви носи. Късмет в живота. newsm59
ЛЕк и спокоен ден.

# 642
  • Varna
Мим, МАМЕ-Р,РЕНИ-Б-с, БАМБИ, КИАРЧЕ, ШАНИКА, ДЕЗДИИИИИ-, Памполинка
Благодаря ви от името на Диването и от мое разбира се!!!

ДЕЗДИ Hug
Душко, както си го нарекла, че е моето малко слънце- посмях сЪ от сърце- Благодаря ти. Душе, ми той голямо магаре вече бе. Точно на 27 години като стана баща му и няколко дена преди това му бях родила това "малко слънце" tooth Да Боже каквото сте му пожелали да се сбъдне. Усеща се положителната енергия. На всеки от нас е нужно това

# 643
  • София
Делти, момичетата не са разбрали, че е голям Laughing
Обаче всъщност никак не е лошо да те подмладяват, трябва да черпиш пак smile3521
Весело изкарване ви желая и да се сбъднат най-съкровените ви мечти.

# 644
Делти,права е Шани,пак трябва да почерпиш ,че сме те подмладили.Но ти не си от скрънзите,така че няма да е проблем.Нали всеки ден ни сервираш я кафе,я нещо за хапване.Май пак си се вихрила на едно друго място smile3521 smile3512дето и аз не устоявам и се намесвам.Ще обиждат те,ама Мама и Кака ще ги #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт