Съпруги, чиито мъже пътуват 17

• 27 782
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
  • Шоколандия
Делти, честит ти рожденник! Да продължава да те радва и да има много успехи и късмет в живота!   bouquet

Мим, то .... попринцип не искам да съм ресторантски работник в заведения от типа на мак доналдс .... Сабуей, защото там работата е като почнеш от чистач на тоалетни и стигнеш до готвач студена кухня, само дето се редуват всеки ден. Ама си пуснах СиВи-то ей така, защото от никъде другаде не ми се обаждат за продавач. Отидох, казаха ми условията и насрочиха обучение за неделя и понеделник. Там ще идем всички кандидати за работа и след това те ще си одобрят единн и си го назначават. И така ще ида на оучението да видя за какво става въпрос, ама силно се съмнявам аз да съм "избраният"...

Момичета, искам да ви попитам. Някоя от вас наясно ли е с тези студентски кредити. Мисля си да изтегля, уж четох, но  не съм сигурна дали това, което  е написано в сайтовете отговаря на обективната истина. Нали понякога така се завъртат нещата, че не мож' им намери краят

# 646
  • София
Пухи, не съм запозната са тези студентски кредити, обаче искам да те посъветвам да четеш внимателно всичко, което подписваш, особено написаното с малки букви, там е уловката. Да не ообърнеш внимание, ако мине.

# 647
  • Varna
ПУХИ Hug
Благодаря и на тебе Душе!!! Hug
Сега за тия студентски кредити. Със сина туко що говорих за тебе. Той каза, че най добре във банка да идеш да питаш, на място. Той е минал по твоя път, но ти предлага да вземеш по добре Потребителски кредит отколкото тоя Студентски. Студентския има много разтакаване, много молби, гаранти трябва да търсиш също.
МАМЕ- Hug
Ще почерпя и на живо който иска, само се обадете. То сина и без това със приятели ще празнува.
Ми Маме, как да не се вихря бе.....ти сама видЕ, нали!!!!

# 648
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРТИ .
Каке много здраве му пожелай щастие и една красива мацка да ти доведе за снахичка и да ви дарят теб и Бате със най хубавите внучета  Laughing Laughing Laughing
  за теб са Какенце.Весел празник  Hug

# 649
  • Varna
ЛИЛЧЕ HugБлагодаря и на тебе, мила!!!

За, снаха за сега нищо незнам, че и аверка няма, а и май заминава да учи отново у чужбинскУ newsm78 Абе какъвто му е късмета, ама дано да е като тебе такава оправна и организирана Grinning

# 650
Ехее Каке ,благодаря ти  Laughing  Embarassed .и в тая връзка днес пак съм развила едни обороти...до пазара с децата свърших си работата после у нас се довърших и вече ми е свободен деня...така де нямам работа  Laughing
Маме къде се вихрите вие с Кака , да погледна и аз ще може ли  newsm78

Последна редакция: пт, 04 юни 2010, 15:20 от liliqn

# 651
Олее..аз докато се наканя,РД ще мине.Честито и от мен и много весело парти пожелавам.На мама също, че и тя заслужава. baloni

# 652
  • Varna
VSELANI Hug
БЛАГОДАРЯ И НА ТЕБЕ!!! Hug

# 653
Да ви кажа нещо смешно-тези дни разрах,че съм блондинка  Joy Joy Joy, не само по душа tooth

# 654
Киарче  newsm78 как тези дни го разбра бе  newsm78

# 655
Ами аз до преди 17 год си бях мноо руса,ама много потъмнях и започнах да живея с убеждението че имам черна коса newsm78 обаче преди седмица ходих да си стрижа гривата и си харесах едно естествено русо 8-ца и казах на фризьора,че искам такова и колко ще ми измъчи косата, а той ми вика-ами ти си тъмно руса 6-ца Shocked,значи направо слагам боята и си готова,ами онемях Joy Joy Joy
Veselani  Hug, радвам се че ни навестяваш от време на време и чакам с нетърпение да ни кажеш хубави новини...всяка вечер се моля всичко да приключи бързо и благополучно и нашите моряци да се преберат живи ии здрави възможно най скоро... Praynig

# 656
  • Varna
КИАРЧЕ Hug
Честито нова главица newsm10

# 657
DELTA_DELTA  Hug,аз не се боядисах,останах си с лешника...

# 658
  • Varna
КИАРЧЕ Hug
Разбрах аз, просто те поздравих, че имаш и друг нов стар цвят smile3503

# 659

Общи условия

Активация на акаунт